Dodaj do ulubionych

d0kladnie taki

IP: 212.160.204.* 01.10.04, 12:44
jakie jest waszym zdaniem najniebezpieczniejsze skrzyzowanie w chelmnie bo ja
uwarzam ze to jest szosa grudziadzka i kolonia wilsona tam dosyc czesto
dochodzi do wypadkow
Obserwuj wątek
    • Gość: d0kladnie taki wypadki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.160.204.* 01.10.04, 12:47
      troszke sie mi pokrecilo mialo byc autor dolkadnie taki a temat wypadki ale
      jakos mi to wybaczycie
      • Gość: ktos Re: wypadki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.153.37.* 01.10.04, 17:01
        no calkiem ladnie cie ten autobusik skasowal na tym skrzyzowanku :D cale szczescie ze na slup tylem wpadles.
        • Gość: h Re: wypadki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 20:17
          ja tam widzialem jakiegos malucha uderzonego z tylu kilka dni temu
          • Gość: d0kladnie taki Re: wypadki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 01.10.04, 21:26
            jezeli w srode to mojego:D
    • Gość: Marta Re: d0kladnie taki IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 01.10.04, 23:34
      a co zapomniałeś o kierunkowskazie?Pochwal się nam jak to zrobiłeś...
      • Gość: d0kladnie taki Re: d0kladnie taki IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 02.10.04, 20:48
        wszystko dobrze robilem nie moja wina byla, a co przedstaw sie a nie beidzesz
        mi tu pisac jakas nie prawda
    • Gość: la Re: d0kladnie taki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 11:32
      nie potrafisz jezdzic to cie skasowal autobus widzialesm jak chodzisz caly czas
      w tym usztywniaczu szyji i chu***wo wygladasz nie wiem po co ci to a zreszta ty
      caly czas chu***jowo wygladasz!
      • Gość: d0kaldnie taki Re: d0kladnie taki IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.10.04, 18:31
        tak jak bys nie wiedzial musialem chodzic ale to i tak nie zmienia ze jak
        pisesz ze ja wygladam chuj to smiebie w lustrze niewidziales
      • Gość: viki hh Re: d0kladnie taki IP: *.c.pppool.de 27.10.04, 13:37
        jak jestes taki madry to napisz jak ty ch..o wygfladasz. cch bnie ma
        niebezpiecznych skrzyzowan ja mieszkam w hamburgu powiem wam ze kazdy mlody
        kierowca co pochelmnie jezdzi to by niezle spanikowal jak by te skrzyzowania
        zobaczyl. i tych warjatow co tu jezdza niedawno prawie we mnie udezyl koles z
        predkoscia ok 150km\h i to w centrum hh. pozdro z hh dla cch
        • Gość: d0kladnie taki Re: d0kladnie taki IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.10.04, 23:36
          cze viki siostrzenico moja :D bylem jezdizlem w hh i to z toba i jakos nie
          panikowalem i przezylem wiec o czym jest ta mowa:D
          • Gość: Torpeda i Rakieta Re: d0kladnie taki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 10:21
            Towscik nie umiesz jezdzic :) Dobrze ze twoj Jeep to tylko resorak :)
            • Gość: d0kladnie taki Re: d0kladnie taki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 10:54
              to ty naprawde nie widzilaes jak ja potrafie jechac
    • Gość: maluch CCH F309 th Re: d0kladnie taki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 20:27
      pisze tu o moim maluszki na którym siu enauczylem jezdzic i tyle jusz kilaow na
      robile ze o kurde chyba z 60.
      jak na mój wiek do duzo
      mam 13 lat
      jedyn eco zle zrobiłem to prawie w ciagnik przyperdolilem ale to bylo kiedys
      teraz jest klawo!! :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka