Dodaj do ulubionych

Najlepszy kierowca w cch

IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 18:54
Kogo uwazacie za najbardziej zwariowanegi i bardzo dobrze jezdzacego kierowce
w cch wpisujcie sie a okaze sie to w mgnienu oka ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: hsdgf Re: Najlepszy kierowca w cch IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 21:37
      Koza mimo że nie ma prawa jazdy jeździ zaje...
      • Gość: Owieczka Re: Najlepszy kierowca w cch IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 22:17
        chyba tylko w jednym kierunku [czyt.prosto] umie jezdzic...
        • Gość: trampek Re: Najlepszy kierowca w cch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 22:25
          najlepszy jest kuń z wozem... ten to umi jeżdzić... heh
      • Gość: GTD Re: Najlepszy kierowca w cch IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 22:54
        KOza to łobuz jeżdżący roklekotanym Dieslem ...
        • Gość: hsdgf Re: Najlepszy kierowca w cch IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 14:23
          chyba mówimy nie o tym kozie ozobiście z nim jezdziłem i nie jezdzi prosto bo
          go to nudzi lubi się bawić w poślizgi na zakrętach ale spoko robi prawko i
          pokarze wam wszystkim jak się jezdzi
          • Gość: byku Re: Najlepszy kierowca w cch IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 21:28
            Oj koza kto go tu wpisał. wiedziałem że się wozi bez prawka ale jeszcze nigdy
            nie jechałem z nim muszę się z nim przejechać.
            • Gość: 350z Re: Najlepszy kierowca w cch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 09:30
              wiecie co to nissan 350Z tym to sie jezdzi przejechalem tym przez pol europy
              leszcze z moim znjomkiem z londka, koza by pewnie niewidzil jak wsteczny wrzucic
              a ciekawe czy umial tempomatem sie pposlugiwac hehe powodzenia chlopaki
              • Gość: Leszczu Re: Najlepszy kierowca w cch IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 17:44
                i pewnie przy okazji ssales gałke swoijemu alfonsowi z londka - co za frajer z
                ciebie... chwalisz sie swojego kumpla furą??? niezły banan z ciebie... wracaj
                synku do przedszkola...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka