Gość: gosc IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 20.11.15, 20:36 Witam, mam do Was pytanie, czy w Twoim lekarzu, istnieje zarejestrowanie na daną godzinę, by z dzieckiem pójść na bilans? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: do autora Re: Twój Lekarz IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.11.15, 20:56 Zadzwoń do twojego lekarza i się dowiedz!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadeusz Re: Twój Lekarz IP: *.chelmno.mm.pl 20.11.15, 21:02 Nie wiem czy się do dzwonisz, tam telefon leży i go nie odbierają jak za Stalina, tylko za Stalina nie było telefonów a teraz są i tak samo jest czyli mają ciebie w tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Tadeusz Re: Twój Lekarz IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.11.15, 21:08 Muszę cię rozczarować. Za Stalina były telefony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorientowany Re: Twój Lekarz IP: *.chelmno.mm.pl 22.11.15, 13:22 Do gościa portalu: Za Stalina telefony mieli głównie sekretarze czerwonej formacji, która była zatroskana i najmądrzejsza oraz rządziła w imieniu ludu pracującego. Może ty masz jakieś związki z nimi. Mam nadzieję że to zaczyna się dziać obecnie to nie jest próba powrotu do tych czasów. Chociaż metody sprawowania władzy zaczynają powoli je przypominać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cleo Re: Twój Lekarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.15, 23:40 W Twoim lekarzu syf i malaria panuje ! Te zołzy co tam siedzą łaskę robią tak jakby jakimiś księżniczkami były. Tylko chleją kawę i plotami się zajmują. Dzwonić to tam se możesz do us...j śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Twój Lekarz IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 21.11.15, 11:26 To są jakieś paranoje! O godzinie 9 bedąc tam, zarejestrowała mnie babka na godzinę 14:30 na bilans. Kończąc szkołę, poszedłem tam, wchodząc do lekarza, nieuprzejma Pani, wyzwała mnie, że żadnego rejestrowania na bilans nie ma ! Co to się tam dzieje?! Po kłótniach rzuciłem wszystko i wyszedłem , co za ludzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Twój Lekarz IP: *.google.com 21.11.15, 11:52 Co się dzieje?. Nastała władza ludu dla ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjent Re: Twój Lekarz IP: *.chelmno.mm.pl 21.11.15, 14:37 Tak a telefon to mają zazwyczaj wyciszony i nie odbierają albo odkładają słuchawkę ze niby zajęte. Miny mają takie jakby je coś w dupe cisnelo w dwie tam siedzą a jak któraś ma się ruszyć to wielka łaska i na wszystko mają czas a pacjent czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Twój Lekarz IP: *.play-internet.pl 22.11.15, 07:45 Nigdy nie bylo rejestrowania na dana godzine, dzieci zdrowe przyjmowane sa od godz 13 do 16 i w tym czasie sie przychodzi i czeka w kolejce. Moze chciales sie wpychac przed wszystkimi to nie dziwie sie ze cos Ci powiedziala. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Twój Lekarz IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 22.11.15, 22:40 Wpychać przed wszystkimi ? Posiadam jeszcze ową kulturę. Może to Pani, z która się kłóciłem, zaczyna po mnie jeździć? A sama mówiła, że jest zarejestrowana z dzieckiem na bilans, pomimo tego, że na bilanse nie rejestrują :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Twój Lekarz IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.11.15, 07:19 Przychodzac na bilans z dzieckiem podchodzi Sie do rejestracji zeby wyciagnac karte,takze w tym momencie obowiazuje kolejka - kto pierwszy ten lepszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue Re: Twój Lekarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.15, 12:01 A jak tam jesteś po południu, np po pracy i chcesz się zarejestrować to"panie z rejestracji", bo trudno nazwać je pielęgniarkami każą ci po gabinetach latać i pytać czy któryś jaśnie pan doktor raczy cię przyjąć. Tak jakby same nie mogły tego załatwić. To po co one tam są i za co im płacą? Za siedzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Twój Lekarz IP: *.tvgawex.pl 21.11.15, 13:10 Lekarz pracuje określoną ilość godzin. W tym czasie da radę przyjąć określoną ilość chorych. Mówi konkretnie : Przyjmę taką ilość osób. Panie w rejestracji po pewnym czasie już tą ilość mają zarejestrowaną i co według Ciebie mają zrobić, gdy przychodzi kolejny pacjent potrzebujący pomocy? Mają zrobić składkę z własnych pensji i zapłacić lekarzowi, żeby został na nadgodzinach? Czy go błagać w imieniu pacjentów na żeby został charytatywnie? Są oczywiście takie sytuacje, że pacjent nie może być odesłany pomimo braku miejsc. I wcale nie dziwię się, że panie w rejestracji nie wezmą odpowiedzialności za to, że się komuś coś stanie tylko mówią, żeby pacjent podszedł do lekarza zapytać. On wypyta go o objawy i sam podejmuje decyzję. Przecież panie w rejestracji nie będą takiego wywiadu zbierać od Ciebie przy innych pacjentach i wypytywać, co Ci dolega. A potem biegać między pacjentem na korytarzu a gabinetem lekarza przekazując informacje tam i z powrotem. Nie możesz sam powiedzieć w gabinecie, że musisz być przyjęty bo masz takie i takie objawy...? Nie martw się, jeśli są wskazania to lekarz przyjmie Cię na pewno.To, że ciężko dostać się do lekarza to nie tylko lokalny problem. Tak jest wszędzie. Społeczeństwo się starzeje, przybywa chorych przewlekle a jeszcze zaczął się sezon infekcyjny. Mamy coraz mniej lekarzy i pielęgniarek. Cały system jest do zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue Re: Twój Lekarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.15, 13:30 TAK !!!! Błagać w imieniu pacjentów, bo po to one tam są. Najlepiej mieć wszystko gdzieś i niech se pacjent sam załatwia wizytę. Niech odczeka pod każdym gabinetem pół godziny aż wyjdzie ten którego w tym czasie załatwiają. Pielęgniarka może wejść od razu i spytać w imieniu pacjenta. Jakoś w innych przychodniach taki system działa tylko w Twoim lekarzu niczego nie można usprawnić. Tak jak nie można przedłużyć leków w rejestracji. Po głupią receptę na lek który stale się bierze trzeba czekać godzinami w kolejce do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: true Re: Twój Lekarz IP: *.146.0.14.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.11.15, 20:02 Co Wam stoi na przeszkodzie,by się przepisać do innej przychodni,np ZOZ...? Wbijcie sobie do głów (o ile je posiadacie... hmmm może je macie,to sorry ,, wbijcie sobie do mózgów o ile je posiadacie, ) za sytuację odpowiada system ,a nie ludzie pracujący (tak,tak... wyobraźcie sobie,że tam ludzie pracują .. ) Komu nie pasuje publiczna opieka zdrowotna,to ma wyjście ... leczyć się prywatnie . A pozostali niech w końcu ruszą dupy i pójdą do wyborów ... koniec wywodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjęt Re: Twój Lekarz IP: *.chelmno.mm.pl 30.11.15, 18:23 Takim tokiem myślenia to nie poprawimy sytuacji napewno ,co do leczenia prywatnego to i tak ludzie korzystają z tej usługi bo wyjścia innego nie ma jak faktycznie jest potrzebna pomoc specjalisty i to natychmiast. Ale przecież niektóre przychodnie specjalistyczne potrafią jednak sobie zorganizować pracę i tam praktycznie problem nie istnieje ,natomiast w większości przychodni nie ma właściwej organizacji pracy po prostu każdy przychodzi do pracy aby swoje godziny przepracować i na tym się rola kończy ,a pacjent jest ciężarem dla niektórych. Niestety jest wielki bałagan od góry do dołu ,podejrzewam że przez najbliższe lata nic się nie zmieni a wręcz będzie jeszcze gorzej bop społeczeństwo się starzeje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: true Re: Twój Lekarz IP: *.146.129.125.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.12.15, 20:27 Pracować można na etacie, a tu zonk : Wbij sobie do głowy fakt : W "Twoim Lekarzu" cała ekipa jest na kontraktach . Więcej nie będę tłumaczył, zwłaszcza komuś kto nie wie,że poprawna forma brzmi PACJENT . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Twój Lekarz IP: *.chelmno.mm.pl 06.12.15, 17:30 Nie widzę żadnego błędu ortograficznego między napisanym słowem( pacjent ) a napisanym przez Ciebie ( PACJENT ) proszę nie szukać dziury w całym ,oraz czytać tekst z zrozumieniem ,natomiast w nagłówku rzeczywiście pojawił się Lapsus czyli błąd własny, powstały z nieuwagi myślę że nie jest wart rozrywania szat . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjent Re: Twój Lekarz IP: *.chelmno.mm.pl 11.12.15, 08:57 scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/12274728_893299710765974_786704655419972845_n.jpg?oh=24ff35539f6b37c56ca95692ee4f6f81&oe=57175510 Odpowiedz Link Zgłoś
mniam57 Re: Twój Lekarz 05.12.15, 18:01 w twoj lekarz tam byla paranoja ja juz tam nie chodze i dobrze bo dostac sie tam dostac bylo to koszmar Odpowiedz Link Zgłoś