IP: 89.231.151.* 19.09.15, 13:30
W poprzednim watku macie problem z wygladem pan tam pracujacych. Szkoda ze nie przeszkadzaja wam muchy ktore latem obleguja tam pieczywo az obrzydzenie bierze a o braku sanepidu nie wspomne. W porownaniu do lidla to brud w biedronce goruje. Brudna klejaca sie smierdzaca podloga i muchy siedzace w bulkach. Fuj. Towar coraz gorszej jakosci i ceny ktore nie roznia sie juz niczym od cen w innych sklepach . A jak juz jest cos tansze to mniejsze wagowo badz sklad z samych chemikali ze jesc nie idzie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Bartek Re: Biedronka IP: *.chelmno.mm.pl 19.09.15, 16:13
      Bywam w Biedronce co drugi dzień i nie zauważyłem takich niedociągnięć co pisze w wątku osoba
      która zapewne chce zaistnieć na forum, przecież są służby odpowiednie i skoro są niedociągnięcia to tam niech się uda i sprawę wyjaśni.Skoro w sklepach jest taniej to przecież trzeba chodzić gdzie jest taniej i tam robić zakupy ,myślę że niektórym osobą jest nie na rękę że taki market istnieje. Jednak co dziennie jest oblegana przez setki klientów i cieszy się powodzeniem, skoro było by tak źle to na pewno by nie było kolejek przy 5-ciu kasach,nie ma drugiego marketu gdzie by było tylu klientów.Zgryźliwość ludzka nie ma granic.
      • Gość: nmnmn Re: Biedronka IP: *.play-internet.pl 19.09.15, 23:57
        Ja tez jestem w biedronie codziennie od pierwszego otwarcia i nigdy nic takiego nie zauważyłam więc to BZDURA!!! :D :D
    • Gość: Xx Re: Biedronka IP: 89.231.151.* 20.09.15, 02:08
      Oczywiscie mozna spotkac takie rzeczy. Dobrze ze juz nie odgrzewaja pieczywa z dnia poprzedniego. ale zaslepione bydlo zje wszystko
      • Gość: maruda Re: Biedronka IP: 89.231.150.* 20.09.15, 09:43
        Robienie zakupów w biedronce to katorga. Owszem, jest tam dużo klientów ale tylko dlatego, że sklep 🏬 ma dobrą lokalizację i szeroki asortyment. Dużo ludzi chodzi tam z przyzwyczajenia.
        Wieczne kolejki, kasjer dzwoni po innego kasjera, czas reakcji? Przecież po co się spieszyć... Piec od chleba gra melodyjkę, gra i gra... Nikomu to nie przeszkadza, tylko klientom najwyraźniej bo personel nie reaguje. Palety z towarem stoją tak, że przejść nie można. Kasjerka mnie kasuje a z inną gada o dupie marynie.
        Syf. Z tym się zgadzam. Podłoga brudna, półki brudne... Zawsze mam wrażenie, że się gdzieś przykleję.
        Taka jest moja opinia.
      • Gość: bartek Re: Biedronka IP: *.chelmno.mm.pl 20.09.15, 11:25
        Bydło to Ty i Twoja rodzina która podobnie myśli proszę nie obrażać ludzi ,całkowity brak kultury osobistej.
        • Gość: yy Re: Biedronka IP: *.opera-mini.net 20.09.15, 13:34
          Jak by tak bylo co nie ktorzy pisza to by napewno nikt tam nie chodzil. Moze re opinoe pisze ktos z konkurencji. Panie ktore tam pracuja sa bardzo mile w porownaniu do niektorych innych pracujacych w innych markietach.. Jakos nie widzialem much czy brudnych polek, owszem podloga moze byc brudna bo ile ludzi sie przewinie przez sklep ale co do towaru to napewno noe jest tak co nie ktorzy pisza....
          • Gość: obserwator Re: Biedronka IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 20.09.15, 15:46
            muchy w pieczywie? jak bys zamykał regałz bułkami to by nic tam nie wleciało ale jak ktos brudnymi pazurami kladzie bulki i zostawi otwarte to tak jest... podloga brudna jest jak winogrono w promocji i wtedy siedzisz tam jak swinia przy korycie i grzebiesz lapami az leci na podloge potem depczesz po tym i jest syf pozniej idziesz miedzy alejki i wpie... sz to winogrono i myslisz ze cie nie widac... palety na sklepie? tyle towaru idzie ze gdzies to musi stac... kolejki? sa bo ktos musi rozlozyc towar ktory chcesz kupic... kasjer dlugo idzie na kase? bo rozklada ci towar... kolo sie zamyka a wiesz gdzie sie zaczyna problem? W TOBIE DROGI KLIENCIE ! chcesz aby było czysto zacznij od siebie skarbie i dopiero wtedy pisz że ci źle....
            • Gość: maruda Re: Biedronka IP: 89.231.150.* 20.09.15, 16:07
              Z powyższej wypowiedzi wynika, że mam do biedronki nie przychodzić to wtedy kasjerki będą miały czas sprzątać. Klient to problem dla sklepu. Brawo! Wspaniała obrona! Przekonałeś mnie.
              • Gość: bartek Re: Biedronka IP: *.chelmno.mm.pl 20.09.15, 19:29
                Gość Maruda proponuję Tobie zatrudnić się w Biedronce i zobaczysz ile mają obowiązków pracownice ,niekiedy widać że po prostu biegają żeby było wyłożone na czas,obsłużyć piec i na kasę trzeba iść jak dużo ludzi tam jest po prostu ciągły młyn a wynika to z tego że jest za mało etatów na tyle pracy,wszystko to przez oszczędności ludzi którzy decydują o tym ile osób ma być zatrudnionych,m po prostu menadżerowie podejmujący decyzję o zatrudnieniu nie mają pojęcia o pracy.
                • Gość: maruda Re: Biedronka IP: 89.231.150.* 20.09.15, 21:23
                  Wkurza mnie to wasze bardzo uproszczone myślenie. Nawet nie zdajesz sobie sprawy, że za obsługę, czyste półki, drożne alejki sklepowe, przejrzyste ceny, sprawne kasowanie, dostępne i czyste koszyki ( obejrzyj czerwone kosze, koszmar), za to wszystko MY płacimy. Jeśli tego nie dostajemy, to znaczy że właściciel woli kupić nowy helikopter dla zarządu niż zatrudnić dwie osoby na sklep.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka