Gość: ja! Re: Wątki do skasowania II IP: 81.210.32.* 23.04.05, 12:30 prosze o skasowanie "najlepsza laska w zs nr.2" bla bla bla..... sorry ale juz dawno powinno nie byc tego na tym forum!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 00:55 prosze o skasowanie wątkow "Kosowizna", "Kijewo", Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 00:56 prosze równiez o skasowanie watku "Najładniejsza dziewczyna chlopak z Kosowizny" Odpowiedz Link Zgłoś
kasiencja Re: Wątki do skasowania II 02.05.05, 09:26 A moze jednak mam wypisac konkretnie jakie watki do skasowania?? Bo jeszcze czasami sie pomieszacie w tym....oki juz robie spis i wam pisze... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiencja Re: Wątki do skasowania II 02.05.05, 09:36 a wiec....przestudiowalam tylko pierwsza strone,dalej mi sie nie chce bo jest za duzo tego Najfajniejsza dziewczyna i chlopak z gim nr 1 Najladniejsza dziewczyna chlopak z Kosowizny Dlaczego Malwina S. z 1a z Grubna leci na dwa? @a,b,c,d,e,f ktora jest najlepsza]Najwiekszy pozer z Chelmna Ladny chlopak z Unislawia]Najladniejszy chlopak w Kundzi Fajna z 1 LAM Co sadzicie o 2b z Gimnazjum wszystkich ale G2 Najfajniejszy chlopak dziewczyna z Lisewa Ladny chlopak z Chelmna Ladna dziewczyna,przystojny chlopak z Dorposza Znacie fajne pary w Chelmnie?? Mysle ze to wszystko powinno byc skasowane,bo tylko zasmiecaja to forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofia Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 10:08 buhhaaa,całkowicie sie z Toba nie zgadzam nie które watki sa fajne i nikt je nie krytykuje a ze tobie sie cos nie podoba to masz pecha! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiencja Re: Wątki do skasowania II 02.05.05, 10:15 do zofii. Jak widzisz wiekszosci sie to nie podoba,wiec ty maz pecha bo jestes sama po tamtej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Wątki do skasowania II IP: 81.210.32.* 02.05.05, 12:26 Powinny być skasowane wszystkie wątki takie jak "co myslicie o ... " "najładniejszy chłopak, dziewczyna..." lub "najfajniejsza klasa w szkole ... " i wszystkie tego typu poprostu żenada czytać takie badziebie . Pozdr. dla wszystkich zgadzających sie ze mną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bajka Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 18:13 prosze o skasowanie watka "kijewo" zostal złamany regulamin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirka Re: Wątki do skasowania II IP: 81.210.32.* 03.05.05, 18:26 A mnie ciekawi czy to forum ma wogóle regulamin i jakiegoś admina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamilka Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 11:48 No i watki jak byly tak sa,to po co wogole utworzyliscie watek o temacie : "Watki do skasowania" Wkurza mnie takie cos.Chca zeby im mowic co nadaje sie do skasowania a i tak niczego nie robia!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidzia Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 13:39 no własnie, zgadzam sie z poprzednimi wiadomosciami, ej czy wy nie widzicie co sie dzieje co na nie których watkach, w ogole te forum jest do niczego kazdy tylko siebie obraza i kogos bluździ a wy zamiast to pokasowac odrazu to czekacie az wszyscy zdaza sie wpisac i przeczytac a potem sa same problemy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 22:36 prosze o skasowanie watku Anna Sowińska nie zycze sobie zeby ktos pisal na moj temat! ale mam nadzieje ze zrobicie to szybko a nie jak zwykle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 23:06 prosze o skasowanie przy okazji watkow "Kijewo", "Kosowizna", itp.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 07:53 szkola w kijewie do skasowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiek Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 10:11 ile tutaj w koncu trzeba powtarzac zebyscie skasowali watki :Kosowizna:, :Kijewo:, :Szkoła w Kijewie:, :Narkotyki: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirka Re: Wątki do skasowania II IP: 81.210.32.* 06.05.05, 17:57 Opisałam problemy z usuwaniem wątków i ogólnym zaśmiecaniem forum klikając na link w prawym dolnym rogu: "Zgłoś problem lub błąd". Oto jaką uzyskałam odpowiedź: > Witam, Opiekunem Forum Chelmno jest tygodniki_czasy@gazeta.pl Wypowiedzi, ktore lamia regulamin mozna zglaszac takze za pomoca ikony "kosza na smieci", ktora znajduje sie przy kazdym poscie. Nie kryje, ze jest to forum mocno zasmiecone i przydalby sie tam dodatkowy opiekun. Niestety spolecznosc Chelmna nie uwaza tak samo i nikt nie zglosil sie do moderacji :) Jak sama już odkryłam klikanie ikony - kosza nie skutkuje. Dlatego jeśli chcecie coś usunąć proponuję pisać o tym bezpośrednio na podany adres. Może wtedy ktoś raczy interweniować. A może ktoś (oczywiście to apel do rozsądnych, których mimo poziomu większości postów mam nadzieję jest jeszcze paru na forum :)) zgłosi się na takiego dodatkowego moda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miska Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 20:47 prosze o skasowanie watków :Kijewo: :Kosowizna: :Piotr Stachewicz: :Ładny Chłopak z Chełmna: :Szkoła w Kijewie: :Narkotyki: Laska dajaca z Kosowziny: ale mam nadzieje ze nie bede musiala długo czekac i sie prosic o ich skasowanie nonstop! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miska Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 20:50 tzw. :Laski z Kosowizny i dające: :Najwiekszy cw.. z Kijewa: oby to szybko znikło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 22:12 tuyaj sobie mozna proscic i tak nie usuną!!Nie rozumieja tego co do nich sie pisze wiesz Miska! Ale prosze w koncu ruszcie de dupy i pokasujcie te watki co chca zeby bylo skasowane!!Czas najwyzszy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miska Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 00:13 jeszcze zostalo troche watkow co prosilam o skasowanie a jeszcze sa ale pewnie sie juz nie doczekam zeby ich nie bylo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 12:15 prosze o skasowanie watka ;Ładny chlopak z Chełmna". "Kosowizna" "Kijewo"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 19:09 prosze o skasowanie watka "najfajniejsza laska w Kosowiźnie". :ładny chlopak z Chełmna" : Szkoła w Kijewie: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyny Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 14:35 czy was do cholery nie obowiązuje regulamin sami pisaliscie ze kasujecie watki albo w ogole nie zakładacie jezli sa nazwiska przezwiska itp..a jakos nie widze tego ze by tak bylo!Ciegle tylko jest obgadywanie itp..przeciez tak nie moze byc!Czy wy tego nie widzicie ze prawie w kazdym watku jest podane imie nazwisko i takie tam?!Przeciez to jest hamstwo naprawde!Oby tak dalej to bedzie normlanie super! Odpowiedz Link Zgłoś
tygodniki_czasy Re: Wątki do skasowania II 16.05.05, 17:44 Internauci Kochani! Codziennie kasujemy przynajmniej kilka watków, które w ogóle powstać nie powinny i cenzurujemy kilkadziesiąt Waszych wypowiedzi. Staramy się porządkować, ale z pewnymi tematami to wciąż syzyfowa robota. Wszystkim nam będzie o wiele łatwiej i przyjemniej, jeśli nie będziecie odpowiadać np. na wątki typu "Co sądzici o ... (imię i nazwisko)". Wbrew opiniom staramy się też na bieżąco reagować na Wasze uwagi zamieszczone w tym wątku. Zapraszamy do dyskusji bez wyzwisk i indywidualnych zaczepek. To Wy tworzycie to forum, my tu tylko sprzątamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyny Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 18:14 tak jasne tylko z tego co widze czasmi taki watek jest pare dni a prosi sie o skasowanie jego i kazdy zdarzy poczytac a potem ploty sa!My powiemy tylko jedno to kest najgorsze forum na innych sa tematy i w ogole a tutaj u nas jest forum ale plotkarske gdzie kazdy kogos obagduje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: II a Re: Wątki do skasowania II IP: 81.210.32.* 28.05.05, 12:47 Niech ktoś skasuje wątek Re: co sądzicie o klasie IIa tam są same obrażliwe rzeczy o dziewcynach pisze ze są szmatami a to zwykłe zwyczajne dziewczyny! Wogle niepowinno być zezwalana na pisanie takiego czegoś! zróbcie coś z tym! Jak najszybciej niech zginie ten wątek o 2a! Odpowiedz Link Zgłoś
gimka Re: Wątki do skasowania II 28.05.05, 13:01 Wykasucie temat Re:co sądziecie o IIa" normalnie nieda sie czytac tych bredni i obraz tych kłamst to tam piszą!Jak najszycbiej niech ten temat zostaje wykasowany ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyny Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 18:36 tutaj mozna sie tylko proscic jak widac nie ma rezultatów takie jest nasze forum, gorsze juz chyba nie moze byc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 09:17 prosze o skasowanie watka :Szukam dziewczyny:, mam nadzieje ze nie bede musiala czekac dlugo! Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_16 Re: Wątki do skasowania II 07.06.05, 21:49 Proszę o skasowanie wątku CO WIECIE O KLAUDI.R Będę wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolity Re: Wątki do skasowania II IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 08:46 Prosze o skasowie watku dawid r. i martita...powodzeia:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ankaa Re: Wątki do skasowania II IP: 83.2.11.* 24.02.07, 12:17 Prosze o skasowanie watka skonieczka sie puszcza .......poniewaz to jest bezsensu ale ja i tak tego tak nie zostawie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Wątki do skasowania II IP: 81.* / 81.210.32.* 04.06.06, 09:28 skasujcie Marta Mycha fuj !! ten post załamał mnie i moje kumpelki plisska wykaujcie go bo rujnuje on komuś zycie plisssssska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Libero Re: Wątki do skasowania II IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 21.07.05, 11:38 15 07 20.17 Bożenka Zbieć Pani Wenda-jej światopogląd zmienił swiat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buba Re: Wątki do skasowania II IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 18:03 prosze o wykasowanie watku jaka waszym zdaniem jest natalia robaczewska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ropo Re: Wątki do skasowania II IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 22:10 prosze o skasowanie wątka co sadzicie o S.M.P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudia Re: Wątki do skasowania II IP: 83.2.11.* 16.10.06, 14:59 prosze o skasowanie watka co lepsze pomorze czy flas poniewaz jest on bez sensu i obraza ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korek Re: Wątki do skasowania II IP: 81.210.32.* 19.10.06, 21:28 mowicie ze kasowac watki co sadzicie o... jak to moze naruszac czyjas wlasnosc jak niektorzy pisza sami te watki bo chca wiedziec co ludzie mysla onich. prosze nie kasowac watku co sadzicie o korku bo ja go osobiscie zalozylem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 11:39 proszę o skaspwanie wątka KIJEWO ILE MOZNA PROSIĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shavo Re: Wątki do skasowania II IP: 81.210.32.* 18.07.06, 09:59 ćya prosze o skasowania ego forum i h.u.j :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WAZNE Re: Wątki do skasowania II IP: 80.51.140.* 04.02.07, 21:38 skAUJCIE WĄTEK "MARTA MYCHA JESTES FUJ.." BO OBRAZA PUBLICZNIE OSOBE KTÓRA JEST OK JESLI NIE ODDAM TO GŁUPIE FORUM NA POLICJE... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 17:31 proszę oskasowanie wątku KIJEWO Odpowiedz Link Zgłoś
kaczuszka_cch Re: Wątki do skasowania II 24.07.05, 17:56 hmm... ja bym mogla zostac adminem, zawsze dodatkowa klawiatura do sprzatania po tych bardziej niechlujnych bywalcach forum, ale gdzie mam sie zglosic i jak by to wygladalo? ewentualne informacje na ten temat prosze przyslac na mail: kaczuszka_cch@wp.pl pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 20:55 długo mam czekać na skasowanie wątku KIJEWO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 08:59 Najładniejsze dziewczyny z gim. w Katolu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgadyhs Re: Wątki do skasowania II IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 00:04 poprosze o skasowania temat kto lubi łukasza W. z kopernika??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa smerf Re: Wątki do skasowania II IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 18:17 Skasujcie całe forum (jeśli tak to "COŚ" można nazwać) Przecież to wygląda jak ten wasz śmietnik w którym PODOBNO są SKASOWANE tematy. Po co to "forum" jeśli i tak nikomu sie nie podoba ? Totalny Debilizm. Zauważyłem to dwie- trzy wypowiedzi admina/moda, ale jakoś nic sie nie zmieniło... Nie dość, ze najpierw namawia do podawania głupich tematów to potem jeszcze nic z nimi nie robi.... Zatrudnijcie z 2-3 osoby w roli moda nich oni pilnują "pożądku".... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: Wątki do skasowania II IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 01:03 mialabym ogromna prosbe aby zostal skasowany watek:Jak sie Flash spisał wczoraj??"poniewaz jest za duzo obrazliwych wypowiedzi z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 12:22 Porszę skasować wątek : Nowy Dyrektor CHDK !!! BŁAGAM!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fly girl Re: Wątki do skasowania II IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 01.01.06, 13:44 Prosze o skasowaniu watku o CO SĄDZICIE O CHEŁMIŃSKIM ZESPOLE"FLASH'' poniewaz zazwyczaj sa obrazliwe rzeczy ktore naruszaja prawa...my jako dziewczyny z Flasha chcemy tego uniknac...prosmy o skasowanie tego....dziekujemy z gory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Wątki do skasowania II IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 01.01.06, 15:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAROL Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 20:52 proszę oskasowanie wątku -fajna laska w wieku 15 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: Wątki do skasowania II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 19:08 kregielnia-jaskinia podpitych nauczycieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOLKA Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 21:16 proszę o skasowanie wątku WÓDKA CZY PROSTYTUTKA . MAM NADZIEJE ŻE TO BĘDZIE SZYBKO . PA Odpowiedz Link Zgłoś