Gość: ktos IP: *.tvgawex.pl 03.01.16, 21:33 Podobno nie płacą... kolega pracował masakra... to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trzctom Re: RIWE group okonek uwaga IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.16, 21:40 prawda... kurde ale uważaj bo cie znajdą po IP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kkkkkkkkk Re: RIWE group okonek uwaga IP: *.chelmno.mm.pl 09.01.16, 23:45 Ja tam pracuje i nie jest źle. Po co ktoś takie bzdury wypisuje? Chyba konkurencja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mmm Re: RIWE group okonek uwaga IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.01.16, 15:38 Po co takie rzeczy wypisywać jak tam nie pracujesz, ja tam pracuje i wynagrodzenie jest na czas. Chyba ktoś się boi że straci pracowników i tak ich obgaduje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: RIWE group okonek uwaga IP: *.tvgawex.pl 18.01.16, 22:47 Ja tam pracowałem, umowa miała być po trzech dniach. Poczekałem chwile, nie dostałem ;) Połowa osób tam pracuję bez umowy. Nawet na umowie jest problem z wypłatami. Szef sam przyznał, że ma problem z firmą. Dawidek kierownik sam nie jest w stanie nic zrobić.. więcej biega niż pracownicy. Firma syf. Ludzie nie mają wypłacanych pensji jak być powinno !!!!! Dziękujemy już Wasz czas się skończył :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolony Re: RIWE group okonek uwaga IP: *.tvgawex.pl 19.01.16, 00:26 Witam, Ja też nie dostałem umowy, pracowałem trzy dni, może się nie nadawałem lub byłem zbyt wolny ale mniejsza z tym. Jako przyszły niedoszły tapicer rozpoczynając od nauki tapicerowania foteli wspominam ten okres bardzo dobrze. Dzięki p. Dawidowi i p. Kierownikowi poznałem produkcję od końca (mowa o wyrobie gotowym) mimo iż wcześniej pracowałem przy skórze. Pozdrowienia dla p. Dawida i p. Kierownika. Trzymajcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KI Re: RIWE group okonek uwaga IP: *.tvgawex.pl 20.01.16, 10:30 Firma żal, prowadzona w niefachowy sposób stąd jej problemy finansowe. Szef chce zmiany ale jak ktoś zaczyna zmiany wprowadzać brakuje mu odwagi. Jak najdalej się trzymać od niej z daleka. Pracownicy RIWE powinni się zastanowić nad innymi firmami meblarskimi zarobili by dużo więcej. Szkoda podejmować dyskusję. Jeśli ktoś mówi, że tam jest dobrze nie ma porównania z innymi. Tam jest śmiech na sali :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: RIWE group okonek uwaga IP: *.rfc.pl 26.01.16, 20:03 a gdzie tapicer zarabia 3500 + 400 premi?! a tam idzie!!! DEBILE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: RIWE group okonek uwaga IP: *.tvgawex.pl 27.01.16, 13:33 Np w Adrianie. Większość tapicerów zarabia grosze w porównaniu z innymi firmami. I mają narzuconą dziwną normę której nikt nie jest w stanie wyrobić hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
kanaka67 Re: RIWE group okonek uwaga 31.01.16, 19:15 Nie bardzo kumam o co chodzi. pracuję tam od kilku miesięcy. Praktycznie od ręki dostałem umowę na okres próbny, a po trzech miesiącach stałą. Szef nie ukrywał gdy się przyjmowałem że to praca na akord i jaka jest średnia. Okazało się że można ją wykonać. Zarobki... no cóż, każdy chciałby wyższe ale na takie warunki się zgodziłem i nie ma co płakać. Pensja jest 10-tego na koncie. Wszelkie premie tudzież inne gratyfikacje od ręki. Jestem przekonany że są gorsze firmy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kl Re: RIWE group okonek uwaga IP: *.146.12.149.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.02.16, 10:11 Średniej nie wykonuje prawie nikt. Szef sam widzi, że firma nie funkcjonuję jak powinna. Brakuje mu kadry która poprowadzi firmę. W regionie gorszych firm nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
eldorado47 Re: RIWE group okonek uwaga 13.02.16, 11:58 polecam każdemu prace riwe nie jest tak jak piszą piszą ci co nie mają chęci pracować paweł W Odpowiedz Link Zgłoś