Dodaj do ulubionych

Wątki do skasowania II

• Gość: ja! Re: Wątki do skasowania II IP: 81.210.32.* 23.04.05, 12:30
      prosze o skasowanie "najlepsza laska w zs nr.2" bla bla bla..... sorry ale juz
      dawno powinno nie byc tego na tym forum!!!
      • Gość: kacha Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 00:55
        prosze o skasowanie wątkow "Kosowizna", "Kijewo",
        • Gość: kacha Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 00:56
          prosze równiez o skasowanie watku "Najładniejsza dziewczyna chlopak z Kosowizny"
    • kasiencja Re: Wątki do skasowania II 02.05.05, 09:26
      A moze jednak mam wypisac konkretnie jakie watki do skasowania?? Bo jeszcze
      czasami sie pomieszacie w tym....oki juz robie spis i wam pisze...
      • kasiencja Re: Wątki do skasowania II 02.05.05, 09:36
        a wiec....przestudiowalam tylko pierwsza strone,dalej mi sie nie chce bo jest za
        duzo tego
        Najfajniejsza dziewczyna i chlopak z gim nr 1
        Najladniejsza dziewczyna chlopak z Kosowizny
        Dlaczego Malwina S. z 1a z Grubna leci na dwa?
        @a,b,c,d,e,f ktora jest najlepsza]Najwiekszy pozer z Chelmna
        Ladny chlopak z Unislawia]Najladniejszy chlopak w Kundzi
        Fajna z 1 LAM
        Co sadzicie o 2b z Gimnazjum wszystkich ale G2
        Najfajniejszy chlopak dziewczyna z Lisewa
        Ladny chlopak z Chelmna
        Ladna dziewczyna,przystojny chlopak z Dorposza
        Znacie fajne pary w Chelmnie??
        Mysle ze to wszystko powinno byc skasowane,bo tylko zasmiecaja to forum
        • Gość: zofia Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 10:08
          buhhaaa,całkowicie sie z Toba nie zgadzam nie które watki sa fajne i nikt je
          nie krytykuje a ze tobie sie cos nie podoba to masz pecha!
          • kasiencja Re: Wątki do skasowania II 02.05.05, 10:15
            do zofii. Jak widzisz wiekszosci sie to nie podoba,wiec ty maz pecha bo jestes
            sama po tamtej stronie
    • Gość: marcin Re: Wątki do skasowania II IP: 81.210.32.* 02.05.05, 12:26
      Powinny być skasowane wszystkie wątki takie jak "co myslicie
      o ... " "najładniejszy chłopak, dziewczyna..." lub "najfajniejsza klasa w
      szkole ... " i wszystkie tego typu poprostu żenada czytać takie badziebie .
      Pozdr. dla wszystkich zgadzających sie ze mną.
    • Gość: Bajka Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 18:13
      prosze o skasowanie watka "kijewo" zostal złamany regulamin
    • Gość: mirka Re: Wątki do skasowania II IP: 81.210.32.* 03.05.05, 18:26
      A mnie ciekawi czy to forum ma wogóle regulamin i jakiegoś admina?
    • Gość: Kamilka Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 11:48
      No i watki jak byly tak sa,to po co wogole utworzyliscie watek o temacie :
      "Watki do skasowania" Wkurza mnie takie cos.Chca zeby im mowic co nadaje sie do
      skasowania a i tak niczego nie robia!!!!!
      • Gość: dzidzia Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 13:39
        no własnie, zgadzam sie z poprzednimi wiadomosciami, ej czy wy nie widzicie co
        sie dzieje co na nie których watkach, w ogole te forum jest do niczego kazdy
        tylko siebie obraza i kogos bluździ a wy zamiast to pokasowac odrazu to
        czekacie az wszyscy zdaza sie wpisac i przeczytac a potem sa same problemy!
        • Gość: ania Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 22:36
          prosze o skasowanie watku Anna Sowińska nie zycze sobie zeby ktos pisal na moj
          temat! ale mam nadzieje ze zrobicie to szybko a nie jak zwykle!
    • Gość: ania Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 23:06
      prosze o skasowanie przy okazji watkow "Kijewo", "Kosowizna", itp....
      • Gość: mis Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 07:53
        szkola w kijewie do skasowania
    • Gość: Kasiek Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 10:11
      ile tutaj w koncu trzeba powtarzac zebyscie skasowali
      watki :Kosowizna:, :Kijewo:, :Szkoła w Kijewie:, :Narkotyki:
    • Gość: mirka Re: Wątki do skasowania II IP: 81.210.32.* 06.05.05, 17:57
      Opisałam problemy z usuwaniem wątków i ogólnym zaśmiecaniem forum klikając na
      link w prawym dolnym rogu: "Zgłoś problem lub błąd". Oto jaką uzyskałam
      odpowiedź:

> Witam,

Opiekunem Forum Chelmno jest tygodniki_czasy@gazeta.pl
      Wypowiedzi, ktore lamia regulamin mozna zglaszac takze za pomoca
      ikony "kosza na smieci", ktora znajduje sie przy kazdym poscie.

Nie kryje, ze jest to forum mocno zasmiecone i przydalby sie
      tam dodatkowy opiekun. Niestety spolecznosc Chelmna nie uwaza
      tak samo i nikt nie zglosil sie do moderacji :)

Jak sama już odkryłam klikanie ikony - kosza nie skutkuje. Dlatego jeśli
      chcecie coś usunąć proponuję pisać o tym bezpośrednio na podany adres. Może
      wtedy ktoś raczy interweniować. A może ktoś (oczywiście to apel do rozsądnych,
      których mimo poziomu większości postów mam nadzieję jest jeszcze paru na
      forum :)) zgłosi się na takiego dodatkowego moda?
    • Gość: Miska Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 20:47
      prosze o skasowanie watków :Kijewo: :Kosowizna: :Piotr Stachewicz: :Ładny
      Chłopak z Chełmna: :Szkoła w Kijewie: :Narkotyki: Laska dajaca z Kosowziny: ale
      mam nadzieje ze nie bede musiala długo czekac i sie prosic o ich skasowanie
      nonstop!
      • Gość: Miska Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 20:50
        tzw. :Laski z Kosowizny i dające: :Najwiekszy cw.. z Kijewa: oby to szybko
        znikło!
    • Gość: Sandra Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 22:12
      tuyaj sobie mozna proscic i tak nie usuną!!Nie rozumieja tego co do nich sie
      pisze wiesz Miska! Ale prosze w koncu ruszcie de dupy i pokasujcie te watki co
      chca zeby bylo skasowane!!Czas najwyzszy!!!
      • Gość: Miska Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 00:13
        jeszcze zostalo troche watkow co prosilam o skasowanie a jeszcze sa ale pewnie
        sie juz nie doczekam zeby ich nie bylo!!
        • Gość: Anka Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 12:15
          prosze o skasowanie watka ;Ładny chlopak z Chełmna". "Kosowizna" "Kijewo"!
          • Gość: ania Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 19:09
            prosze o skasowanie watka "najfajniejsza laska w Kosowiźnie". :ładny chlopak z
            Chełmna" : Szkoła w Kijewie:
            • Gość: dziewczyny Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 14:35
              czy was do cholery nie obowiązuje regulamin sami pisaliscie ze kasujecie watki
              albo w ogole nie zakładacie jezli sa nazwiska przezwiska itp..a jakos nie widze
              tego ze by tak bylo!Ciegle tylko jest obgadywanie itp..przeciez tak nie moze
              byc!Czy wy tego nie widzicie ze prawie w kazdym watku jest podane imie nazwisko
              i takie tam?!Przeciez to jest hamstwo naprawde!Oby tak dalej to bedzie
              normlanie super!
              • tygodniki_czasy Re: Wątki do skasowania II 16.05.05, 17:44
                Internauci Kochani!
                Codziennie kasujemy przynajmniej kilka watków, które w ogóle powstać nie
                powinny i cenzurujemy kilkadziesiąt Waszych wypowiedzi. Staramy się
                porządkować, ale z pewnymi tematami to wciąż syzyfowa robota. Wszystkim nam
                będzie o wiele łatwiej i przyjemniej, jeśli nie będziecie odpowiadać np. na
                wątki typu "Co sądzici o ... (imię i nazwisko)".
                Wbrew opiniom staramy się też na bieżąco reagować na Wasze uwagi zamieszczone w
                tym wątku.
                Zapraszamy do dyskusji bez wyzwisk i indywidualnych zaczepek. To Wy tworzycie
                to forum, my tu tylko sprzątamy...
                • Gość: dziewczyny Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 18:14
                  tak jasne tylko z tego co widze czasmi taki watek jest pare dni a prosi sie o
                  skasowanie jego i kazdy zdarzy poczytac a potem ploty sa!My powiemy tylko jedno
                  to kest najgorsze forum na innych sa tematy i w ogole a tutaj u nas jest forum
                  ale plotkarske gdzie kazdy kogos obagduje!
    • Gość: II a Re: Wątki do skasowania II IP: 81.210.32.* 28.05.05, 12:47
      Niech ktoś skasuje wątek Re: co sądzicie o klasie IIa
      tam są same obrażliwe rzeczy o dziewcynach pisze ze są szmatami a to zwykłe
      zwyczajne dziewczyny! Wogle niepowinno być zezwalana na pisanie takiego czegoś!
      zróbcie coś z tym! Jak najszybciej niech zginie ten wątek o 2a!
    • gimka Re: Wątki do skasowania II 28.05.05, 13:01
      Wykasucie temat Re:co sądziecie o IIa" normalnie nieda sie czytac tych bredni i
      obraz tych kłamst to tam piszą!Jak najszycbiej niech ten temat zostaje
      wykasowany !
      • Gość: dziewczyny Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 18:36
        tutaj mozna sie tylko proscic jak widac nie ma rezultatów takie jest nasze
        forum, gorsze juz chyba nie moze byc!
        • Gość: anka Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 09:17
          prosze o skasowanie watka :Szukam dziewczyny:, mam nadzieje ze nie bede musiala
          czekac dlugo!
          • klaudia_16 Re: Wątki do skasowania II 07.06.05, 21:49
            Proszę o skasowanie wątku CO WIECIE O KLAUDI.R
            Będę wdzięczna
            • Gość: lolity Re: Wątki do skasowania II IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 08:46
              Prosze o skasowie watku dawid r. i martita...powodzeia:D
          • Gość: Ankaa Re: Wątki do skasowania II IP: 83.2.11.* 24.02.07, 12:17
            Prosze o skasowanie watka skonieczka sie puszcza .......poniewaz to jest
            bezsensu ale ja i tak tego tak nie zostawie...
      • Gość: XXX Re: Wątki do skasowania II IP: 81.* / 81.210.32.* 04.06.06, 09:28
        skasujcie Marta Mycha fuj !! ten post załamał mnie i moje kumpelki plisska
        wykaujcie go bo rujnuje on komuś zycie plisssssska
    • Gość: Libero Re: Wątki do skasowania II IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 21.07.05, 11:38
      15 07 20.17 Bożenka Zbieć Pani Wenda-jej światopogląd zmienił swiat
    • Gość: buba Re: Wątki do skasowania II IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 18:03
      prosze o wykasowanie watku jaka waszym zdaniem jest natalia robaczewska
    • Gość: ropo Re: Wątki do skasowania II IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 22:10
      prosze o skasowanie wątka co sadzicie o S.M.P
      • Gość: Klaudia Re: Wątki do skasowania II IP: 83.2.11.* 16.10.06, 14:59
        prosze o skasowanie watka co lepsze pomorze czy flas poniewaz jest on bez sensu
        i obraza ludzi
      • Gość: korek Re: Wątki do skasowania II IP: 81.210.32.* 19.10.06, 21:28
        mowicie ze kasowac watki co sadzicie o... jak to moze naruszac czyjas wlasnosc
        jak niektorzy pisza sami te watki bo chca wiedziec co ludzie mysla onich. prosze
        nie kasowac watku co sadzicie o korku bo ja go osobiscie zalozylem
    • Gość: XXX Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 11:39
      proszę o skaspwanie wątka KIJEWO ILE MOZNA PROSIĆ
      • Gość: Shavo Re: Wątki do skasowania II IP: 81.210.32.* 18.07.06, 09:59
        ćya prosze o skasowania ego forum i h.u.j :D
        • Gość: WAZNE Re: Wątki do skasowania II IP: 80.51.140.* 04.02.07, 21:38
          skAUJCIE WĄTEK "MARTA MYCHA JESTES FUJ.."
          BO OBRAZA PUBLICZNIE OSOBE KTÓRA JEST OK
          JESLI NIE ODDAM TO GŁUPIE FORUM NA POLICJE...
    • Gość: maks Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 17:31
      proszę oskasowanie wątku KIJEWO
    • kaczuszka_cch Re: Wątki do skasowania II 24.07.05, 17:56
      hmm... ja bym mogla zostac adminem, zawsze dodatkowa klawiatura do sprzatania
      po tych bardziej niechlujnych bywalcach forum, ale gdzie mam sie zglosic i jak
      by to wygladalo? ewentualne informacje na ten temat prosze przyslac na mail:
      kaczuszka_cch@wp.pl pozdrawiam!
    • Gość: maks Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 20:55
      długo mam czekać na skasowanie wątku KIJEWO
    • Gość: . Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 08:59
      Najładniejsze dziewczyny z gim. w Katolu?
    • Gość: hgadyhs Re: Wątki do skasowania II IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 00:04
      poprosze o skasowania temat

kto lubi łukasza W. z kopernika???

• Gość: papa smerf Re: Wątki do skasowania II IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 18:17
        Skasujcie całe forum (jeśli tak to "COŚ" można nazwać) Przecież to wygląda jak
        ten wasz śmietnik w którym PODOBNO są SKASOWANE tematy. Po co to "forum" jeśli
        i tak nikomu sie nie podoba ? Totalny Debilizm. Zauważyłem to dwie- trzy
        wypowiedzi admina/moda, ale jakoś nic sie nie zmieniło... Nie dość, ze najpierw
        namawia do podawania głupich tematów to potem jeszcze nic z nimi nie robi....
        Zatrudnijcie z 2-3 osoby w roli moda nich oni pilnują "pożądku"....
    • Gość: wiki Re: Wątki do skasowania II IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 01:03
      mialabym ogromna prosbe aby zostal skasowany watek:Jak sie Flash spisał
      wczoraj??"poniewaz jest za duzo obrazliwych wypowiedzi z gory dziekuje
      • Gość: xyz Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 12:22
        Porszę skasować wątek : Nowy Dyrektor CHDK !!! BŁAGAM!!
        • Gość: fly girl Re: Wątki do skasowania II IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 01.01.06, 13:44
          Prosze o skasowaniu watku o CO SĄDZICIE O CHEŁMIŃSKIM ZESPOLE"FLASH'' poniewaz
          zazwyczaj sa obrazliwe rzeczy ktore naruszaja prawa...my jako dziewczyny z
          Flasha chcemy tego uniknac...prosmy o skasowanie tego....dziekujemy z gory
        • Gość: ktos Re: Wątki do skasowania II IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 01.01.06, 15:27
    • Gość: KAROL Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 20:52
      proszę oskasowanie wątku -fajna laska w wieku 15 lat
      • Gość: ktosik Re: Wątki do skasowania II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 19:08
        kregielnia-jaskinia podpitych nauczycieli
    • Gość: JOLKA Re: Wątki do skasowania II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 21:16
      proszę o skasowanie wątku WÓDKA CZY PROSTYTUTKA . MAM NADZIEJE ŻE TO BĘDZIE
      SZYBKO . PA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka