Gość: Aga IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 14:43 czy ktoś wybiera się na terminala do Świecia..?? co sądzicie o tej imprezie..??? czy to prawda że ona ma być odwołana..?? piszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: E. Re: Terminal IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 14:58 Terminal qrwaa, kolejny zlot nafyrańców i złotej młodzieży wychowanej na tabletkach.... Pierd**e niejade Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Terminal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 15:30 nic mi nie wiadomo na temat odwołania, ale teraz jest strasznie zimno i nie zazdroszczę tym, którzy tam jadą, bo jednak na krótkim rękawku się nie potańczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gapa Re: Terminal IP: 81.210.32.* 28.04.05, 15:39 moja znajoma obiera sie w miniowe i jkas "koszuleczke", albo jej brak :| Wszyscy tam nagolasa lataj ?!?!?! Zobaczycie, nafyra sie od zaj***ia ludu, pogwałca, rozboje itp .... heheh dobrze ze to w swieciu a nie u nas. Biedni ludzieze swiecia :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rządzio Re: Terminal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.05, 11:04 Ja jade na tą impreze. Nie będzie odwołana to jest pewne chyba że pogoda się zmieni ale to jest mało prawdopodobne. Odpowiedz Link Zgłoś