Dodaj do ulubionych

Gazetki reklamowe

IP: 94.141.152.* 27.08.15, 11:18
Od dłuższego czasu zaobserwowałam, że gazetki, które są wkładane do "gazetników" założonych przed wejściem do klatek schodowych bloków osiedlowych (Raszei) rozchodzą się wręcz błyskawicznie. Jak to jest możliwe, że gazetki są dostępne w dniu ich roznoszenia tylko do godzin wieczornych a następnego wczesnym rankiem ich po prostu nie ma. Co więcej wszystkie gazetniki są puste i nie ma możliwości zapoznać się z ulotką następnego dnia. Przecież to aż niemożliwe, aby lokatorzy klatek jednocześnie schodzili po gazetki o tej samej wieczornej porze. To taka forma marketingu? Szybko zapoznaj się z ofertami bo za chwilę będzie za późno i nie trafisz na dobrą okazję, czy ktoś zbiera ulotki na makulaturę? Zauważyliście też coś podobnego?
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Re: Gazetki reklamowe IP: *.chelmno.mm.pl 27.08.15, 12:10
      Ja te gazetki biorę na rozpałkę. zostawiam tylko te lakierowane bo się kiepsko palą.
    • Gość: do poprzednika Re: Gazetki reklamowe IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.08.15, 12:17
      Musisz czuwać przy gazetnikach całą noc oczywiście w ukryciu. I w ten sposób dowiesz się co dzieje się z gazetkami. Mam nadzieję, że detektywie podzielisz się z nami swoimi rewelacjami.
      • Gość: Chcę wiedzieć Re: Gazetki reklamowe IP: 94.141.152.* 27.08.15, 12:39
        Do poprzednika - Rewelacją to już jest Twoja wypowiedź. Jak masz czas to możesz bawić się w detektywa. Nie oczekiwałam banalnych odpowiedzi na utworzony wątek, więc niepotrzebny Twój wpis. A tak na marginesie to lepsza wypowiedź 'pana/pani ?" aniżeli Twoja. Prosty i czytelny komunikat.
    • Gość: do chcę wiedzieć Re: Gazetki reklamowe IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.08.15, 13:43
      Problem gazetek to Twój problem więc powinnaś spróbować rozwiązać go sama. Ale najlepiej zrzucić go na innych niech go rozwiążą. A ja będę siedziała w domu i czekała, nie ładnie. Jaki przykład dajemy w ten sposób młodzieży?
      • Gość: Chcę wiedzieć Re: Gazetki reklamowe IP: 94.141.152.* 27.08.15, 14:06
        Dla mnie założony wątek nie stanowi problemu jak nietrafnie zauważyła poprzedniczka "Gość", tylko obserwację sytuacji, a dla mnie to różnica. Zastanawiam się jednak czy napisałam wątek niezrozumiale. Jeden każe mi bawić w detektywa a druga osoba ruszyć do akcji i grozi palcem (to się tak odbiera). Czy ja każę komuś problem rozwiązywać? No halo Droga Pani Gość coś nie tak ze zrozumieniem.

Podsumowując - umieścisz coś na forum to Cię zjedzą. Czuję się zjedzona :-) Pozdrawiam Wszystkich!
        • Gość: hihi Re: Gazetki reklamowe IP: *.chelmno.mm.pl 27.08.15, 14:43
          I bardzo dobrze, że czujesz się zjedzona, choć od starego mięsa można dostać niestrawności.
          A tak przy okazji, na wierzch wypływa wasz bezmyślność. Jak każdy dostawał gazetki do skrzynek listowych to były protesty z uzasadnieniem pozbawionym sensu, teraz w zamian zafundowaliście sobie wyścigi starych szczurów po gazetki.
          • Gość: Chcę wiedzieć Re: Gazetki reklamowe IP: 94.141.152.* 27.08.15, 15:27
            następna osoba do kompletu - Jak ma się 20 lat to jest się starym mięsem. Dziękuje za szczerość. Uważaj abyś cofki nie dostała he he ode mnie.
            Piękny poziom przedstawiacie sobą nie powiem.

Darujcie sobie pozostałe wpisy... szkoda Waszego cennego czasu.
    • Gość: xxx Re: Gazetki reklamowe IP: 83.1.132.* 27.08.15, 23:36
      Gazetki są wyrzucane przez sprzątaczki w klatkach, które cierpią na jakąś dziwną awersję do gazetek, twierdząc, że "nikt ich nie bierze". Ulotkarze na pewno ich nie zabierają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka