Gość: aniusia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 16:59 czy wie ktos moze czy w chelmnie lub okolicy jest mozliwosc pracy dla mlodziezy na wakacje??jakiejkolwiek procz niemoralnych propozycji:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: praca Re: praca na wakacje IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 19:20 pewnie truskawy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniusia Re: praca na wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 20:30 truskawy heh to malo satysfakcjonujace zajecie,ale niestety wnaszej okolicy chyba niemamy zbyt duzych mozliwosci...:(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebidin Re: praca na wakacje IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.05, 02:58 Ratownika ponoć szukają nad jezioro starogrodzkie...tak słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniusia Re: praca na wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 12:27 to tak ,ratownik nad starogrodzkim to praca akurat dla mnie:)))nietylko jestem dziewczynka,to mam w dodatku 160 cm wzrostu:))plywajac w jeziorze mozecie czuc sie pewnie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :| Re: praca na wakacje IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.05, 14:45 taaak...ale Sebidin jasnowidzem nie jest żeby wiedzieć czy Aniusia potrafi pływać czy nie, czy może być ratownikiem czy nie. A jak już to wklej tu swoje CV to bedzie wiadomo co potrafisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniusia Re: praca na wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 14:48 nietrzeba sie denerwowac:) Odpowiedz Link Zgłoś