giti 14.05.05, 14:27 Co sądzicie o zeznaniach majątkowych naszych burmistrzów? Jakoś trudno mi uwierzyć w to, że Kędzierski nie ma żadnych oszczędności. Kurcze, musi chłopak strasznie rozrzutnie życ. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obserwator Re: zeznania IP: 10.10.74.* 14.05.05, 21:56 Aha, ja się najbardziej zdziwilem, kiedy wyczytalem, ile ma odlożone Jagodziński. Sporo jak wiceburmistrza sobie nazbierał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan Re: zeznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 11:53 jagodzinaski byl wczesniej prezesem zum w chelmnie i te oszczednosci so jeszcze z tamtej firmy a jak nie znasz tematu to nie pisz na forum takich bzdur. rok temu jagodzinski wykazywal podobne oszczednosci wiec w tym roku za duzo nie odlozyl. pozdrawiam ludzi zazdrosnych jak wam sie to nie podoba zacznijcie rzadzic a bedziecie zarabiac duzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: zeznania IP: 10.10.74.* 15.05.05, 15:20 Nie w tym sęk, by pchać się do władzy, aby zmienić swój status materialny, ale by swoją władzą zmienić status materialny wszytskich dookoła. A tego jakoś od naszych włodarzy doczekac się nie mogę. Bynajmniej, nie jest to też wyraz mojej zazdrości, a komentarza, na który każdy sobie może pozwolić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: zeznania IP: 172.28.30.* 16.05.05, 09:33 A mnie nie drazni,że ktoś ma jakieś odłożone pieniądze. Pracuje całe życie to niech ma i wydawać też może na kolejny samochód, jak Jagodziński, jeśli tylko ma ochotę. Kędzierski jest młodszy, to ma jeszcze troche czasu, żeby się dorabiać. Dobrze byłoby gdyby choć przed emeryturą w naszym dziwnym kraju ludziom tak się powodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: zeznania IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 09:49 ja bym najchętniej wypier***ił w kosmos wszystkich złodzieji, którzy mogą tak sobie legalnie zapie**alać nasz hajs. Odpowiedz Link Zgłoś
giti Re: zeznania 16.05.05, 11:53 To też racja. O ile jednak burmistrzowie faktycznie coś robią (o efektach nie dyskutuję), to radni właściwie palcem w bucie mogą nie ruszać, a dietę skasują. Kilka stówek miesięcznie, to ładny dodatek do emeryturki czy pensji nauczyciela. Dobrze się stało, że są teraz te oświadczenia dostępne dla każdego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: zeznania IP: 172.28.30.* 16.05.05, 13:15 Myślę,że niektórzy radni nie składają oświadczeń nie po to,że nie chcą, by ktoś wkładał nosa w ich osobiste sprawy. Zdaje się, że są to w większości ludzie, którzy mają własne firmy i tak zaznaczają swoje "ja". Nie wierzę, by ktokolwiek z naszych radnych zrzekał się pieniędzy, po to by nie dorabiać się na pełnionej funkcji i działać z czystą intencją. Odpowiedz Link Zgłoś