Gość: Unnamed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 18:35 Jakich chelminskich metalowcow znacie, chodzi mi o metalowcow czyli ludzi sluchajacych ciezkiego brzmienia typu "Slipknot" "behemoth" "children of bodom" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: korniszon Re: "Metalowcy" IP: 80.51.54.* 08.08.05, 21:05 Metalowgo Zdzicha Aluminiowego Henryka Żelaznego Maksymiliana Podawac dalej? p.s. Jeden z 'najmadrzejszych' tematow ostatnich czasow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oadjfa Re: "Metalowcy" IP: 80.51.54.* 08.08.05, 21:43 Przyjdz na amfiteatr to poznasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the evil Re: "Metalowcy" IP: 81.210.32.* 08.08.05, 22:13 "typu slipknot"-taaaaaa metalowcy ... slipknot... ale spoko tolerancja.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: "Metalowcy" IP: 81.210.32.* 12.08.05, 01:23 hehe, slipknot i cięzkie brzmienie... oczywiście. Na dodatek porównujesz ten zespól do behemotha, to jest dopiero nieporozumienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szamanka Re: "Metalowcy" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 16:46 ojojoj... no Ciebie to raczej do Metalowcow zaliczyc nie mozna. Czlowieku! Co ma piernik do wiatraka?? (Sklipknot do Behemotha!!!). Słyszałam Behemotha na żywo, tak jak rowniez: Iron Maiden, Cradle Of Filth, Kreatora, itp...(nie bede sie dalej chwalic;P). żadnego z tych zespolow nie mozna wrzucic do jednej szuflady ze Slipknotem. Litości!!! Zaden porzadny klimaciarz nie popelnilby takiego błedu!! Nie strzelilby takiej glupoty!! Jestem po prostu zażenowana! Mało tego! Czuję sie obrazona!!:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEBUCH Re: "Metalowcy" IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 18:11 Dziewczyno wżuć troszke na luz nie bądz taką metalówą,chłopak pewnie dopiero wchodzi w klimaty ciężkich brzmień.Mogło mu się pomylić albo po prostu lubi zarówno metal jak i cięższe brzmienia.Troszke tolerancji i więcej wyrozumiałości pozdrawiam Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: somebody bed Re: "Metalowcy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 20:20 A ja kiedyś słyszałem jak wyzywali metalowców: "Kto nie zje kota ten ciota" HA HA HA HA HA HA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szamanka Re: "Metalowcy" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.05, 11:56 ..."lubi zarowno metal jak i ciezsze brzmienia". czy te ciezsze brzmienia to ma byc Slipknot?? zabawne... a poza tym.. jestem bardzo wyrozumiala. Rowniez pozdrawiam!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: "Metalowcy" IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.05, 12:13 dzikusy <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kogu Re: "Metalowcy" IP: 81.210.32.* 13.08.05, 15:40 Maiden RULAAA ;-) ps. szamanka- czyzby mystic festival? or not? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szamanka Re: "Metalowcy" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.05, 19:03 do kogu: owszem... RÓWNIEŻ Mystic. i masz racje- Maiden Rulezz;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ....... Re: "Metalowcy" IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.05, 19:09 Nie no to nikt nie zna Karoliny Frąszczak?? Odpowiedz Link Zgłoś