Dodaj do ulubionych

Rowerzyści vs Kierowcy

IP: *.static.ip.netia.com.pl 30.05.18, 14:26
Śmieszy mnie już tą cala wojna między kierowcami a rowerzystami. Każden jeden zna lepiej prawo, każden jeden ma rację XD

A wystarczyłoby zachować na drodze zdrowy rozsądek i kulturę - zwolnić przy rowerze i ostrożnie wyminąć gdy jedziesz autem, nie wpie...ć się na pełnej szybkości na przejazd gdy jedziesz rowerem - no po prostu zrozumieć innego użytkownika ruchu i jakoś się z nim dogadać nawet jeśli akurat w danej sytuacji popełnił błąd. Machnąć ręką w geście przeprosin, kiwnąć głową.

Ale nie - lepiej gurwa jak bydło w lesie. Jak zwierzęta w zagrodzie obsranej gównem XDD

-KUURŁAAA ARTYKUŁ 1 USTAWY O CH#JU W D#PIE ROWERZYSTÓW MÓWI WYRAŹNIE ŻE ROWERZYSTA MA MIEĆ 20CM CH#JA W D#PIE!!!!

-ŁEEEE J#BANI KIEROWCY NIE ZACHOWUJOM 20 METROWEGO ODSTĘPU

-JA TO WŁONCZAM WYCIERACZKI PRZY PRZEJSCIACH DLA ROWEROW HEHEHEHE XDDD

-NIE BENDE JEZDZIL PO BIEDACKICH SCIEZKACH GDY MOGE JECHAC ASFALTEM. JESTEM K#RWA KIMŚ MAM ROWER ZA 500ZL I REKAWICZKI ZA 400 KURŁA JESTEM KIMŚ KURŁA

Ogarnijcie się biedaki. Mniej stresu w życiu zrobi wam i wszystkim dookoła dobrze xD

ps. jestem zarówno kierowcą jak i rowerzystą.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mik Re: Rowerzyści vs Kierowcy IP: *.146.110.204.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.05.18, 15:41
      Ale żeś brachu zabełkotał, chociaż w słusznej sprawie. Odstęp samochodu od rowerzysty przy wyprzedzaniu wynosi 1 m a nie 20 cm. Wniosek, że sam nie znasz przepisów KD a opierdzielasz kierowców.
    • Gość: Stary Re: Rowerzyści vs Kierowcy IP: *.tvgawex.pl 30.05.18, 21:31
      Rowerzyści na drodze to zmora dla kierowców, jestem kierowcą zawodowym, jeżdżę autobusem i od wiosny do jesieni codziennie od po kilkanaście razy dziennie omijam rowerzystów, część z nich jest pozbawiona kultury jazdy, nie korzystają ze ścieżek rowerowych, choć ktoś zainwestował w nie duże pieniądze, żeby one były, jeżdżą jak fleje nie biorąc pod uwagę, że utrudniają ruch innym, dużo nerwów i straconego czasu kosztuje spotkanie z nimi.
    • Gość: fiona Re: Rowerzyści vs Kierowcy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.05.18, 16:28
      Twoja polonistka za ten belkot gramatyczny ,powiedzialaby ze jestes zerem....albo mniej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka