IP: *.koronowo.com.pl 04.03.17, 02:24
Co myslicie na temat nowego menu Relaksu I nowej kelnerki? Z jedzenia bylem zawsze tam zadowolony nawet po zmianie menu,z obslugi tez ale od jakiegos czasu jest nowo obsluga I nie do konca jest taka Swietna.
Obserwuj wątek
    • Gość: Niezadowolona Re: Relaks IP: *.centertel.pl 09.03.17, 20:59
      Po tej całej metamorfozie lokal wygląda elegancko, ale jedzenie jest tragiczne. Sałatka cezar, którą kiedyś zamówiłam- tragiczna, kapuśniak tak tłusty, że nie dało się rady go zjeść. Może lepiej podnieść ceny, a potrawy niech będą z prawdziwego zdarzenia. Ja tam raczej nie wrócę.
    • Gość: ese Re: Relaks IP: *.tktelekom.pl 10.03.17, 09:29
      żarcie ohydne, obsługa też. Nic dziwnego że jadają tam tylko patologia, "pseudo elita" chełmińska. Banda idiotów.
      • Gość: Boy Re: Relaks IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.03.17, 11:34
        Ty chyba nie wiesz o czym piszesz. No ale rozumiem zazdrosc chelminska daje o sobie znac. A przy okazji radze zaprzyjaznic sie ze slownikiem bo gracz j nie znasz znaczenia slowa patologia.
        Jedzenie smaczne obsluga mila. Mialem tam impreze i na pewno nie jedna jeszcze tam zrobie. Tak trzymac a tymi negatywami sie nie przejmowac bo konkurencja nie spi.
        • Gość: smakosz Re: Relaks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.17, 21:35
          Wszystko bez zarzutów .Palce lizać .Obsługa przemiła .Ciekawy jestem jak sama gotujesz skoro walisz takim jadem.
          • Gość: koo90 Re: Relaks IP: *.tvgawex.pl 13.03.17, 14:04
            Wystrój robi wrażenie ,obsługa bardzo miła ,posiłki smaczne ,cenowo nie najgorzej .Pełna kulturka ,gdzie powinna byc wszędzie. Jak się komus cos nie podoba to idźcie do kręgielni albo Chlebem i solą. Tam to już w ogóle mają piekne słownictwo ;)
          • Gość: ucha cha Re: Relaks IP: *.dynamic.mm.pl 13.03.17, 15:47
            Walenie jadem jest teraz trendy, sam Naczelnik daje przykład jak postępować mamy.
    • Gość: do ucha cha Re: Relaks IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.03.17, 16:41
      Kolejny biedak który nie załapał się na 500+
      • Gość: ucha cha Re: Relaks IP: *.dynamic.mm.pl 13.03.17, 19:15
        PiSlamowski młot, ty i tak niczego nie zrozumiesz.
    • Gość: do ucha cha Re: Relaks IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.03.17, 19:43
      Dziękuję za odpowiedz na twoim poziomie. Zapewne dużo kosztował ciebie tak przemyślany i finezyjny dobór słów.
    • Gość: Wicii Re: Relaks IP: *.play-internet.pl 07.05.17, 23:08
      Mi sie tam podoba. Wizualnie jak i kulinarnie. Smaczne, domowe jedzonko. Porcje czasem nie są do przejedzenia a drogo nie jest. Estetyka podawania potraw oraz obsługa jest na dobrym poziomie. Z checia odwiedzam to miejsce. Bylam osobiscie na kilku imprezach okolicznościowych tam i też bez zarzutu. Kelnerki uwijaja się tak że nawet ich nie widac. Polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka