Dodaj do ulubionych

Srebne BMW M3????????

IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 20:44
czyje ono jest???????? i czy to jest wogóle M3 czy koleś sobie znaczek tylko
przyczepił bo koleś sprawia wrażenie jakby jezdzić nie potrafił jakby zajżał
to niech wejdzie na www.mpwr.prv.pl i zobaczy jak się jezdzi M3 pozdro
Obserwuj wątek
    • Gość: www.chelmno.net Re: Srebne BMW M3???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 21:27
      Auto jak najbardziej oryginalne! Sam sprawdzałem nawet ogladałem ją od dołu! Co
      do tego jak jeździ to mogę powiedzieć ze raz widziałem jak startował i prawie
      mi nogawki urwało :)
      • Gość: Ciekawski Re: Srebne BMW M3???????? IP: 81.210.32.* 04.01.05, 23:28
        Chodzi o E-36 ?
    • Gość: www.chelmno.net Re: Srebne BMW M3???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 21:28
      Koleś mieszka w Chełmnie! Może inaczej jest z Chełmna..
    • Gość: M POWER Re: Srebne BMW M3???????? IP: 81.210.32.* 05.01.05, 00:45
      Sie nawet na samochodach nie znacie...to nie BMW, to M POWER, z krwi i kosci.
      Tym trzeba potrafic jezdzic, a autko jest mlodego P.
      Pozdro, BMW rulez!
      • Gość: M1 Re: Srebne BMW M3???????? IP: 81.210.32.* 06.01.05, 00:51
        Powiedział co wiedział!!! M Power to werja a BMW to marka człowieku
        • Gość: M POWER Re: Srebne BMW M3???????? IP: 81.210.32.* 07.01.05, 01:16
          Siedziales kiedys w takim?
          Byles na szkoleniu w Niemczech, by uczyc sie to auto prowadzic, byles w firmie?
          Rozmawiales z ludzmi z koncernu?
          Albo chociaz w telewizji widziales ktorykolwiek z testow M POWER'a?
          Jesli tak, to nie uswiadamiaj mnie czym jest BMW a czym M POWER.
          • Gość: MP Re: Srebne BMW M3???????? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.05, 15:03
            stary nie zgodzę się z tobą M-Power to jest model BMW o zwiększonej mocy M-
            Power ( more power ) to jest takie samo BMW jak 318 tylko że z strasznie mocnym
            i dobrym silnikiem. to tak jak samochody które wychodzą ze sportowymi silnikami
            i zawieszeniem mają jakieś oznaczenia. A BMW taki model nazwało M-power i
            dlatego się z obą nie zgodzę. A kolesia ani razu nie widziałem żęby depnoł w
            gaz nie podoba mi się to jak on tym P-power jezdzi i tyle
          • Gość: M1 Re: Srebne BMW M3???????? IP: 81.210.32.* 07.01.05, 23:15
            Skoro jesteś taki cwaniak to napisz mi parametry auta, model itd: z którą
            generacją mamy do czynnienia? A jeśli chodzi o uświadamianie to było to więcej
            jak konieczne. Poczytasz, pożyjesz zobaczysz. Pozdro dla MP. To samo miałem na
            myśli. A ten koleś mi sciemnia coś o ludziach z koncernu. Choć chwała mu za to
            że kojarzy wyraz "koncern". Oby tak dalej. Kto wie może w przyszłości bedzię w
            czołówce najlepszych inżynierów z Monachium. Życzę powodzenia. P.S. Widziałeś
            kiedyś model M1?
            • Gość: M POWER Re: Srebne BMW M3???????? IP: 81.210.32.* 07.01.05, 23:34
              Tu chodzi o idee, z zalozenia to auto ma byc "inne" niz tradycyjna trojka.
              Przeciez to dalej jest BMW, ale w praktyce jezdzi zupelnie inaczej,
              nieporownywalnie z innymi "zwyklymi" trojkami. Czy tak to trudno zrozumiec?
              Dane:
              model: M3 E36
              moc: 236kW (321KM)
              moment:350Nm (3250 obr/min)
              pojemnosc:3202 ccm
              stopien sprezania:11,3:1
              oczywiscie 6 biegow
              • Gość: MP Re: Srebne BMW M3???????? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.05, 23:47
                No i właśnie o to chodzi to jest 3 ale inna niż reszta wyróżniająca się mocą i
                nie tylko Pozdro
      • Gość: reling [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 09:49
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: MP Re: Srebne BMW M3???????? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 10:04
          jak już to M power a nie power ok widzę że ty sie dopiero znasz idź się lepiej
          pobawić w piaskownicy
    • Gość: MP Re: Srebne BMW M3???????? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.05, 15:14
      I jeszcze jedno polecam ściągnąć sobie parę filmików z
      www.mpwr.prv.pl żeby zobaczyć jak się wywija M3 to jest bajka co
      chłopaki z Radomia wyczyniają jak koleś zrobi cos takiego jest góru pozdro
      • Gość: art Re: Srebne BMW M3???????? IP: *.proxy.aol.com 07.01.05, 16:53
        Jest moze w Chelmnie Infinity G35 musze przyznac,ze to jest dopiero
        bajka.Jezdzilem M3 przepiekna linia auta i musze przyznac ,ze ma "buta" wiec
        ten kto ma w Chelmnie takie cacko niech czyni cuda jak goscie z Radomia.
        • Gość: MP Re: Srebne BMW M3???????? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.05, 22:15
          popieram goście z radomia mają fantazję i odwagę i chwała im za to że są i
          robią takie żeczy pozdro dla ciebie ART
    • twix2 Re: Srebne BMW M3???????? 07.01.05, 23:20
      Autko fajne. powiem tylko tyle bo się nie znam
    • Gość: www.chelmno.net Re: Srebne BMW M3???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 00:24
      M3 286KM!!!!

Skąd te 321 to nie te roczniki!!
      • Gość: stsry P Re: Srebne BMW M3???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 19:51
        286 KM
        chip wzmacniajacy jednostke do 318 KM
        sportowy filtr + wydech - lacznie 326 KM
        tak brzmi poprawna odpowiedz pozdro !
    • Gość: hjd Re: Srebne BMW M3???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 11:08
      fajna bryka ale koleś za mało wstawia
      • Gość: Adam Re: Srebne BMW M3???????? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 15:33
        No to co jak ma M3 to już musi z siebie idiote robić jak ci niektórzy THE BEST kierowcy zardzewiałych na całej linii Golfow 1 czy 2 albo starymi BMW z lat 80 ktore niemcy dają za grosze bo nie opłaca im sie tego złomu rejestrować!
        • Gość: MP Re: Srebne BMW M3???????? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 18:48
          Idioty nie ma z siebie robić jak tamci ( mam z nich zwałę) ale że4by pokazał im
          jak się jezdzi niech w chełmnie pokażę ktoś klasę na miarę MPWR było by super
          pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka