IP: *.centertel.pl 16.04.16, 20:42
Zamówiłem dziś kebaby z barilli i niestety zawiodłem się ,kebaby dojechały zimne a na dodatek wszystko pływało w sosie -panie kucharki jakbym chciał dużo sosu to bym poprosił ;( popsuła się nam barillka .
Obserwuj wątek
    • Gość: Natala Re: Barillka IP: *.chelmno.mm.pl 16.04.16, 22:19
      zimniusie kebabusie z barillki. tylko nie zró kupki z tego powodziku
      • Gość: Aras Re: Barillka IP: *.centertel.pl 16.04.16, 22:40
        A zrobię bo kebaby ,były w h..j niedobre,zimne i zajeb...e sosem aż kapało .A Natalka chyba na lekcje ortografii musi iść
    • Gość: Tomek Re: Barillka IP: *.kpn.net 16.04.16, 23:56
      Kolejny malkontent. Co jakiś czas pojawiają się podobne wpisy i odnoszę wrażenie że powinien być na stałe założony wątek pt. "Kebab Chełmno". Jakby kebab był po 5 zł i tak byście narzekali że za drogo, że niedobrze, że sałata za mało zielona. Miłośnicy kebabów. Czego oczekujecie od fast-foodów ? Smacznie i tanio ? Bez żartów. Chcesz normalnie zjeść to idź do Karczmy lub Spichlerza. Chociaż pewnie Cię nie stać.
      • Gość: Aras Re: Barillka IP: *.centertel.pl 17.04.16, 13:50
        Kebab nie kosztuje 5 zł.tylko 10zł więc niektórzy muszą na niego pracować 1,5 godziny .To że fast -food to co ma znaczyć? ,że ma być obleśny?zalany sosem i niedobry ?10 zł to nie mało.
      • Gość: true Re: Barillka IP: *.146.138.200.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.04.16, 13:56
        Do Karczmy,albo Spichlerza żeby normalnie zjeść? Gratuluję smaku.....he he he
    • Gość: monia Re: Barillka IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.16, 00:09
      Barilla ma najlepsze kebaby,a jak raz zaliczy wpadke to nie znaczy ze zaraz sie cos popsulo.Musicie zawsze szargac opinie komus na tym forum,nie zastanawiajac sie ze psujecie interes,ja ostatio zamowilam pizze od salacha i tez dostalam nie taka ale nie opisuje,tez byla dobra.Jak ci nie pasowalo moglas zadzwonic do szefa lub do barilli do kuchni,nie musisz tu pisac,a panie kucharki pracuja szybko i duzy plus dla nich za to i maja prawo sie mylic a ze zimne to raczej wina kierowcy.
      • Gość: Aras Re: Barillka IP: *.centertel.pl 19.04.16, 17:22
        Monia używaj alt gr. bo jest różnica łaska a laska ;) nikt nie ma prawa się mylić ;)
    • moniamonia1986 Re: Barillka 19.04.16, 18:15
      A moja opinia jest taka najlepszy kebab jest w lodziarni na dworcowej i nic go nie pobije...tylko tam trzeba ruszyć swoje wielmożne cztery literki i pójść kupić,no i na pewno w ten czas będzie ciepły bo kierowca nie zabłądzi...zjesz na ławeczce i będzie git a jak będą jakieś obiekcje to będziesz miał blisko by zwrócić tej pani co to przygotowuje uwagę...dziękuję
      • moniamonia1986 Re: Barillka 19.04.16, 18:18
        No i jeszcze pozwoli ci sos wybrać...ale moja rafa jest taka weź bez sosu to będziesz miał przynajmniej pewność że kebab nie będzie w sosie pływał...
        • moniamonia1986 Re: Barillka 19.04.16, 18:20
          Rada*bo zaraz się przyczepisz do błędów.
      • wariatka10 Re: Barillka 21.04.16, 19:53
        To ty chyba nigdy dobrego kebaba nie jadłaś skoro chwalisz kebabo podobne coś.
    • wariatka10 Re: Barillka 21.04.16, 19:54
      Kebaby tam są bardzo dobre. A to,że zimne to wina kierowcy.
      • Gość: Renata Re: Barillka IP: *.centertel.pl 21.04.16, 19:59
        Jeśli lubisz jak wszystko Ci pływa buła cała namoczona i rozwala się w ręce to oczywiście polecam Barille
        • wariatka10 Re: Barillka 24.04.16, 22:49
          Tobie chyba pływa. Jakościowo jest dobry,a jak 1 na 20 razy zdarzy im się pływający. To zaraz nie trzeba miec ciśnienia.
    • Gość: Edit24 Re: Barillka IP: *.chelmno.mm.pl 24.04.16, 21:41
      Nic się nie zepsuło, każdy może mieć gorszy dzień. I kucharka i dostawca ;)
      • Gość: Arek Re: Barillka IP: *.centertel.pl 25.04.16, 09:29
        To ja też będę miał gorszy dzień i nie zapłacę ;)
        • Gość: Edit24 Re: Barillka IP: *.chelmno.mm.pl 25.04.16, 16:04
          A nie płać. Tylko nie wiem czy coś wtedy zjesz ;)
    • Gość: Kate Re: Barillka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.04.16, 16:09
      Najlepsze kebaby są własnej roboty. Mniaaam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka