o_na25 08.10.15, 15:23 Witam wiecie moze gdzie do sklepu do pracy potrzebuja? Dzieki z gory Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onaona01 Re: gdzie praca 08.10.15, 22:40 Nie gniewaj się ale szukasz mieszkania, potem szukasz współlokatorki a teraz szukasz pracy? :D nie powinno być odwrotnie???? Odpowiedz Link Zgłoś
onaona01 Re: gdzie praca 09.10.15, 11:28 Spokojnie i z szacunkiem może? to było pytanie, bo nie wiem czy by ktoś chciał z Tobą wynająć mieszkanie skoro nie pracujesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
o_na25 Re: gdzie praca 09.10.15, 11:40 Heh o pieniadze akurat nie musze sie martwic! A wpisami interesuj sie swoimi a nie akurat teraz zwrocilas na moje wpisy uwage, ze ta sama osoba to pisze heh nie masz co innego do roboty ? Tylko lubisz tak zawracac sobie glowe takimi wpisami kogos ehh zapomnialam, ze wiekszosc w tym Chelmnie tylko to lubi robic i sie do nich zaliczasz:-D zal kobito zal zajmil sie swoim tylkiem ok :-D Odpowiedz Link Zgłoś
onaona01 Re: gdzie praca 09.10.15, 11:50 ;) z moim tyłkiem i moimi sprawami jest wszystko ok jak widać zresztą mam czas ;) Odpowiedz Link Zgłoś
o_na25 Re: gdzie praca 09.10.15, 11:55 Heh ale zalosna jestes :-) trzymaj sie nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agg Re: gdzie praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.15, 15:39 @o_na25 z was dwóch to ty jesteś żałosna .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oo Re: gdzie praca IP: *.free.aero2.net.pl 11.10.15, 12:21 Ktoś napisał, że do intermarche szukają..... Pracowałam tam kiedyś i jestem szcześliwa, że nie musze juz tam pracować, "Pan Prezes", który wcale nim nie jest, ale każe tak do siebie mówić to strasznie poje.. człowiek, dyktator, wyżej sra niż d.. ma i uwielbia zwalniac ludzi, którzy pracują tam od paru lat, bo jak to mówi? Przykro mi , ale musze szukać oszczędności i dlatego wole wziąć paru stażystów.. Teraz pracuje gdzie indziej i jestem o niebo bardziej zadowolona. Ps. pracując tam nie ważcie się chodzić na chorobowe, a tym bardziej zachodzić w ciąże! Odpowiedz Link Zgłoś
o_na25 Re: gdzie praca 11.10.15, 15:18 Ok dzieki za info, ale i tak bym nie poszla do marketow takze luz znalazlam w miesnym i juz mam spokoj Odpowiedz Link Zgłoś