Dodaj do ulubionych

Donatella fryzjer

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.08.17, 09:58
Co myslicie o tym fryzjerze? Ja jestem zazenowana stylem tego pana fryzjera a farba ktora zrobil spłynęła z wlosow po paru myciach
Obserwuj wątek
    • Gość: Farba Re: Donatella fryzjer IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.08.17, 10:29
      Co farbowalas ? Peruke ? Na normalnych zdrowych włosach jest ok
      • Gość: Wurosl Re: Donatella fryzjer IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.08.17, 02:27
        Chyba nie ok bo farba spynela z wlosow i Zostaly tylko zolte
        • Gość: .,..... Re: Donatella fryzjer IP: *.dynamic.mm.pl 24.08.17, 19:35
          też tak mam niestety.Płace duże pieniadze i po 2/3 myciach na włosach nie ma farby i są żółte. I moje włosy są "zdrowe i normalne"
    • Gość: ola Re: Donatella fryzjer IP: *.tvgawex.pl 18.08.17, 17:39
      A reklamacja??
    • Gość: Gosc Re: Donatella fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.17, 23:25
      A jak w tym salonie fresz czy też tak ??Czy warto czy też palą wlosy i odpadają po tygodniu?
      • Gość: Ola Re: Donatella fryzjer IP: *.tvgawex.pl 25.08.17, 18:26
        Idż i zobacz. Nie rozumiem takich pań którym coś się stało i wylewają żale na forum. Spartolił włosy idziesz i mówisz jak ktoś tu napisał REKLAMACJA. Każdemu zdarza się, że coś nie wyjdzie no chyba, że jest się ideałem. A w Chełmnie fryzjerów sporo, nie ten to inny. Ja chodzę do Freszzz i nie narzekam bo widać, że produkty to raczej wysoka półka a co za tym idzie i drożej niż u innych co też musisz wziąć pod uwagę. Jedni napiszą Zyta inni NIE!!! Musisz sama sprawdzić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka