Dodaj do ulubionych

SZUKAM CHŁOPAKA

IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 22:05
SZUKAM CHŁOPAKA(WIEK 14-17) LAT.PISZCIE TU PROPOZYCJE
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: SZUKAM CHŁOPAKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 04:29
      Moze byc 20 lubie sex z mlodszymi .....
      • Gość: ....p... Re: SZUKAM CHŁOPAKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 10:55
        witam a masz może jakieś foto? albo chociaż sie opisz Pozdro
      • Gość: elf Re: SZUKAM CHŁOPAKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 09:39
        witam!
        kobieto czy ty czasami nie nasz problemu z sobą!
        odjrzała kobieta bierze się za Młodszych!
        normalnie komedia
      • Gość: Przystojniak Re: SZUKAM CHŁOPAKA IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.05, 21:34
        Wiesz jestem zajefajny i zastanawiam sie czy nie wziazc cie:P a na jaki sposob robisz najlepiej?? Odpisz pozdrawiam
    • Gość: piotr Re: SZUKAM CHŁOPAKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 10:57
      to jeszcze raz ja ile masz tak wogóle lat??
      • Gość: ja Re: SZUKAM CHŁOPAKA IP: 81.210.32.* 08.05.05, 12:00
        ja jestem chetny zostaw swoj gg
        • Gość: piotr Re: SZUKAM CHŁOPAKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 16:29
          no zostaw mam 17 latek... co Ty nato??
          pozdro
          • Gość: minieciaz Re: SZUKAM CHŁOPAKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 20:01
            a skad jestes rybko.lubie ruchac mlodsze
            • Gość: cool Re: SZUKAM CHŁOPAKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 18:17
              a co ty w ogóle sobie myślisz jestes chory czy co wiem dlaczego lubisz robic to
              z mlodszymi bo dziewczyny w twoim wieku nie chca tego z toba robic poniewaz
              jestes brzydki a male dziewczyny poprostu nie wiedza co robia jestes glupi jak
              but i glupszego nie bedzie :-(
              • Gość: wrrr Re: SZUKAM CHŁOPAKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 18:20
                zgadzam sie z przedmowca.... co niektorzy to widze jawnie sie do pedofilii,
                przyznaja
                to chore co wy tu wypisujecie!!! Radze sie zastanowic nad soba.
                • Gość: potr Re: SZUKAM CHŁOPAKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 19:38
                  no przepraszam ja nic takiego nienapisałem. Jak pisze że do 17 to do 17 a nie
                  więcej ja mam 17 lat pozdro
    • Gość: PIETREK Re: SZUKAM CHŁOPAKA IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.05, 18:29
      A JA SZUKAM DZIEWCZYNY MAM 15 LAT ??????????
      • Gość: OLA Re: SZUKAM CHŁOPAKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 11:27
        siemka jestem ... ... ichche iec chłopaka ola!!!!!!!!!
    • Gość: Nemesis Re: SZUKAM CHŁOPAKA IP: 81.210.32.* 17.05.05, 23:56
      a może być 19letni bo ja mam tyle
    • Gość: do LASKI DO WZIĘCI Re: SZUKAM CHŁOPAKA IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.05, 20:30
      Oj,biedna ty, biedna. Jeśli masz problem z zlalezieniem faceta na lato - w TV
      leci filmik, a tam biuro matrymonialne Serenada. Pozdro
      • Gość: doradczyni Re: SZUKAM CHŁOPAKA IP: 81.210.32.* 11.06.05, 20:00
        jak szukasz chłopaka to idź do biura matrymonialnego napewno ci sie uda albo po
        prostu stań na E1 moze ktoś cie weźmnie chyba ze jesteś aż taka brzydka to
        wtedy niemasz wyjścia zostaniesz stara panną ale takie jest zycie pozdro pa
        • Gość: Sandra Re: SZUKAM CHŁOPAKA IP: 81.210.32.* 12.06.05, 20:43
          Jeny niektórzy tu mają z garami dziewczyna se chłopaka szuka a tu co niektórym
          tylko sex w głowie ru..ie i ru..ie i to jescze młodsze albo jakes głupie
          dogadywanie z E1 ludziee no niepotrfaicie inaczej!?A do Laski do wzięcia
          pozdrówka dla Ciebie ale sądze ze to nieodpowiednie mejsce by szukać na forum
          bo niektórzy zrobią z Ciebie tu jakomś ladacznice i będą sie doczepiac do
          Ciebie wypisujac przeróżne głupstwa!trzymaj sie a chłopaka nieszukaj przez
          jakiś zdruniowaciałe Forum!Pozdrówciaaa!(sorrki za błędy)Pa
    • Gość: Marcin [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 13:26
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Nemesis [...] IP: 81.210.32.* 15.06.05, 18:43
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: nascar Re: SZUKAM CHŁOPAKA IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 21:26
          mam 16 lat odpowiada???a Ty ile masz i opisz sie
    • Gość: Gość Re: SZUKAM CHŁOPAKA IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 19:52
      Hejka jak szukasz chłopaka to wlasnie go znalazłas:))) jak chcesz mozesz sie ze
      mna skontaktowac ale nie wiem w jaki sposób powiem ci tylko tyle ze mam 17
      jestem wysoki 188 cm chodze na siłownie od 2 lat (spoko nie wygladam jak
      Pudzianowski i nie biore zadnych koksów) napisz pod nr GG 55960.. i dalej
      musisz juz sobie znalesc pozdrowionka i czekam buziaki :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka