Gość: marta IP: *.dynamic.mm.pl 10.01.17, 23:12 Mam pytanie czy w Chełmnie ktoś prowadzi terapię małżeńskie,mediacje rodzinne? korzystał ktoś z takiej pomocy? proszę darować sobie złośliwe i bezsensowne odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marta Re: terapia IP: *.dynamic.mm.pl 11.01.17, 20:29 Jak ktoś prosi o pomoc to cisza ale jak ktoś by kogoś opisał dając temat do plotek to zaraz 10-odpowiedzi Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abc Re: terapia IP: *.dynamic.mm.pl 11.01.17, 20:45 Warto zapytać na Kamionce tam gdzie poradnia AA. Wiem że kiedyś były tam mediacje.psycholog Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guru Re: terapia IP: *.static.ip.netia.com.pl 13.01.17, 12:38 Wydaje mi się, że warto byś zapytała również w sądzie w Wydziale Rodzinnym - tam na pewno mają i znają specjalistów w tej dziedzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamionka Re: terapia IP: *.play-internet.pl 13.01.17, 15:21 Chełmno ul. Kamionka 3. tel. 56 686 30 72 ... była tam koleżanka z męzem i ok. Nie wiem czy tel nadal aktualny ale można się pzrejść lub poszukać w necie.. Jest tez psycholog na Biskupiej le nie wiem czym się zajmuje. Widzialem tam tablice przy sklepie mięsnym. Odpowiedz Link Zgłoś