Dodaj do ulubionych

policjant burak

IP: *.play-internet.pl 24.02.17, 09:02
Wpis na forum Czasu Chełmna na Facebooku przez policjanta naszego miasta , świadczy o jego niskim poziomie. Zresztą nic dziwnego kojarzę go jak chodził do szkoły w Chełmnie. I tak dziwne że dostał się do policji. No ale jego brat w niej jest więc o czym tu mówić. Powinny być wyciągnięte konsekwencje z faktyczną mową nienawiści
Obserwuj wątek
    • Gość: hehe Re: policjant burak IP: *.dynamic.mm.pl 24.02.17, 09:33
      Myślę, że Dolecka wytoczy proces Tyburskiemu za zniesławienie, oszczerstwa, ponizanie, itp.
      A następnie funkcjonariusz dostanie wyrok, zwolnią go roboty, (może wezmą go do Medosa na pakowacza?),a społeczeństwo będzie szczęśliwsze.

Na marginesie, słabiutka ta praca naszej policji. No ale konfetti to wycinają najpiękniejsze na świecie.
      • Gość: aaa Re: policjant burak IP: *.play-internet.pl 24.02.17, 13:59
        ile już było afer i tak zamiotą wszystko pod dywan i dalej będzie tak jak jest
      • Gość: anna Re: policjant burak IP: *.dynamic.mm.pl 24.02.17, 14:17
        dolecką to ja bym na zbuty ryj wypie...ł z tej gazety za jej tupet i "poziom" artykułów jakie pisze.
        aby zniżyć się do jej poziomu to bym musial zanurkować w rowie mariańskim
      • Gość: Starsza Re: policjant burak IP: *.play-internet.pl 24.02.17, 15:05
        Dlaczego policjant ma być zwolniony pytam przecież po pracy jest jak każdy z nas ma prawo do własnego zdania ciekawe ze niektóre osoby klna na forach internetowych obrażają i nie ponoszą odpowiedzialności a policjanta to na bruk zaraz i to jest cała Polska rzeczywistość
    • Gość: Pl Re: policjant burak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.17, 10:47
      Czy może ktoś powiedzieć o jaki wpis chodzi?
      • Gość: Koperus Re: policjant burak IP: *.dynamic.mm.pl 24.02.17, 14:04
        Nieroby i tyle. Kto ostatnio widział policjanta na ulicy na patrolu w naszym mieście. Chyba, ze na komendę leciał z laczka. Wożą się limuzynami, nawet do Lidla po 2 śniadanie przyjeżdżają po dwóch samochodem z napisem "Policja"
        • Gość: Pl Re: policjant burak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.17, 19:02
          Dzięki, a co odpowiedział policjant?
    • Gość: keczol Re: policjant burak IP: *.dynamic.mm.pl 24.02.17, 20:15
      Prawda taka, że tam jest opinii na "1" 90%. Jedna czy dwie są pozytywne. Inni piszą, inni obrażają - nic się nie dzieje. Napisał policjant - draka, bo jak można. Szok, co? Hehe, zabawna ta nasza gazeta. Przestałam kupować z dobre pół roku temu. Kłamstwo na kłamstwie kłamstwo pogania. Wszystko przekręcone... Kiedyś spotkali mnie i poprosili o odpowiedź na pytanie, jakoś coś z maturą, w gazecie czytam ... nie swoje słowa. No cóż. ;) Ja wiem, redagować trzeba, żeby składnia była itp. Ale... tam nawet składni dobrej nie ma. Parodia i tyle. Gazeta z 7 stron się składa, niedługo będzie "jak pies zesrał się na chodniku pani redaktor - to wina policji". Wkręciła se patyk w szpryche sama, a zgania na policje. Smutne, tak jak nasze ponure zacofane miasto...
      Jak ni jak jo.
      Buźka.
    • Gość: smieszne to Re: policjant burak IP: *.dynamic.mm.pl 28.02.17, 17:20
      Jeśli mieliby sądzić za taką mowę nienawiści, to Czas Chełmna dawno przestałby istnieć:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka