Dodaj do ulubionych

Sklep internetowy

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.02.16, 15:40
Poszukuję osoby, która pomogłaby mi w tworzeniu internetowego sklepu biżuterii.
Pozdrawiam, ASIA bransoletki :)
Obserwuj wątek
    • Gość: zainteresowany Re: Sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.16, 16:51
      a o jaka konkretnie pomoc Ci chodzi :)?
    • Gość: ASIA.bransoletki Re: Sklep internetowy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.02.16, 17:12
      Chciałabym, aby ktoś wykonał szablon i wszystko co potrzebne w takim sklepie, bo ja się na tym kompletnie nie znam :).
      • Gość: zainteresowany Re: Sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.16, 06:19
        wiesz gotowe oprogramowania sa do kupienia na zawsze (drogie)(pow. 1000zl) lub do kupienia abonamentu i wtedy placisz co miesiac. (100 -200 zl)
        to samo jezeli bys chciala wspolpracowac z allegro tez sa strony gdzie masz nawet darmowe szablony a sa takie ktore robia te szablony na zamowienie (okolo 50 -100 zł)
        do tego jeszcze koszt wykupienia domeny i oplaceniu hostingu strony

powodzenia jest troche tego ale najlepiej na swoim :) , sam planuje za rok , dwa zalozyc swoj e-sklep
      • Gość: dramat Re: Sklep internetowy IP: 89.191.154.* 10.02.16, 14:49
        wow. powodzenia!
      • Gość: zainteresowany Re: Sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.16, 20:15
        zapomniałem ważna rzecz regulamin takiego sklepu tez trzeba raczej przedyskutowac z prawnikiem to tez pare złotych kosztuję
    • sniciejewski Re: Sklep internetowy 17.02.16, 23:13
      A masz już domenę i hosting? Pytam, bo jeśli zakupiłaś hosting to powinien Twój usługodawca mieć taką opcję, jak kreator stron www. Taki mój był pierwszy rok w ecommerce. Zakupiłem nazwę strony, hosting, a potem to już poszło z górki, wybór odpowiedniego szablonu i już kolejny rok mi szczęśliwie minął z coraz lepiej prosperującym biznesem. Rozglądaj się po rynku, szukaj promocji na domenę, czy hosting...ja tak trafiłem do rejestracjadomen.pl i planuję przedłużyć współpracę
    • adamrapackii Re: Sklep internetowy 27.02.16, 19:41
      Jabym na twoim miejscu nie placiłem za tworzenie strony sklepu. Weż po prostu wybierz motyw, ktory cie interesuje (w danym wypadku biżuteria) i wybierz Joomla albo Wordpress. Polecam Wordpressa bo sam korzystam. Motywy dla sklepu biżuterii znajdziesz tu:
      www.templatemonster.com/pl/type/szablony-wordpress/
      A dalej już uda się zalożyć taką stronę pez problemów. Powodzenia
    • adamrapackii Re: Sklep internetowy 02.03.16, 18:15
      Jabym na twoim miejscu nie placił za tworzenie strony sklepu. Weż po prostu wybierz motyw, ktory cie interesuje (w danym wypadku biżuteria) i wybierz Joomla albo Wordpress. Polecam Wordpressa bo sam korzystam. Motywy dla sklepu biżuterii znajdziesz tu:
      www.templatemonster.com/pl/type/szablony-wordpress/
      A dalej już uda się zalożyć taką stronę bez problemów. Powodzenia
    • pwojcicki666 Re: Sklep internetowy 29.03.16, 23:18
      Za motywy też trzeba bulić, a jeśli są jakieś darmowe to raczej nie spełnią twoich wizualnych oczekiwań. Lepiej kupić domenę i hosting, by Twoja strona miała ręce i nogi zwłaszcza, że to ma być Twoja wizytówka. Własna domena podkreśli twój profesjonalizm, a hosting pozwoli stworzyć stronę z pełną zawartością (np. Wordpress), dodatkowo będziesz mogła założyć skrzynkę pocztową i wysyłać wiadomości z rozszerzeniem nazwy strony. To nie jest wcale jakiś wielki koszt. Sprawdź parę firm, które na rynku oferują tego typu usługi.
      @sniciejewski, ile płacisz w rejestracjadomen.pl/?
    • brooom Re: Sklep internetowy 30.03.16, 16:19
      Wykonam sklep internetowy wraz z serwerem i domeną - kosz w zależności od skomplikowania 1000-2000 zł. Kontakt: starsm.web@gmail.com
    • maciek86wro Re: Sklep internetowy 05.04.16, 12:51
      No jeżeli chcesz mieć sklep na szablonie, to ok, ale w perspektywie funkcjonalności i konkurencji...już na początku skazuje Twój biznes na niepowodzenie. Proponuję jednak jakąś agencję i inwestycję, która się szybko zwróci...a nie "tanio, szybko....i beznadziejnie". Decyzja należy do Ciebie, ja polecam waynet.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka