Dodaj do ulubionych

Dla GIMNEZJALISTÓW z JEDYNKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 23:26
Już niedługo koniec roku szkolnego.Piszcie KOGO wam będzie brakować z IIIklas.
MILE WIDZIANE POZDROWIENIA-o to tu chodzi:)
Obserwuj wątek
    • Gość: buhha.. Re: Dla GIMNEZJALISTÓW z JEDYNKI!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 00:22
      bedzie nam brakowac Agnieszi Grden bo kto nas bedzie tak bezszczelnie mierzył i
      zabijał wzrokiem......jak kolo niej przechodzimy to przyanjmniej czujemy sie
      jak bysmy mialy z 4 metry wzrostu! buhhaaa.......czas najwyzszy zeby ta małpa
      odeszła!baj...
      • Gość: Taka tam... [...] IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.05, 10:01
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: xxxxxaaaaxxsxssfdd Re: Dla GIMNEZJALISTÓW z JEDYNKI!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 04.06.05, 16:42
      mi bedzie brakowac bardzo chłopakow z III klas niektorych chociaz dobrez ich
      nie znam ale wygladaja na spoko kolesi np Łukasz Pakmur kachel cisiel itp a
      najbardziej to łukasza bo bardzo mi sie on podoba ale.. i nie bedzie go juz w
      naszej szkole szkoda nie bede miała na kogo patrzec he:(:( narka pozdro dla was
      chłopacy trzymajcie sie cieplutko pa
    • Gość: & Re: Dla GIMNEZJALISTÓW z JEDYNKI!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.05, 18:39
      A mi tam nie będzie szkoda nikogo. Wreszcie te nadmuchane księżniczki
      odejdą.Chodzą po szkole jak mimozy, miny cierpiące. W szkole pozostają lepsi.
      • shiwa_91 Re: Dla GIMNEZJALISTÓW z JEDYNKI!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.05, 18:45
        A JA CHCĘ ZŁOŻYCZ ŻYCZENIA BOŻONARODZENIOWE MOJEJ BABCI.SMACZNEGO JAJKA I
        MOKREJ CHOINKI A NO I SMACZNEGO DYNGUSA.BABUNIU KOCHAM CIĘ
        TWOJA WNUCZKA
        - EUGENIA PELAGIA( Z DOMU BAMBOOCHA)
        ***Shiwa_91***
        ^^^^^^^^^^^^^^
    • Gość: buhha... Re: Dla GIMNEZJALISTÓW z JEDYNKI!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 00:24
      nie uwazam ze wszyskie ale nie ktore sa bardzo lalunie, n masz racje nie ktore
      z drugich klas sie strasznie woża!!ale coz taka natura.....
      • Gość: ink...... Re: Dla GIMNEZJALISTÓW z JEDYNKI!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 21:59
        Dzieki za wszystkie odpowiedzi
        • Gość: ania Re: Dla GIMNEZJALISTÓW z JEDYNKI!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 22:29
          wszystkich nam bedzie brakowac, chociaz jest pare wyjatkow!narka
          • Gość: ink...... Re: Dla GIMNEZJALISTÓW z JEDYNKI!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 22:39
            napisz chociaż imię może zrobisz tym osobą przyjemność:)
            • Gość: pati Re: Dla GIMNEZJALISTÓW z JEDYNKI!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 10:14
              mi będzie brakowac wielu osób naprzykład jednej z IIIe i jeszcze innych
    • Gość: malina Re: Dla GIMNEZJALISTÓW z JEDYNKI!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 15:16
      najbardziej będzie mi brakować dziewczyn z którymi stoimy w łączniku (one
      wiedzą kto)bez was bądzie smutno
      • Gość: B>>>S Re: Dla GIMNEZJALISTÓW z JEDYNKI!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 15.06.05, 19:48
        siemka mi raczej niebędzie brakowało nikogo z 3 klas tych dziewczyn laleczki
        jak z burdelu(są wyjątki)i tych chłopaków którzy myślą ze są piękni hahaha pa
        • Gość: ...::^NoWa^::... Re: Dla GIMNEZJALISTÓW z JEDYNKI!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 12:09
          ja sie wybieram do tej szkoły w tym roku a ide na profil sportowy:D i znm tam
          duzo osóbek:D:D:D i szczerze mówiąc niektórzy sa fajni,bardzo fajni a niektózy
          NIE:| no dobra to pozdróffka:D
    • Gość: ngiofs Re: Dla GIMNEZJALISTÓW z JEDYNKI!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 13:25
      mi bedzie bardzo brakowało R.B. z 3g pozdro dla ciebie :*:*:*
      • Gość: Radek Re: Dla GIMNEZJALISTÓW z JEDYNKI!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 22:19
        DZIĘKI!!!
    • Gość: taka jedna Re: Dla GIMNEZJALISTÓW z JEDYNKI!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 19:46
      grdeniowej nie bedzie zal. jak ona sie wozi razem z brzdekowa.a taka szeroka ze
      sie w drzwiach ledwo miesci.wszystko widzi na innych a nic na sobie
      • Gość: mAgdA Re: Dla GIMNEZJALISTÓW z JEDYNKI!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 22:46
        cos nie lubicie grdeniowej ale to nic mi tez jej nie bedzie brakowalo ale nie
        tylko jej...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka