IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 10:47
Co myślicie o Chełmiskim Afiteatrze bo według mnie jest to zajebiste
miejsce!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: lili Re: Afiteatr IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 11:02
      jasne chyba do tego zeby pic tam tanie wina i niszczyc lawki i zaśmiecać
      zużytymi prezerwatywami
      • Gość: nuinhtf Re: Afiteatr IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 11:03
        pij wino bedziesz zulem!!!!
        • Gość: Pysio Re: Afiteatr IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 11:28
          amfiteatr jest do impre a nie do picia win
          • Gość: !!!! Re: Afiteatr IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 11:31
            ej co wam do tego po co ludzie tam chodza!!!!!!!! duzo ludzi chodzi tam po to
            aby sobie posiedziec !!!!!!!! OBEJDZIE SIE BEZ WIN!!!!!!! np. niektorzy z was
            wola posiedziec na amfi ze znajomymi a niektorzy wolą mars czy jechac na dyske
            do kokocka!!!!!!! ;D kwestia gustu :) ja osobiescie nie lubie jakichkolwiek
            dyskotek :) pozdroo :D
            • dj_z_marsa Re: Afiteatr 13.10.04, 18:22
              Wlasnie.Od poczatku czytam wypowiedzi na temat Marsa Kokocka itp...Ludzie,
              troszki obiektywizmu poprosze :/
              W waszych postach wiele razy przewija sie slowo tolerancja.Jesli wymagacie jej
              od innych, najpierw pokazcie, ze to slowo nie jest dla was samych tylko
              slownikowym haslem....
              Przed Marsem grywalem w innych klubach, nawet teraz Mars nie jest dla mnie
              calym swiatem.Ale przyznac musze, ze ma specyficzny klimat.Osobiscie lubie
              pobawic sie przy prawie kazdej muzyce.Praktycznie bez znaczenia jet tez dla
              mnie czy gram czarno, popowo czu lupanki...Ale w Marsie....jest po prostu
              inaczej niz w Arenie Stokrotce itp...I to ma swoj klimat.Jesli komus sie nie
              podoba, po prostu tam nie chodzi i tyle.Po co obrazac lokal personel czy ludzi
              tam sie bawiacych? Skoro mnie cos nie bawi, nie interesuje to nie ma dla mnie
              tematu i nie obchodzi mnie, czy barmanka ma czarne wlosy, czy dziewczyny nosza
              krotkie spodniczki itp...Po prostu sie tam nie wpieprzam To jest wlasnie
              tolerancja moi drodzy :)Pozdrawiam i zycze powodzenia.

Osobne pozdrowionka dla calego personelu i ludzi zyczliwych Marsowi :)
        • Gość: Radzio Re: Afiteatr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 11:31
          Jesteś w błędzie tam nietylko sie pije wina. częściej siedzą tam porządni
          ludzie, a to nie ich wina że co niektóży przyjdą schlać się tanim winem.
          • Gość: kalika Re: Afiteatr IP: 80.51.54.* 13.10.04, 18:52
            Zgadzam się z tobą Radzio
      • Gość: bełt Re: Afiteatr IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 17:29
        niekoniecznie trzeba pić tanie;), można też drogie. a ławki niszczą jakieś
        pierdoły, bo ludzie którzy przychodzą tam często i nadal chcą tam bywać nie
        ropierdalją ich.na moje lepiej jest się "kochać" na łonie natury(na uroczej
        trawce nad ławkami)niż jebać się pod wpływem narkotyków w obsranym kiblu
        jakiegoś baru(mars, pool itp.gówna)
      • Gość: Rafcio Re: Afiteatr IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 17:30
        Karzdy sądzi po sobie!!!
    • Gość: Radzio Re: Afiteatr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 11:29
      tak wogóle to pisze sie aMfiteatr.Ale ogólnie to jest tam fajnie
      • Gość: Rafał!!!!!!!! Re: Afiteatr IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 19:16
        sorki z błąd!!
      • Gość: bizon Re: Afiteatr IP: 81.210.32.* 31.10.04, 23:35
        gdyby nie amfiteatr to by nie bylo gdzie pić małolatom brakuje tam policji ha
        ha ha ha ( pomimo to jest tam zajebiście)
    • Gość: bełt Re: Afiteatr IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 17:24
      amfi to zajebiste miejsce!przychodzą tam ludzie w klimacie ale także "optikusy";
      (. można sobie kulturnie posiedzieć nie koniecznie spożywając jakie kolwiek
      alkole.wszyscy są przeważnie mile widziani, ale zjawiają się także niepowołane
      osoby *niebieskie mendy*
    • Gość: kojot Re: Amfiteatr IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 07.10.04, 15:53
      ah Bełt Amfa nasz drugi dom co nie? :P
      • Gość: bełt Re: Amfiteatr IP: 80.51.54.* 12.10.04, 16:39
        ależ oczywiście!nie tylko mój dom, przcież my tam tazem mieszkamy :)
        • Gość: kojot Re: Amfiteatr IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 12.10.04, 18:12
          jo mieszkamy i nie tylko :) nawet za kulturalne zachowanie nas policja
          spisała :) ale powaznie za kulture!! :) bez jaj :)
    • Gość: ref Re: Afiteatr IP: 80.51.54.* 09.10.04, 15:52
    • Gość: ja Re: Afiteatr IP: 80.51.54.* 10.10.04, 19:09
      Anfiteatr?? To zajebiste miejsce!! Można sobie posiedzieć (nie koniecznie pić
      jakieś wina ale jak jest to jest miło) w zajebistym towarzystwie!! Tam panóje
      zajebista klima nie ma chyba drugiego tak zajebistego miejsca w Chełmnie.
      Pewnie wrzyscy co nie przesiadują w takich spelunach jak Pul itp. zemną sie
      zgodzą!! TO JEST ZAJEBISTE MIEJSEC SPEDZANIA WOLNEGO CZASU!!!!!!!!!!!
    • Gość: HehEH Re: Afiteatr IP: 81.210.32.* 11.10.04, 17:28
      Dokładnie, superowy klimat panuje na anfi. Swietne miejsce. :]
      • Gość: CAT KAT Re: Afiteatr IP: 81.210.32.* 11.10.04, 20:58
        Wiecej takich miejsc jak anfi !!! no i oczywiscie wiecej koncertow !!! nie
        tylko w chełmnie ale i poza !!!
    • Gość: SZeoL Re: Afiteatr IP: 81.210.32.* 12.10.04, 20:54
      Anfi jest piekne :]
      • Gość: Gorthaur Re: Afiteatr IP: 80.51.54.* 13.10.04, 18:45
        amfiteatr i komandos.... coz wiecej chciec od zycia?
    • Gość: SZeoL Re: Afiteatr IP: 81.210.32.* 13.10.04, 19:15
      KomandoS :] nasze wino !!!
      • Gość: hmr Re: Afiteatr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 19:18
        to nie ich wina ze pija wina
    • Gość: Paulina Re: Afiteatr IP: 81.210.32.* 13.10.04, 20:26
      Chełmiński Amfiteatr jest cudownie przepiękny szczególnie gdy jest
      atmosfera..resztę sami sobie dopowiedzccie
    • Gość: SZeoL Re: Afiteatr IP: 81.210.32.* 13.10.04, 20:28
      Atmosfera i klimat idealny :]
      • Gość: Paulina Re: Afiteatr IP: 81.210.32.* 13.10.04, 20:33
        Tak tylko że wolę chyba Amfiteatr latem bo zima to przymarzam do ławki :/
    • Gość: SZeoL Re: Afiteatr IP: 81.210.32.* 13.10.04, 20:37
      no i w lato jest wiecej osob, a w zime sa głownie tylko stali bywalce :]
      Ale uwielbiam anfi i okolice (kotłownai):]
      • Gość: Paulina Re: Afiteatr IP: 81.210.32.* 13.10.04, 20:42
        nie no kotłownia to tez full max wypas... najlepiej to jak jeźdźi cos po
        plecach masaż za darmo przy okazji
        • Gość: SZeoL Re: Afiteatr IP: 81.210.32.* 13.10.04, 20:46
          no ale te fajne miejsce na kotłowni sie zawaliło :[ nic trudno ... zawsze mozna
          isc dalej ale jak straz przyjedzie to wywalaja.... troche to denerwuje ale
          rozumiem ich i nic do nich nie mam.... no chyba ze mandaty wala za picie to jst
          juz przegiecie mlodzierzy w tak schowanym miejscu ... (no tak przeciez przez
          anfi wszystki wycieczki przechodza :]) .... lepiej niech pojada do pula itp...
          tam to juz jest sto razy gorzej !!!

• Gość: Paulina Re: Afiteatr IP: 81.210.32.* 13.10.04, 20:48
            Że na Anfi spisują to nic ..ale żeby sobie takie dziadziusia co jedno piwko
            sączy na plantach zaraz kabaryna zabirała to troche śmieszne ale bardzo dobrze
            obrazuje prace chłmińskich glin:]
            • Gość: SZeoL Re: Afiteatr IP: 81.210.32.* 13.10.04, 20:51
              no o spisywanie mi niechodzi wisi mi to, ale zeby tych 100zł nie dawali bo to
              jest dołujace !!!
              • Gość: Paulina Re: Afiteatr IP: 81.210.32.* 13.10.04, 20:52
                jak dla mnie to to nie jest dołujące a raczej żałosne, a Amfitetar i tak jest
                beautifull
    • Gość: J-god Re: Afiteatr IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.04, 19:41
      Ajajaj, na amfie jest milutko :) szczegolnie w milym towarzystwie czas szybko
      mija ;)
      • Gość: kojot Re: Amfiteatr IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.10.04, 15:04
        wczoraj mimo, że piździło Amfiteatr tętnił życiem jak na piątek przystało :)
        nom :)
    • Gość: Lord_Lew Re: Afiteatr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 22:19
      Amfiteatrze! Ty jesteś jak zdrowie :) Mam nogę w gipsie i nie mogę odwiedzać
      tegoż magicznego miejsca ;( buuuu... czuję, że umieram
    • Gość: Smakosz Re: Afiteatr IP: 81.210.32.* 30.10.04, 00:23
      Buzuny tam smakuja najlepiej,aczkowiek na stadionie tez!!!!I mozna tam od Wisni
      lub Szymona kupic cos dobrego!!!
    • Gość: xyz Re: Afiteatr IP: 81.210.32.* 31.10.04, 15:33
      Wielkie pijanstwo!!!!
      • Gość: Gośka:) Re: Afiteatr IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 16:01
        Kocham anfi to najpiękniejsze miejsce w CHEŁMNIE i wcale tak "dużo"sie tam nie
        pije:)pozdro dla zwolenników anfi
        • marcia_odm Re: Afiteatr 04.11.04, 13:30
          na moje amfiteatr to wypasione miejsce, fajny klimat, winko i wogóle :D:D
    • Gość: stara ekipa z amfi Re: Afiteatr IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.04, 14:22
      gó.. wiecie na temat amfiteatru.jakie tam zespoły grały!za to go trzeba
      szanować!4lata tam siedze i nie jestem żadnym żulem tylko wielbicielem fajnej
      muzy i piwa!tak wychwalacie to miejsce,to czemu was tam nie ma w zime.ja
      chodzbym odmrażała sobie tyłek to i tak dobrze się bawie bo to mój drugi
      dom...a co do kotłowni to na niej nawet spałam...nie widze,zeby ktoś na niej
      przebywał...a jak się zawaliła to też byliśmy przy tym...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka