Dodaj do ulubionych

Samsung galaxy s6 edge

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.12.16, 14:43
Jak masz moj telefon to napisz, a nie bedziesz miał problemow
Obserwuj wątek
    • Gość: Iki Re: Samsung galaxy s6 edge IP: 94.141.152.* 29.12.16, 14:54
      Proszę zgłosić ten fakt na policję a do operatora skierować pismo o zdalne wyłączenie urządzenia (tutaj potrzebne wszystkie dane telefonu nr Imei itd.). Mnie też ukradziono telefon (niestety nie odzyskałam urządzenia), ale osoba, która tego czynu dokonała nie nacieszyła się nim długo, ponieważ do użytku się on już nie nadawał.
      • Gość: z Re: Samsung galaxy s6 edge IP: 78.11.123.* 30.12.16, 11:31
        zgłosiłem, ale i tak bym wolał się dogadać ze znalazcą
        • Gość: Iki Re: Samsung galaxy s6 edge IP: 94.141.152.* 30.12.16, 12:26
          Mój został wyłączony bardzo szybko przez osobę, która bezprawnie i w sposób bezczelny przywłaszczyła go sobie. Karta była zabezpieczona pinem, ale co z tego jak pozostaje niesmak, gdy doświadczysz czegoś takiego. Monitoring był, sprawca widoczny (obsługa sklepu tylko to mogła mi potwierdzić) a mnie jako poszkodowanej nawet go nie udostępniono - a dlaczego to trzeba się domyśleć samemu. Może Panu się poszczęści i zostanie zwrócony lub odnaleziony. Powodzenia.
          • Gość: z Re: Samsung galaxy s6 edge IP: 78.11.123.* 30.12.16, 15:09
            Polska!!!

Dzięki
    • Gość: L Re: Samsung galaxy s6 edge IP: *.dynamic.mm.pl 29.12.16, 16:43
      Typie, może trochę pokory? Wypadałoby zacząć od: "Jeśli znalazłeś mój telefon, to byłbym bardzo wdzięczny, gdybyś mi go zwrócił i z pewnością nagrodziłbym Cię za uczciwość" albo czegoś w tym rodzaju. Z taką roszczeniową postawą, to możesz zapomnieć o tym, że ktoś go zwróci. Za takie teksty nikt Ci go nie odda. No, przynajmniej ja bym go nie zwrócił, prędzej rozjebał gdzieś o ścianę, właśnie za twoje buractwo. Jasnowidzem nie jesteś, więc znalazca JEŚLI ZECHCE to się zgłosi, a jeśli nie, to go rozpie..., bo pewnie go zablokujesz, bądź będzie obawiał się namierzenia. Możliwe, że zrobi to nawet tylko po to, żeby utrzeć ci nosa. Mimo wszystko, mam nadzieję, że znajdziesz zgubę, aczkolwiek na przyszłość polecam odrobinę kurtuazji i ogłady w takich sytuacjach. Oczywiście - żeby uciąć wszelkie spekulacje - nie mam pojęcia, gdzie ów telefon się znajduje, nie znalazłem go, tak tylko sobie dywagowałem.
      • Gość: Z Re: Samsung galaxy s6 edge IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.12.16, 18:19
        True. Zaczne jeszcze raz
        • Gość: adam Re: Samsung galaxy s6 edge IP: *.play-internet.pl 30.12.16, 13:24
          jaka rozczeniowa postawa? ukradli facetowi telefon i co ma się prosić? jeszcze najlepiej przeprosić i życzyć miłego użytkowania. złodzieja złapać i opublikować jego pysk wszędzie gdzie jest to możliwe. w głowach się poprzewracało
          • Gość: l Re: Samsung galaxy s6 edge IP: *.dynamic.mm.pl 30.12.16, 15:13
            ehhh, no to zaczynamy. Mówiąc roszczeniowa postawa miałem na myśli "odezwij się to nie będziesz miał problemów". A skąd wiesz, czy ukradli czy go zgubił? Jeśli ktoś go znalazł, nie ukradł, to raczej trzeba by grzecznie się upomnieć a nie z groźbami wyjeżdżać, pomyśl.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka