Gość: ink...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 23:26 Już niedługo koniec roku szkolnego.Piszcie KOGO wam będzie brakować z IIIklas. MILE WIDZIANE POZDROWIENIA-o to tu chodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: buhha.. Re: Dla GIMNEZJALISTÓW z JEDYNKI!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 00:22 bedzie nam brakowac Agnieszi Grden bo kto nas bedzie tak bezszczelnie mierzył i zabijał wzrokiem......jak kolo niej przechodzimy to przyanjmniej czujemy sie jak bysmy mialy z 4 metry wzrostu! buhhaaa.......czas najwyzszy zeby ta małpa odeszła!baj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taka tam... [...] IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.05, 10:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxaaaaxxsxssfdd Re: Dla GIMNEZJALISTÓW z JEDYNKI!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 04.06.05, 16:42 mi bedzie brakowac bardzo chłopakow z III klas niektorych chociaz dobrez ich nie znam ale wygladaja na spoko kolesi np Łukasz Pakmur kachel cisiel itp a najbardziej to łukasza bo bardzo mi sie on podoba ale.. i nie bedzie go juz w naszej szkole szkoda nie bede miała na kogo patrzec he:(:( narka pozdro dla was chłopacy trzymajcie sie cieplutko pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: & Re: Dla GIMNEZJALISTÓW z JEDYNKI!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.05, 18:39 A mi tam nie będzie szkoda nikogo. Wreszcie te nadmuchane księżniczki odejdą.Chodzą po szkole jak mimozy, miny cierpiące. W szkole pozostają lepsi. Odpowiedz Link Zgłoś
shiwa_91 Re: Dla GIMNEZJALISTÓW z JEDYNKI!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.05, 18:45 A JA CHCĘ ZŁOŻYCZ ŻYCZENIA BOŻONARODZENIOWE MOJEJ BABCI.SMACZNEGO JAJKA I MOKREJ CHOINKI A NO I SMACZNEGO DYNGUSA.BABUNIU KOCHAM CIĘ TWOJA WNUCZKA - EUGENIA PELAGIA( Z DOMU BAMBOOCHA) ***Shiwa_91*** ^^^^^^^^^^^^^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buhha... Re: Dla GIMNEZJALISTÓW z JEDYNKI!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 00:24 nie uwazam ze wszyskie ale nie ktore sa bardzo lalunie, n masz racje nie ktore z drugich klas sie strasznie woża!!ale coz taka natura..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ink...... Re: Dla GIMNEZJALISTÓW z JEDYNKI!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 21:59 Dzieki za wszystkie odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Dla GIMNEZJALISTÓW z JEDYNKI!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 22:29 wszystkich nam bedzie brakowac, chociaz jest pare wyjatkow!narka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ink...... Re: Dla GIMNEZJALISTÓW z JEDYNKI!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 22:39 napisz chociaż imię może zrobisz tym osobą przyjemność:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: Dla GIMNEZJALISTÓW z JEDYNKI!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 10:14 mi będzie brakowac wielu osób naprzykład jednej z IIIe i jeszcze innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: Dla GIMNEZJALISTÓW z JEDYNKI!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 15:16 najbardziej będzie mi brakować dziewczyn z którymi stoimy w łączniku (one wiedzą kto)bez was bądzie smutno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B>>>S Re: Dla GIMNEZJALISTÓW z JEDYNKI!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 15.06.05, 19:48 siemka mi raczej niebędzie brakowało nikogo z 3 klas tych dziewczyn laleczki jak z burdelu(są wyjątki)i tych chłopaków którzy myślą ze są piękni hahaha pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...::^NoWa^::... Re: Dla GIMNEZJALISTÓW z JEDYNKI!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 12:09 ja sie wybieram do tej szkoły w tym roku a ide na profil sportowy:D i znm tam duzo osóbek:D:D:D i szczerze mówiąc niektórzy sa fajni,bardzo fajni a niektózy NIE:| no dobra to pozdróffka:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ngiofs Re: Dla GIMNEZJALISTÓW z JEDYNKI!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 13:25 mi bedzie bardzo brakowało R.B. z 3g pozdro dla ciebie :*:*:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Dla GIMNEZJALISTÓW z JEDYNKI!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 22:19 DZIĘKI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka jedna Re: Dla GIMNEZJALISTÓW z JEDYNKI!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 19:46 grdeniowej nie bedzie zal. jak ona sie wozi razem z brzdekowa.a taka szeroka ze sie w drzwiach ledwo miesci.wszystko widzi na innych a nic na sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mAgdA Re: Dla GIMNEZJALISTÓW z JEDYNKI!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 22:46 cos nie lubicie grdeniowej ale to nic mi tez jej nie bedzie brakowalo ale nie tylko jej... Odpowiedz Link Zgłoś