Dodaj do ulubionych

FLASHmode-KTO chetny??????????????????????????????

IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 19:51
Obserwuj wątek
    • Gość: Jarcun Re: FLASHmode-KTO chetny????????????????????????? IP: 81.219.87.* 05.01.05, 01:19
      A nie flashmob? Ja byłbym chetny, jak zawsze :-)
    • Gość: j4rO 666 Re: FLASHmode-KTO chetny????????????????????????? IP: *.crowley.pl 05.01.05, 01:59
      własnie flashmob jak juz;)) to jest zajebista sprawa... najfajniejsze sa te
      stare babcie ktore nie wiedza co sie dzieje i przygladaja sie wszystkiemu z
      koparą do ziemi ;)) polecam
    • Gość: Optimus Prime Re: FLASHmode-KTO chetny????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 20:02
      ja juz kiedys chcialem takie cos zrobic ale wtedy nikt nic nie pisal:D i teraz
      tez malo ludzi bedize chatnych bo malo ludzi wie co to jest :D bo to chelmno
      • Gość: adas Re: FLASHmode-KTO chetny????????????????????????? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 21:13
        a moze zebrac sei i komus wierdolic jak flashmod
        • Gość: nicość Re: FLASHmode-KTO chetny????????????????????????? IP: 81.210.32.* 09.01.05, 21:18
          ciekawa sprawa ...wolno sie zgadac..ale najpier warto przemyslec co bedizemy
          robic :) czekam na odp .
    • Gość: Farmazoon Re: FLASHmode-KTO chetny????????????????????????? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 15:12
      Proponuję zamarcie w bezruchu na chełmińskim rynku trwające 3 minuty!!!!
      • Gość: nicość Re: FLASHmode-KTO chetny????????????????????????? IP: 81.210.32.* 10.01.05, 16:04
        ciekawy pomysł...ale kto sie bedzie na to pisał (ja sie pisze) ...ile osob
        bedzie...bo jak mała to wiadomo wiekszego sensy nie to przedsiewziecie.
        • Gość: FSFFJDFJ Re: FLASHmode-KTO chetny????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 23:37
          TYLKO KIEDY??? I GDZIE?? JA PROPONUJE ROBIENIE NP STANIE NA JEDEJ NODZE PRZE
          MINUTE ALBO DŁUŻEJ! DOBRE CO?? JA SIĘ PISZE NA TO!!
          • Gość: FaRMAZOON Re: FLASHmode-KTO chetny????????????????????????? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 14:48
    • misty1 Re: FLASHmode-KTO chetny????????????????????????? 12.01.05, 20:17
      niech wszyscy w jednym momencie zaczna tanczyc taniec "hula"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka