Dodaj do ulubionych

Lekarz Roku

20.12.04, 22:31
Moja córka dziś (poniedziałek) wybrała sie do lekarza w przychodni Twój
Lekarz.Leżała w gorączce od soboty wieczór więc wywaliłem ją po lekcjach w
godzinach popołudniowych do lekarza bo dodatkowo użalała sie na bóle
brzucha.Szok przezyłem gdy wóciła wieczorem cała we łzach i w szoku po tym
jak została obsłużona przez doktora,przepraszam, lekarza Święcickiego.Musze
dodać ze córka ma lat 18 więc dlatego udała sie sama.NIechce mi za dużo
opowiedzieć, może jak sie kiedyś uspokoi to sie wiecej dowiem,ale wyciągłem
od niej że już w samym progu przyjął ją krzykiem że ma szybciej wchodzić bo
jemu sie śpieszy i nie ma czasu(ciekawe na co jeśli siedzi w gabinecie w
godzinach przyjęć), potem dowiedziałem sie że tylko zaczoł zadawać jej takie
głupie pytania na które sama nie była wstanie odpowiadać i przyczepiał sie do
rzeczy które nie były wogóle celem wizyty .Niewiem jeszcze czy to tak
zostawić,ale wnioski są jasne.Jesli dziecko (prawie kobieta) wraca od lekarza
tak osłużona i podniesiona na duchu przez lekarza spesjaliste to jego miejsce
jest na liscie Lekarza Roku.Jesli mieliście jakieś podobne zdarzenia z
p.Święcickim lub innymi to czekam na następne kandytatury i ich
uzasadnienia.Ja też miałem z nim do czynienia ponad 20 lat temu i od tamtego
czasu go omijam szerokim łukiem.Teraz i moja córka miała pecha poznać
chrakterek lekarza Święcickiego jak ja przed laty i napewno to była też jej
ostatnia wizyta u niego.Zatrudniając takich fachowców moim zdaniem traci cała
przychodnia Twój Lekarz i inni dobrzy specjaliści tam zatrudnieni.Mysle że
kierownictwo przychodni winno mieć to na uwadze szczególnie że jak wiadomo
konkurenja rośnie i to nie daleko...
Obserwuj wątek
    • Gość: Anna Re: Lekarz Roku IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 20:01
      współczuję córce
    • Gość: Ktos Re: Lekarz Roku IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 11:51
      wspołczuje Pani i córce.Trzeba to tepic bo pozwolaja sobie za duzo a sa tylko
      tez ludzmi.Ale jakimi?
      • Gość: M42 Re: Lekarz Roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 12:06
        Tak,Święcicki,slyszałam o nim,wiem z pewnego żródła ze lek.Święcicki to
        najbardziej lubi wizyty u emertytek,takie domowe,bo to wiecie napracować się
        nie trzeba a za wizytę prywatna cos skapnie.W kazdym razie jakby potraktował
        moje dziecko w ten sposób nie podarowałabym tego,złóż skarge do kier.przychodni.
        • Gość: miła Re: Lekarz Roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 16:44
          co wy ludzie za brednie wypisujecie. "kierownictwo przychodni" haha dobre
          • Gość: Biały Re: Lekarz Roku IP: 82.139.154.* 23.02.05, 22:37
            Ja to wspólczuje ludziom skazanym na takich pseudo lekarzy.Akurat jestem
            studentem Akademii Medycznej i widze jaka jest roznica miedzy lekarzami
            akademickimi,czy lekarzami w klinikach a tymi starymi "wyjadaczmi"-brak
            podstawowych wiadomosci,schematyczne dobieranie leków,jakies archaiczne
            nawyki,bagatelizowanie objawów..etc. Pan Święcicki,Guzek Kłysinski, Malecka co
            z nich za lekarze?Do nich to jedynie mozna isc po zwolnienie-bo w tym jedynie
            moga czlowiekowi pomóc ( w kazdym razie zbytnio nie zaszkodzą ) Wystarczy
            spojzec na to jak wyglada co dziennie rejestracia w Twoim Lekarzu.Najpierw
            wszyscy zapisuja sie do pani dr Kawczynskiej, Krakowskiej, a jak u nich nie ma
            juz miejsca wtedy do pozostałych. Mysle ze wielu lekarzy powinno brac przyklad
            z w/w pań bo są one naprawde lekarkami z "prawdziwego zdarzenia"
            • Gość: M42 Re: Lekarz Roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 08:00
              Co prawda tp prawda,dziewczyny się starają,dokształcaja sie ,ale tez zdarzaja
              sie im wpadki,a tak swoja dorga drogie Panie może wspomieć trzeba cos o naszych
              ginekologach,w tej dziedzinie to juz porazka na calej linii....
              • Gość: Matka Re: Lekarz Roku IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.05, 08:50
                co prawda to prawda. 3 miesieczne wyprzedzenie przy rejestracji do ginekologa
                to w dobie zachorowań na raka to już przesada.
    • Gość: jacek Re: Lekarz Roku IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.05, 22:31
      Z panem Święcickim zetknąłem się po raz pierwszy kilka tygodni temu. Zdarzyło mi się źle poczuć, więc wybrałem się po poradę do właściwej instytucji. Zarejestrowałem się jak należy u miłych pań, które jak się później okazało nie dostarczyły mojej karty Sz.P. święckickiemu do Gabinetu. Po odczekaniu kilku kwadransów wszedłem ledwo trafiając w drzwi (oj źle się czułem) i tu niemiła niespodzianka - Sz.P. nie wyjaśniając sprawy kazał mi się wynosić za drzwi.Po jakimś czasie przyjął mnie łaskawie nie przepraszając oczywiście i stwierdził że mam się streszczać bo on ma jeszcze kilkudziesieciu pacjentów do obsłużenia... Boże gdzie ja żyję? - działkę okradają mi i demolują co tydzień złomiarze, lekarzowi wydaję się, że gra u Barei, na ulicy potykam się o pijaków - Oto polska właśnie...
      • Gość: Zuza Re: Lekarz Roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 09:18
        Medal dla Święcickiego!!!!!!!!!
      • Gość: zuza Re: Lekarz Roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 09:19
        ZA zasługi odznaczyć medalem lek.Świecickiego
    • Gość: Anna Re: Lekarz Roku IP: 81.210.32.* 23.05.05, 11:28
      Moją mame przywitał takimi słowami-po co pani przyszła!!!!!!
    • Gość: plebiscyt Re: Lekarz Roku IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 17:50
      Ale jest jeszcze taka pani "doktor" w Twoim Lekarzu: pani o nazwisku na literkę
      Ł.! Serdecznie NIE polecam! Jej się chyba pracować nie chce!
      • Gość: zuza Re: Lekarz Roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 08:06
        na Ł nie kojarzę,prosze o podpowiedż
        • Gość: plebiscyt Re: Lekarz Roku IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 15:30
          ponieważ nie za bardzo chcę podawać tak publicznie nazwiska, to podam
          podpowiedź (:-) ) kojarzyć z łukiem!
          • Gość: :-( Re: Lekarz Roku IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 01:06
            wiem że dr.Święcicki uratował mnie przed pęknięciem wyrostka i od tego czasu
            leczę się tylko u niego i przykro mi to słyszeć że potrafi być taki niemiły w
            stosunku do pacjentów ale mi naprawdę się to nie zdarzyło.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka