Dodaj do ulubionych

Smog w Chełmnie

IP: *.pl 03.02.17, 12:52
Co tam Warszawa, Kraków, Rybnik zobaczcie jak to u nas wygląda/
Obserwuj wątek
    • Gość: gośc Re: Smog w Chełmnie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.02.17, 13:24
      A gdzie to można zobaczyć?
      • Gość: kostek Re: Smog w Chełmnie IP: *.dynamic.mm.pl 03.02.17, 14:10
        W prosektorium na Toruńskiej.
      • Gość: ... Re: Smog w Chełmnie IP: *.dynamic.mm.pl 03.02.17, 14:11
        kliknij na to zdanie, to jest link do strony
        • Gość: mierczniczy Re: Smog w Chełmnie IP: *.play-internet.pl 03.02.17, 18:01
          Zrobilem podobne doswiadczenie jak z artykulu wewnatrz mieszkania 6 min i NIC , Na zewnatrz 4 min (bo zimno) no i nic. Stracilem 10 min x 2000 W i przyczynilem sie do powstawania efektu cieplarnianego. Poszedlem do piwnicy i po 5 min wreszcie mam ! Mam ciemną palme !!! ale przedtem przez 2 min podrzucalem wegel prawie pod sufit
          A swoją drogą to niezle ktos musial miec zakurzone mieszkanie
          • Gość: czytelnik Re: Smog w Chełmnie IP: *.tvgawex.pl 04.02.17, 09:18
            Poziom stężenia pyłów na szczęście nie jest wartością stałą więc Twój eksperyment by mógł być porównywany z tymi z artykułu musiałby być przeprowadzony poprzedniego wieczoru
    • supermario32 Re: Smog w Chełmnie 03.02.17, 16:15
      W Chełmnie baranów nie brakuje. Po co wyrzucać śmieci do kontenera skoro można spalić w piecu i nic mi nikt nie może zrobić. Takie chore państwo.
      • Gość: Bąż Woa Re: Smog w Chełmnie IP: *.tvgawex.pl 04.02.17, 14:31
        E tam. Takiego smogu jaki był w kiblu za moich czasów był w szkolnym kiblu na długiej przerwie już nie będzie:)
    • Gość: sceptyk Re: Smog w Chełmnie IP: *.play-internet.pl 05.02.17, 20:07
      "Kołderka smogowa" ? To zdjęcie akurat tego nie przedstawia, "fajna" manipulacja. "Błękitne niebo" to coś, co od bardzo dawna nie występuje, a co zawdzięczamy naszym "sojusznikom". Faktem jednak jest, iż smog i u nas także występuje, ale pora wykonania zdjęcia nie ta i nie ta perspektywa ...
      • Gość: czemu Re: Smog w Chełmnie IP: *.play-internet.pl 05.02.17, 21:21
        Czemu się nie uzbraja terenów pod budownictwo w gaz???? Czym Ci ludzie mają palić ?? Weglem, drewnem, miałem . Czemu zezwala się na terenach uzbrojonych w gaz postawienie budynku opalanego miałem ??? Czemu się nie daje biedniejszym dotacji na ogrzewanie gazem. A przede wszystkim CZEMUSIE NIE PROWADZI EDUKACJI. Może choć co któryś zrozumie ze truje przede wszystkim siebie bo spaliny najpierw w jego piecu i ścianie osiadają syfem ???
        Czemu SM nie kontroluje, czemy ochrona środowiska pilnuje biurek. Jakby tak z dwa tygodnie dyżury w chłodne dni ze SM mieli to by zobaczyli kogo należy ukarać> I tyle w temacie mam.
    • Gość: cenzor Re: Smog w Chełmnie IP: *.tvgawex.pl 05.02.17, 22:55
      Straż Miejska....wydaje mi się czy oni nie są aby od tego?? Ja wiem lepiej kierowców łupić ale chyba od tego jest Policja i jej odpowiedni wydział a panowie w czarnych mundurach od ładu i porządku w mieście.
    • Gość: Bąż Woa Re: Smog w Chełmnie IP: *.tvgawex.pl 08.02.17, 10:57
      www.youtube.com/watch?v=WnNH3P809k0

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka