bormag1983 30.07.18, 14:33 Czy na chełmińskim basenie odbywa się jakiś aquaaerobik lub aquafitness??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: basen IP: *.dynamic.mm.pl 30.07.18, 16:25 A czy jest otwarty? Czy dalej się wczsują? Masakra - w normalnym mieście za unieruchomienie w wakacje jedynego tego typu obiektu już ktoś by beknął ale w tym grajdole? Mohery i radni " nic nie mogę " chodzą w niedzielę w innym kierunku, cuchnąca zielona woda w Starogrodzkiem pewnie dla patologii? Co więc pozostało: spieprzać jak najdalej stąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Re: basen IP: *.dynamic.mm.pl 30.07.18, 21:14 z tego co mi wiadomo to, basen miałbyć zamknięty w lipce celem przeprowadzenia konserwacji, wymiany wody itp itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: basen IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.07.18, 18:41 Z tego co wiem to radni "a co ja mogę" bez problemu mogli przyznać sobie diety nawet podczas dwumiesięcznych wakacji. Dlatego też powinniśmy teraz prześledzić jak szybko rozwiążą ten problem. Wszak tłumaczyli się z pobieranych diet tym, że radnym się jest cały czas!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do G Re: basen IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.07.18, 21:51 Czyli robią sobie przerwę w sezonie. Nic tylko gratulować. Przecież szkola skończyła sie w czerwcu. Wtedy mogli się sprężyć i wszystko zrobić. Ale po co. Przecież radni bezradni wszystko przyklepią!!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vivi Re: basen IP: *.dynamic.mm.pl 26.10.18, 09:25 Polecam w Swieciu tam jest dosc sporo zajec,cos mozna wybrac dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś