Gość: Zoni IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.03.16, 13:16 Dlaczego znowu zmarła młoda 28 letnia kobieta,po udzieleniu niby pomocy w szpitalu, co się dzieje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: plotkara Re: Szpital IP: *.chelmno.mm.pl 20.03.16, 13:38 Mówiła baba babie. Rozsiewają ploty byle było sensscyjniej. Konkrety proszę. A na takie bąknieńcie odpowiadam: bo skończył jej się czas po tej stronie życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szpital IP: *.tvgawex.pl 26.03.16, 21:33 Bo z naszymi lekarzami tak jest... Może i sensacje robimy, ktoś w końcu musi!!! Leczą k...a na odległość, idziesz z dzieckiem z podkrwawianiem z przewodu pokarmowego, a jeden z drugim ci wmawia, że to herbata, nawet nie dotknie- bo ma za daleko...( smutne...) ... dziewczynę do domu wypuścili- i zmarła, bo im się badań nie chciało robić... Sama niedawno prawie bym dzieci osierociła, takie zaangażowanie wykazali... Jedni mam zdanie, wiem, ze w rodzinie tragedia, bo jakże by inaczej. Tu trzeba telewizję sprowadzić, remontują tę naszą umieralnię, ale po co? Niech kostnicę powiększą... Płakać się chce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanna Re: Szpital IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.16, 06:53 Racja tv na chelmno szpital po .... A lekarze konowalyWpisz swoją odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luc Re: Szpital IP: *.tvgawex.pl 20.03.16, 15:06 pacjent w szpitalu w Chełmnie jest intruzem ,kto był ten wie ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qwerty Re: Szpital IP: *.dynamic.mm.pl 20.03.16, 19:46 Ja byłam w szpitalu w Chelmnie i jakoś nie czułam się jak intruza. W grudniu w czasie świąt była osoba z mojej rodziny i również jesteśmy zadowoleni z opieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanna Re: Szpital IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.16, 06:37 Osobiście byłam dzisiaj w nocy z synkiem w szpitalu w Chełmnie. Idiota lekarz który miał dyżur kazał dawać kolejne czyli 7tabletke przeciw bólową. Rano godzina 4 lekarz zaspany szedł od ściany do ściany a może nie tylko zaspany? Bełkotał bez sensu ze nic nie może więcej pomoc. . Pojechalam do szpitala w Świeciu. Lekarz przytomny jak należy udzielił zaraz pomocy synkowi. Co najważniejsze przyszedł zaraz a na tego konowała w Chełmnie musiałam czekać. Pewnie spadł. . To ja już to widzę jak by był wypadek zanim by się pan doktorek ogarnął to cienko to widzę. Ludzie nie chodźcie do Chełmna. Juz od dawna ma ten szpital ksywę kostnicy. A tego lekarza to opisze wszędzie gdzie się da. Nie mógł pomoc! Nie chciało się kretonowi . Żałuję że nie mam nagrania bo telewizja by się tym zajęła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pat Re: Szpital IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.11.16, 23:07 7 tabletka ? no to chyba cos z Panią nie tak.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanna Re: Szpital IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.16, 22:11 Raczej z lekarzem. Dalam dwie. Mam jeszcze rozumu troche. Tylko nawet w aptece powiedział że 4 na dobę można. Ale gdy mocne dwie nie pomogły to nie chciałam dawać więcej. Lekarzowi mówiłam że 6 dostal . 6 tabletek przez półtora dnia to nie jest tak dużo ale nie pomogly . I kazał dawać kolejne. Niech pani nie pisze że 7 odrazu bo tak nie pisałam. Fakt jest taki ze olal dziecko! Może jakbym w lape dala to by się rozbudził doktorek na nocnym dyżurze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pat Re: Szpital IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.12.16, 09:06 Ja nie mowie ze odrazu ale nawet przez caly dzien 7 to bardzo duzo ! Jako dorosla osoba po 3 tabletkach w ciagu dnia zastanawiam sie czy wziasc 4 tabletke. Dziecku bym dala co najwyzej 2 przez caly dzien. A co do szpitala to mam zal do tej papierologi bo zanim zajma sie pacjetem musza wypelnic pelno dokumentow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chelmno2016 Re: Szpital IP: *.dynamic.mm.pl 03.12.16, 21:05 Niech Pani na nim nie zostawi suchej nitki. Nazwiskiem podać żeby każdy wiedział o kogo chodzi. Ma Pani race , w Świeciu jest inna opieka . Pacjent jest pacjentem a nie intruzem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bu Re: Szpital IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.16, 16:41 Nie wiadomo jaka była przyczyna jej śmierci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Szpital IP: 171.25.230.* 22.03.16, 13:02 Miala tetniaka . Osierocila 2 dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Szpital IP: *.chelmno.mm.pl 22.03.16, 19:03 Ską taka informacja??? bo jaz pierwszej reki wiem co innego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Szpital IP: 171.25.230.* 22.03.16, 20:50 Odpowiedz z rodziny. Nawet informacji o pogrzebie nie bylo tylko podziekowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaja Re: Szpital IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.03.16, 21:03 idz sobie nekrologi poczytać i dajcie już spokój dla rodziny i 2 małych dzieci tragedia a wy się tym bawicie Odpowiedz Link Zgłoś
popstark70 Re: Szpital 06.12.16, 19:34 chamstwo i prostactwo --------do "plotkary" !!!!popieram wpis "LUCA"ten szpital dawno powinien być zamknięty brak kultury lekarzy pielęgniarek i reszty chołoty ! Odpowiedz Link Zgłoś