Gość: Farmazoon IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 19:51 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jarcun Re: FLASHmode-KTO chetny????????????????????????? IP: 81.219.87.* 05.01.05, 01:19 A nie flashmob? Ja byłbym chetny, jak zawsze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j4rO 666 Re: FLASHmode-KTO chetny????????????????????????? IP: *.crowley.pl 05.01.05, 01:59 własnie flashmob jak juz;)) to jest zajebista sprawa... najfajniejsze sa te stare babcie ktore nie wiedza co sie dzieje i przygladaja sie wszystkiemu z koparą do ziemi ;)) polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Optimus Prime Re: FLASHmode-KTO chetny????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 20:02 ja juz kiedys chcialem takie cos zrobic ale wtedy nikt nic nie pisal:D i teraz tez malo ludzi bedize chatnych bo malo ludzi wie co to jest :D bo to chelmno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Re: FLASHmode-KTO chetny????????????????????????? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 21:13 a moze zebrac sei i komus wierdolic jak flashmod Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicość Re: FLASHmode-KTO chetny????????????????????????? IP: 81.210.32.* 09.01.05, 21:18 ciekawa sprawa ...wolno sie zgadac..ale najpier warto przemyslec co bedizemy robic :) czekam na odp . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Farmazoon Re: FLASHmode-KTO chetny????????????????????????? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 15:12 Proponuję zamarcie w bezruchu na chełmińskim rynku trwające 3 minuty!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicość Re: FLASHmode-KTO chetny????????????????????????? IP: 81.210.32.* 10.01.05, 16:04 ciekawy pomysł...ale kto sie bedzie na to pisał (ja sie pisze) ...ile osob bedzie...bo jak mała to wiadomo wiekszego sensy nie to przedsiewziecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FSFFJDFJ Re: FLASHmode-KTO chetny????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 23:37 TYLKO KIEDY??? I GDZIE?? JA PROPONUJE ROBIENIE NP STANIE NA JEDEJ NODZE PRZE MINUTE ALBO DŁUŻEJ! DOBRE CO?? JA SIĘ PISZE NA TO!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FaRMAZOON Re: FLASHmode-KTO chetny????????????????????????? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 14:48 Odpowiedz Link Zgłoś
misty1 Re: FLASHmode-KTO chetny????????????????????????? 12.01.05, 20:17 niech wszyscy w jednym momencie zaczna tanczyc taniec "hula" Odpowiedz Link Zgłoś