Gość: pacjent IP: 81.210.32.* 08.05.05, 16:59 Dobrzy, czy źli. Listę złych zaczynam od "lek." Święcickiego........beszczelny i arogancki. Lista dobrych..........brak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mirka Re: Lekarze CCH !!! IP: 81.210.32.* 08.05.05, 21:01 Był już temat o lekarzach. Poszukaj dobrze zamist dublować i jeszcze bardziej zaśmiecać forum. I pisze się "bezczelny", a nie "beszczelny". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Mirki Re: Lekarze CCH !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 13:09 Tak ma na imie żonka Święcickiego,wnosze ze z tego powodu sie tak pienisz ww postem,prawda w oczy kole................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirka Re: Lekarze CCH !!! IP: 81.210.32.* 10.05.05, 15:42 Nie jestem żoną dr. Święcickiego :)))))))) I nie pienię się, tylko zwracam uwagę. Delikatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aslad Re: Lekarze CCH !!! IP: 81.210.32.* 11.05.05, 00:36 Skoro jesteś taka dokładna to po dr nie stawia się kropki. A tak wogóle to jaki on doktor...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirka Re: Lekarze CCH !!! IP: 81.210.32.* 11.05.05, 12:35 Dr Święcicki, ale dr. Święcickiego. Przy odmianie stawia się kropkę jeśli już jesteśmy tacy dokładni. Kropki nie stawia się, kiedy skracany wyraz kończy się na literę "r", a słowo "doktora" kończy się na "a" :) Natomiast jaki ten Pan jest jako lekarz nie wiem, nigdy się u niego nie leczyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prof.drHab Z.Pi.. Re: Lekarze CCH !!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 12:37 Jenki, jenki....Cóż się znów dzieje..? Wy o lekarzach temat, czy ortografii? Jeśli już coś o doktorach...To najlepszymi są: dr Franciszek (długo go nie widać...) oraz...ja :-) Prof. dr hab. mgr inż. Zygfryd Pi..grzebek - do usług! Każda dziedzina:-) Pozdrawiam! P.S.: Dajcie sobie spokój z takimi wątkami - i tak każdy będzie inaczej sądził, więc po co to? Chcielibyście, żeby to o Was teraz pisano..? Pewnie nie.... Odpowiedz Link Zgłoś