Gość: [] IP: *.static.ip.netia.com.pl 16.01.17, 14:52 Szukam i szukam i nie mogę się doszukać... Ile to Nasz miasteczko wkulało w tym roku? Atrakcji wiele nie było ale może za to szczodrość ludzi dopisała ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asd Re: WOŚP - Chełmno IP: *.dynamic.mm.pl 16.01.17, 15:22 prawie 59.000 zł rok temu 41.000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: WOŚP - Chełmno IP: *.dynamic.mm.pl 16.01.17, 15:49 Czy to niezamierzony skutek 500+? PiS w żałobie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Squater Re: WOŚP - Chełmno IP: *.opera-mini.net 16.01.17, 18:32 Atrakcji wiele nie bylo, a i te skonczyly sie na kilka godzin wczesniej niz wiejskie imprezy... ps Jesli zebrana suma byla skutkem programu 500+ to cieszy mnie fakt ze ludzie potrafia sie dzielic Podczas takiej akcji zadna partia mnie nie interesuje ...a zwlaszcza PIS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [] Re: WOŚP - Chełmno IP: *.static.ip.netia.com.pl 17.01.17, 13:10 Kwota powinna cieszyć i pewnie cieszy - mieszanie się czarnej polityki do akcji, która trwa już 25 lat jest i powinna być strzałem w kolana dla owych polityków. Rozliczenia WOŚP dostępne są w internecie, i nie trzeba być prymusem z matematyki by wyliczyć ile procent przeznaczane jest na cele statutowe, a ile na organizację, wynagrodzenia i tym podobne. Zadeklarowana kwota która przebiła wszelkie dotychczasowe granice - dała jasny sygnał wszystkim tym rzucającym ciężkie kłody pod nogi WOŚP - oby tak dalej, bo wydaje mi się, że żadna organizacja pożytku publicznego nie zrobiła tak wiele dobrego i przede wszystkim widocznego - dla Nas, Naszych dzieci , czy obecnie także i seniorów... Dziwi tylko to, że politycy "jedynej słusznej partii" masakrują WOŚP-a... a ze wspólnej puli dosypują ojcu Tadeuszowi z Torunia.. na nowe zachcianki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: WOŚP - Chełmno IP: *.tvgawex.pl 17.01.17, 14:29 szczególnie cieszy prezesa złotego melona i mrówki całej ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pst Re: WOŚP - Chełmno IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.01.17, 23:34 suma w sumie... niby rekord ale o wlasnie gdyby bylo tak jak w innych miastach a nie o 15 koniec na rynku to napewno bylo by więcej mam żal duży.. a petardy moim zdaniem jakby bylo jasne jakie petardy się przydadzą i by była zbiórka np. straży miejskiej ludzie napewno by nawet po jednej by przynieśli zeby nie było wstydu tak jak teraz. Odpowiedz Link Zgłoś