Dodaj do ulubionych

dj na wesele

IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 15.09.16, 12:05
Poszukuję DJ-a / wodzirejna na wesele. Czy jest ktoś w tanie polecic mi kogos dobrego z Chełmna, okollic badz z województwa??
Obserwuj wątek
    • Gość: cukrowy Re: dj na wesele IP: *.tktelekom.pl 15.09.16, 12:12
      W Chełmnie nie ma dobrych DJ'ów. Są same młode wieśniaki z zawyżonym ego. Nie bierz stąd, poważnie.
    • asiula2016 Re: dj na wesele 15.09.16, 12:35
      asiula.dje-wesele.pl/
    • Gość: Adi Re: dj na wesele IP: *.chelmno.mm.pl 15.09.16, 14:19
      Dj, to jest dobry na dyskoteke albo na wiejską potańcówkę. na weselu musi być zespół :)
    • Gość: loczek Re: dj na wesele IP: *.dynamic.mm.pl 15.09.16, 20:38
      Najlepszy jest DJ Jacuch!! Z Torunia wodzirej, rozkręci każdą imprezę. Byłam już na 3 weselach gdzie on grał, na żadnym nie było nudy ;)
    • Gość: xxxxxxxxx Re: dj na wesele IP: *.play-internet.pl 15.09.16, 21:24
      dj promo Grudziądz.
      • Gość: Gość Re: dj na wesele IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.09.16, 23:07
        Dj cacy poszukaj na Facebooku
        • Gość: Anonimowa Re: dj na wesele IP: *.chelmno.mm.pl 17.09.16, 10:26
          Miałam styczność z tym dj'em i z czystym sumieniem mogę go polecić. Prowadził moje 18 urodziny i zarówno ja, jak i wszyscy goście opuściliśmy salę z uśmiechem na twarzy oraz bolącymi od tańca nogami. Dj Cacy jest otwarty na propozycję oraz sam ma ich sporo w zanadrzu. Puszcza różnorodną muzykę, dlatego każdy znajdzie coś dla siebie. Sprzęt z najwyższej półki, mi osobiście podobała się dekoracja sali światłem. Gorąco polecam! :)
          • Gość: Ania Re: dj na wesele IP: *.dynamic.mm.pl 17.09.16, 11:22
            DJ Promo, byłam na weselu które prowadził. Polecam
            • Gość: Żarówka Re: dj na wesele IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.10.16, 12:28
              Dj Cacy? Moze i dobry na 18, ale nie na wesele. To nie ten poziom
    • Gość: Adrianna Re: dj na wesele IP: *.chelmno.mm.pl 17.09.16, 12:28
      polecam Dj Walker - Toruń
      www.youtube.com/watch?v=GuurzwPpTsg
    • Gość: hanka Re: dj na wesele IP: *.static.ip.netia.com.pl 27.10.16, 11:54
      Mogę polecić agencję Playdjs, nie są z okolic Chełma, ale z woj. mazowieckiego, jednak dla nich chyba nie jets problemem dojechać :) poza tym bardzo fajnie potrafią ich dj zaaranżować wesele jesli chodzi o muzykę :)
    • Gość: Tracka21 Re: dj na wesele IP: *.petroinform.pl 31.07.17, 11:44
      A ja mogę wam polecić pana Macieja Wilkanowskiego www.djmw.pl - korzystałem z jego usług na impezie firmowej i naprawdę było doskonale.
    • Gość: Xxc Re: dj na wesele IP: *.play-internet.pl 31.07.17, 12:04
      DJ promo
    • Gość: Misia Re: dj na wesele IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.08.17, 13:10
      Najlepiej zdać się na duet Wodzirej i DJ. Podobno ostatnio w regionie dużą furorę robi Wodzirej Xawier www.xawier.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka