Gość: JA_82 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 21:06 MOŻE CHCIELIBYŚCIE KOGOŚ PRZEPROSIĆ ZA WYRZĄDZONE "KRZYWDY"? MACIE NIEBYWAŁĄ OKAZJĘ DO UCZYNIENIA TEGO TU I TERAZ!!!! POZDRO! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lorenzo Re: PRZEPROSINY IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 22:44 To nie program wybacz mi wiec daj sobie spokoj GOŚCIU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA_82 Re: PRZEPROSINY IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 23:47 JAK CI SIĘ TEMAT NIE PODOBA, TO PO CO NA NIEGO PRZYLAZŁEŚ? TO JEST DLA TYCH, KTÓRZY MAJĄ KOGO ZA CO PRZEPRASZAĆ...A MOŻE TY WOLISZ OBGADYWANIE I WULGARYZMY, CO?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: PRZEPROSINY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 13:31 Ja pezrpraszam Adama W. za wszystko.ale pewnie i tak nie wybaczy.Ale mimo wszystko niech wie ze ja niemam juz do niego zalu o nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justynka lat 14 Re: PRZEPROSINY IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.04, 16:56 Ja bardzo chciałabym przeprosić Swiętego Mikołaja za to co zrobiłam w Wigilię! A to było tak: Mikołaj chciał wejść kominem jak co roku wnosił prezenty ja bardzo czekałam na tę chwilę.Niestety Mikołaj bardzo się spóźniał i pomyślałam że nie przyjfdzie.Pierwsza gwiazdka na niebie a Jego nadal nie ma.W piecu nie palone od rana a więc i w domu zimno,tata postanowił napalić w piecu, a wtym czasie Mikołaj przeciskał się przez ciasny komin.Mikołaj dał dyla, ale zostawił swe renifery. Kochany Mikołaju jeśli teraz czytasz ten list, to wiedz, że renifery mają się dobrze i bardzo chciałabym je ztrzymać, powiem więcej nie oddam ich. przepraszam i pamiętaj o mnie -Twoja Justynka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sny Re: PRZEPROSINY IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.04, 20:03 Najgłupszy temat na forum, z jakim się spotkałem. Przeproś rodziców za swoją głupotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: PRZEPROSINY IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 11:25 PO PIERWSZE- NIKT NIE KAŻE WCHODZIĆ NIKOMU NA TEMATY, KTÓRE MU SIĘ NIE PODOBAJĄ! WIĘC PO CO PRZYCHODZISZ I PISZESZ? PO DRUGIE- DLACZEGO OBRAŻASZ KOGOŚ NIE ZNAJĄC TEJ OSOBY? MOŻE OSOBA TWORZĄCA DANY TEMAT MA WIĘCEJ OLEJU W GŁOWIE NIŻ TOBIE BY SIĘ TO MOGŁO WYDAWAĆ? PO TRZECIE- TOBIE NAJWYRAŹNIEJ PODCHODZĄ TEMATY W STYLU WULGARYZMÓW, BO TAK TO WYGLĄDA- LUBISZ OBRAŻAĆ,WIĘC STWÓRZ SOBIE TAKI TEMAT,CO?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kozioł Re: PRZEPROSINY IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 13:21 Ja chciałbym przeprosić moją kozę za to że w Wigilię nie poszedłem o północy do obory z nią pogadać - a krowy mówiły zę koza mówiła ludzkim głosem. ma dopiero 9 miesięcy i nigdy wcześniej z nią nie gadałem. Przepraszam Cie moja ty śliczna kozo jakobym o Tobie zapomniał, mam nadzieje ze wybaczysz mi moją niepamięc i dalej bedziesz mnie lubić. Całuje Cie kozko moja. Pa Odpowiedz Link Zgłoś