Dodaj do ulubionych

"Rejestracja' Twój Lekarz

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.01.17, 12:10
Z pewnością nie jestem pierwszą osobą która jest delikatnie mówiąc podirytowana czasem oczekiwania na odebranie telefonu przez Panie w rejestracji ! Nie pierwszy raz juz dzwonie do przychodni od 1 godziny . Czekam ok.15-20 minut na linii po czym jestem rozłączana. Powtarzam nie jest to pierwszy raz i nie jestem odosobniona. NIEJEDNOKROTNIE byłam świadkiem kiedy w rejestracji telefon nie przestawał dzwonić a SZANOWNE panie pięlęgniarki stały i dyskutowały albo piły kawe i patrzyły w monitor komputera. To jest skandal! Jezeli ktoś mieszka poza Chełmnem i nie ma mozliwosci przyjechac osobiscie sie zajerestrowac szczególnie jesli chodzi o KILKUMIESIECZNE dziecko to ma "przechlapane". Uwazam ze te kobiety przeginają już i należy to wyjaśnić ! Mam nadzieje ze niebawem panie zmienią swoje podejscie do pacjenta i przypomną sobie że to ich praca !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: qq Re: "Rejestracja' Twój Lekarz IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.17, 12:27
      najprostsza sprawa. przenieść się do POZ w szpitalu. tam nie ma problemu, na telefon załatwi się rejestrację. a lekarze - z pewnością nie gorsi, niż w TL, a w niektórych przypadkach z pewnością lepsi.
    • Gość: zdrowy Re: "Rejestracja' Twój Lekarz IP: *.opera-mini.net 09.01.17, 14:46
      Bo szkopuł w tym ze dobry pacjent to zdrowy pacjent ....placowka i tak dostaje subwencje czy przychodzisz czy nie , wiec nikomu nie zalezy by sie przepracowywac Moze to i lepiej ,bo gdyby mieli placone od kazdego zarejestrowanego danego dnia to okazalo by sie ze jestes 192 w kolejce :)
    • Gość: sa Re: "Rejestracja' Twój Lekarz IP: *.dynamic.mm.pl 09.01.17, 15:25
      Toć tam bałagan dekle mają jak ch...! Chciałam zrobić badania, krew za kasę, bo do nich nie należe to mi powiedziała, ze absolutnie nie ma takiej opcji a połowa moich znajomych zrobiła tam sobie krew za kasę, debile
      • Gość: GłośnaCisza Re: "Rejestracja' Twój Lekarz IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.01.17, 17:21
        Twój Lekarz to maszynka do zarabiania pieniędzy . Powinien być automatyczny system rejestracji aby te "panie rejestratorki" nie musiały sobie ploteczek przerywać .
        Tez polecam POZ a w szególniści ta młoda lekarka rezydentkę .
        • Gość: sa Re: "Rejestracja' Twój Lekarz IP: *.dynamic.mm.pl 09.01.17, 20:19
          Naleze to szpitala ale TL mam pod nosem i tu chciałam wyniki zrobic za kasę. A jak nowa pani sie nazywa?
    • Gość: ga Re: "Rejestracja' Twój Lekarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.17, 14:34
      Polecam zmobilizowanym przychodnię w Kijewie Królewskim. Rejestracja na konkretną godzinę. Nigdy nie czekałam na wizytę dłużej niż 10 minut (z reguły mniej lub wcale).

Przepisałam siebie i dzieci, ponieważ irytowały mnie godzinne oczekiwania w Twoim Lekarzu. Choć oczywiście to tyko rozwiązanie dla mobilnych.

• Gość: mama Re: "Rejestracja' Twój Lekarz IP: *.dynamic.mm.pl 10.01.17, 14:40
        W szpitalu też jest na dana godzinę, zero czekania :)
    • Gość: pacjenta poradni Re: "Rejestracja' Twój Lekarz IP: *.dynamic.mm.pl 17.01.17, 10:39
      Najwidoczniej kierownik poradni nie ma na nie wpływu skoro tak się dzieje .Słaby SZEF!!! (nie potrafi "wstrząsnąć" personelem, bo podejrzewam,że do niego takie skargi docierają. Tel nie odbierają jak należy, albo automat "mówi" ,że jesteś pierwsza w kolejce do rozmowy (śmieszne)...
    • luc-69 Re: "Rejestracja' Twój Lekarz 20.01.17, 16:43
      Marudzicie.Rejestracja przebiega sprawnie .Dodzwonić się idzie i jeszcze automat mówi który się jest w kolejce do rozmowy. Pełen wypas.
      • oliwy Re: "Rejestracja' Twój Lekarz 23.01.17, 09:38
        Naprawdę TL to porożka z rejestacją ostatnio tez dzwonilam to w połowie rozmowy szanowna pani się rozlaczyla i musiałam dzwonić jeszcze raz Porażka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka