IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 15:59
Piszcie jaka naprawdę jest szkoła w Grubnie.Czy nauczeyciele są spoko i czy z
nauką są jakieś problemy...a jeśli są to jakie...Wybieram się tam z
kolezankami i interesuje nas jaka tam panuje atmosfera...Proszę o szczere
wypowiedzi.Z góry dziękuję...
Obserwuj wątek
    • Gość: maturzystka Re: Grubno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 16:25
      Więc-wiadomo,że ile głow tyle poglądów, ale ja polecam tą szkołę.Kończę już
      edukację, ale nie żałuję tego wyboru. Jest ciężko-to fakt, ale jeśli chcesz iśc
      na studia to wiadomo, że trzeba się przyłożyć. A nauczyciele-jak w każdej
      szkole, są i ci bardzo w porządku i ci.........mniej.Ale ogólnie zapraszam do
      Grubna.
      • Gość: zadowolona Re: Grubno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 16:40
        Popieram koleżankę "maturzystkę". W Grubnie jest naprawde spoko. Chodze tu
        dopiero pierwszy rok ale nie żałuję wyboru. Naprawde jeśli chcesz się czegoś w
        życiu nauczyć to powinnaś wybrać właśnie tę szkołę. Fakt, że są tu różni
        nauczyciele ale tych lepszych jest napewno więcej. Zapraszam...zwłaszcza że
        jutro są DNI OTWARTE :):)
        • Gość: Zainteresowana Re: Grubno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 17:35
          Wiem,że jutro są Dni Otwarte...Wybieramy się tam ze szkołą.Szczerze mówiąc boję
          się tam iść...Nie tyle co nauczycieli,masy nauki...ale ogólnie.Nowa szkoła,nowi
          ludzie i w ogóle...Pozdrawiam.
          • Gość: Ciekawa Re: Grubno IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.05, 18:08
            A z jakiej szkoły jesteś??????
            • Gość: Zainteresowana Re: Grubno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 20:46
              Gimnazjum nr 2
              • Gość: absolwentka Re: Grubno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 00:22
                swietna szkola.na pewno nie pożałujesz. nauczyciele sa spoko..niektórych
                docenisz dopiero po maturze..atmosfera jest ciepła a ludzie cudowni..ta szkoła
                zyje..tak jak zadna inna w chełmnie..jedyne co odstrasza to wożny:Pnie palic w
                kiblach:Ppowinni go gdzies zamknac na te dni otwarte;)
                • Gość: ..... Re: Grubno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 11:50
                  popieram wasze mypowiedzi w grubnie jest zaje.....!super nauczyciele!!!
                  ZAPRASZAMY!!!!!!!!!
                  • Gość: Zainteresowana Re: Grubno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 18:17
                    Byłam dzisiaj na DNIACH OTWARTYCH i muszę przyznać,ze naprawdę podoba mi się ta
                    szkoła.Fajna atmosferka dzisiaj była,uczniowie próbowali być dla nas
                    mili,chociaz trzeba przyznac,ze nie każdemu to wychodziło.Nauczyciele
                    spoko..woźnego nie widziałam na oczy...Najbardziej podobało mi się jak
                    nauczycielka(nie podam nazwiska,bo nie znam jej za bardzo)powiedziała,ze na ten
                    nowy profil będzie najprawdopodobniej utworzona tylko jedna klasa...Wiem,ze na
                    profil ten wybiera się sporo ludzi z mojej obecnej klasy...czyli zapowiada się
                    super...No i po tych waszych opiniach stwierdzam,ze idę tam do szkoły...Dzięki
                    za opinię...Pozdrawiam.
                    • Gość: L. Re: Grubno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 01:00
                      jeszcze go zobaczysz;)nie bedzie to przyjemny widok ale dasz rade:)
    • Gość: Zainteresowana Re: Grubno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 11:04
      No taki zły to on chyba nie jest...Zresztą...Ja idę tam do szkoły się uczyć a
      nie patrzeć i przejmować woźnym :)
    • Gość: Obiektywna Re: Grubno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 12:18
      Nie chodze do Grubna ale z tego co slyszalam od moich znajomych jest to szkola
      calkiem dobra.Jezeli chcesz sie uczyc to niestraszni sa nauczyciele...:-)Poziom
      w szkole tez jest nie maly. Jak to sie mowi:dla chcacego nic trudnego!!!
      Sprobuj a przekonasz sie jaka naprawde jest ta szkola w Grubnie...
      Pa pa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka