Dodaj do ulubionych

PRZEPROSINY

IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 21:06
MOŻE CHCIELIBYŚCIE KOGOŚ PRZEPROSIĆ ZA WYRZĄDZONE "KRZYWDY"? MACIE NIEBYWAŁĄ
OKAZJĘ DO UCZYNIENIA TEGO TU I TERAZ!!!!
POZDRO!
Obserwuj wątek
    • Gość: Lorenzo Re: PRZEPROSINY IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 22:44
      To nie program wybacz mi wiec daj sobie spokoj GOŚCIU!
      • Gość: JA_82 Re: PRZEPROSINY IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 23:47
        JAK CI SIĘ TEMAT NIE PODOBA, TO PO CO NA NIEGO PRZYLAZŁEŚ? TO JEST DLA TYCH,
        KTÓRZY MAJĄ KOGO ZA CO PRZEPRASZAĆ...A MOŻE TY WOLISZ OBGADYWANIE I WULGARYZMY,
        CO?!!!
    • Gość: ja Re: PRZEPROSINY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 13:31
      Ja pezrpraszam Adama W. za wszystko.ale pewnie i tak nie wybaczy.Ale mimo
      wszystko niech wie ze ja niemam juz do niego zalu o nic.
      • Gość: justynka lat 14 Re: PRZEPROSINY IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.04, 16:56
        Ja bardzo chciałabym przeprosić Swiętego Mikołaja za to co zrobiłam w Wigilię!
        A to było tak:
        Mikołaj chciał wejść kominem jak co roku wnosił prezenty ja bardzo czekałam na
        tę chwilę.Niestety Mikołaj bardzo się spóźniał i pomyślałam że nie
        przyjfdzie.Pierwsza gwiazdka na niebie a Jego nadal nie ma.W piecu nie palone
        od rana a więc i w domu zimno,tata postanowił napalić w piecu, a wtym czasie
        Mikołaj przeciskał się przez ciasny komin.Mikołaj dał dyla, ale zostawił swe
        renifery.
        Kochany Mikołaju jeśli teraz czytasz ten list, to wiedz, że renifery mają się
        dobrze i bardzo chciałabym je ztrzymać, powiem więcej nie oddam ich.
        przepraszam i pamiętaj o mnie -Twoja Justynka
    • Gość: sny Re: PRZEPROSINY IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.04, 20:03
      Najgłupszy temat na forum, z jakim się spotkałem. Przeproś rodziców za swoją
      głupotę.
      • Gość: . Re: PRZEPROSINY IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 11:25
        PO PIERWSZE- NIKT NIE KAŻE WCHODZIĆ NIKOMU NA TEMATY, KTÓRE MU SIĘ NIE PODOBAJĄ!
        WIĘC PO CO PRZYCHODZISZ I PISZESZ?
        PO DRUGIE- DLACZEGO OBRAŻASZ KOGOŚ NIE ZNAJĄC TEJ OSOBY? MOŻE OSOBA TWORZĄCA
        DANY TEMAT MA WIĘCEJ OLEJU W GŁOWIE NIŻ TOBIE BY SIĘ TO MOGŁO WYDAWAĆ?
        PO TRZECIE- TOBIE NAJWYRAŹNIEJ PODCHODZĄ TEMATY W STYLU WULGARYZMÓW, BO TAK TO
        WYGLĄDA- LUBISZ OBRAŻAĆ,WIĘC STWÓRZ SOBIE TAKI TEMAT,CO?!
    • Gość: Kozioł Re: PRZEPROSINY IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 13:21
      Ja chciałbym przeprosić moją kozę za to że w Wigilię nie poszedłem o północy do
      obory z nią pogadać - a krowy mówiły zę koza mówiła ludzkim głosem. ma dopiero
      9 miesięcy i nigdy wcześniej z nią nie gadałem.
      Przepraszam Cie moja ty śliczna kozo jakobym o Tobie zapomniał, mam nadzieje ze
      wybaczysz mi moją niepamięc i dalej bedziesz mnie lubić.
      Całuje Cie kozko moja.
      Pa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka