Gość: zleceniodawca IP: *.tvgawex.pl 12.07.16, 17:39 Poszukuję firmy świadczącej usługi dekarskie, zlecę przegląd oraz drobne naprawy poszycia dachowego (dachówka), rynien (rynny metalowe). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oliwy Re: firma dekarska 13.07.16, 14:51 Witam jestem zainteresowany podaje nr tel 665 256 684 Odpowiedz Link Zgłoś
cch1000 Re: firma dekarska 14.07.16, 18:30 Próbowałem zadzwonić pod wskazany numer ale jest niedostępny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: firma dekarska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.16, 09:00 No wiadomo jak ktoś jest na dachu to może nie odebrać, a po godzinach pracy każdy ma też jakiś czas dla siebie prawda? Jeśli dzwoniłeś to może oddzwoni, ja ilekroć mam coś do zrobienia czy ktoś potrzebuje fachowca bez problemu ze skontaktowaniem się. Może dzwoniłeś w tę wczorajszą burzę gdy nawalały sieci komórkowe :P ? Odpowiedz Link Zgłoś
oliwy Re: firma dekarska 15.07.16, 10:31 Witam przepraszam miałem problem z tel ale już jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
aniaj93 Re: firma dekarska 16.10.16, 12:55 Polecam usługi dekarskie dekermar.pl/ Naprawiali nam dachówkę na dom i jestem po wrażeniem. Nie dość, że profesjonalizm pierwsza klasa, to i cena nie wygórowana. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś