Dodaj do ulubionych

Arek Gołaś nieżyje!!!!!!!:(((

IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.05, 14:20
szok!!! naprawdy dobry sportowiec! spieszmy sie kochac ludzi bo tak szybko odchodza.....
Obserwuj wątek
    • Gość: ,,, Re: Arek Gołaś nieżyje!!!!!!!:((( IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 14:39
      :( :9 :( ;( ;( ;(
      [*]
      • Gość: załamany fan Re: Arek Gołaś nieżyje!!!!!!!:((( IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 14:48
        Taki talent niestety odszedł.
        Arek kibice będą o Tobie zawsze pamiętać!!!!!!
        • Gość: Agnieszka Re: Arek Gołaś nieżyje!!!!!!!:((( IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 14:53
          Zawsze zostaniesz w naszej pamięci.....!!!!!! Kocham Cie..!! [*]
          • Gość: Shock Re: Arek Gołaś nieżyje!!!!!!!:((( IP: 81.210.32.* 16.09.05, 15:05
            Wieczny odpoczynek racz mu dać Panie, a światłośc wiekuista nichaj mu świeci.
            Teraz i zawsze i na wieki wieków. Amen.
    • Gość: Straszne... Re: Arek Gołaś nieżyje!!!!!!!:((( IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 15:46
      Tragedia nie tylko dla kibicow ale takze dla calego kraju...Miejmy nadzieje ze
      tam na gorze rowniez bedzie trenowal...Ze zlota druzyna Wagnera...[*]
      • Gość: _sandra_ Re: Arek Gołaś nieżyje!!!!!!!:((( IP: 81.210.32.* 16.09.05, 15:49
        Tak (*) spoczywaj w pokoju(*)(*)(*)
        • Gość: Alicja Re: Arek Gołaś nieżyje!!!!!!!:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 16:05
          Arek Gołaś...(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*):(:(:(
        • Gość: Sandra* Re: Arek Gołaś nieżyje!!!!!!!:((( IP: 81.210.32.* 17.09.05, 19:04
          (*) Wspoczywaj w pokoju :-(
    • Gość: Nieznajoma Re: Arek Gołaś nieżyje!!!!!!!:((( IP: 81.210.32.* 16.09.05, 16:13
      ;(;( nie wierze... to nie moze byc prawda.. taki mlody... taki dobry siatkarz..
      czemu??? daczego on???? ;( ;( ;(

[*]
    • Gość: asia Re: Arek Gołaś nieżyje!!!!!!!:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 16:34
      (*) A Wogole na co zmarł? (*) Spij w pokoju.
      • Gość: k@ra Re: Arek Gołaś nieżyje!!!!!!!:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 17:12
        zmarł w wypadku samochodowym, ja również jestem wstrząśnięta tym. Ale cóż życia
        mu nie przywrucimy, ale zawsze pamiętajmy o nim i o jego karieże siatkarskiej :(
    • Gość: k@ra Re: Arek Gołaś nieżyje!!!!!!!:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 17:33
      "... Arek jechał do Włoch, do Maceraty, gdzie miał zagrać od nowego sezonu.
      Z niepotwierdzonych informacji wiemy, że wypadek nastąpił dziś o godzinie 7.10
      rano.
      Samochód prowadziła żona Arka - Agnieszka.
      Arek zginął na miejscu, Agnieszka przebywa w szpitalu w Klagenfurcie."

W najblizsza sobote minęły by dwa miesiace od ślubu.
      Została pustka, smutek i żal.
      • Gość: McCoy_king Re: Arek Gołaś nieżyje!!!!!!!:((( IP: 81.210.32.* 16.09.05, 17:46
        [*].....:(:(:(:(
    • Gość: KSCH Re: Arek Gołaś nieżyje!!!!!!!:((( IP: 81.210.32.* 16.09.05, 18:27
      Arkadiusz Gołaś nie żyje

Reprezentant Polski w siatkówce Arkadiusz Gołaś zginął w wypadku samochodowym
      na autostradzie A2 w Griffen koło Klagenfurtu.

24-letni Gołaś, który od kilku lat grał w reprezentacji kraju, jechał do
      włoskiego klubu Lube Banca Macerata, z którym miał podpisany trzyletni kontrakt.

Jak poinformował kierownik Wydziału Konsularnego Ambasady RP w Wiedniu Tadeusz
      Oliwiński "samochód, którym jechał Arkadiusz Gołaś z żoną niespodziewanie
      zjechał na prawo i uderzył w betonową podstawę ściany dźwiękochłonnej." Żona
      przebywa w szpitalu w Klagenfurcie. Według wstępnych ocen lekarzy pozostanie
      tam trzy- cztery dni.

Na początku czerwca środkowy reprezentacji Arkadiusz Gołaś podpisał trzyletni
      kontrakt z czołowym zespołem włoskiej Serie A Lube Banca Macerata.

"Szefowie Maceraty już dawno zwrócili uwagę na Arkadiusza Gołasia - mówił
      menadżer tego zawodnika Ryszard Bosek. - Miał on jeszcze kontrakt na dwa lata z
      Edilbasso&Partners Padwa, ale oba kluby dogadały się w sprawie przejścia".

W reprezentacji Polski rozegrał ponad osiemdziesiąt meczów. Jej trener Raul
      Lozano odwołał wylot do Argentyny, dokąd miał się udać na urlop po zakończeniu
      sezonu.

Do reprezentacji Polski trafił w 2001 roku, gdy jej trenerem był Ryszard Bosek.

"Talent miał ogromny i już wtedy dużo potrafił - powiedział wstrząśnięty
      Ryszard Bosek. - Powołałem go również ze względu na charakter - nie był
      konfliktowy. Od nowego sezonu miał grać w znanym klubie. Cieszył się z tego
      kontraktu. Wszystko było przed nim."

W zawiązku ze śmiercią Arkadiusza Gołasia, Polski Związek Piłki Siatkowej
      zwrócił się z prośbą do wszystkich organizatorów imprez siatkarskich, jakie
      odbywają się obecnie w naszym kraju, o uczczenie minutą ciszy Jego pamięci.

Arkadiusz Gołaś urodził się 10 maja 1981 roku. Pochodził z Ostrołęki. Był
      żonaty od 21 lipca 2005 roku.

Wzrost: 201 cm
      Zasięg w bloku: 338 cm
      Zasięg w ataku: 362 cm

Sukcesy: brązowy medalista mistrzostw świata kadetów (1999), srebrny medalista
      mistrzostw Polski kadetów (1998), srebrny medalista mistrzostw Polski juniorów
      (1999), mistrz Polski juniorów (2000), trzykrotny wicemistrz Polski z AZS
      Częstochowa, z AZS Częstochowa zajął trzecie miejsce w Pucharze Top Teams
      (2002).

Kluby: MKS MOS Wola Warszawa (1996-2000), AZS Częstochowa (2000-2004),
      Edilbasso&Partners Padwa (2004/2005). W czerwcu 2005 roku podpisał trzyletni
      kontrakt z czołowym klubem włoskiej Serie A Lube Banca Macerata.

W reprezentacji Polski rozegrał ponad osiemdziesiąt meczów.
    • Gość: bbooo Re: Arek Gołaś nieżyje!!!!!!!:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 19:16
      szok!! i co teraz bedzie..
      a tak wogóle kto to jest??
      • klaudia_16 Re: Arek Gołaś nieżyje!!!!!!!:((( 16.09.05, 19:22
        (*)
    • Gość: busa Re: Arek Gołaś nieżyje!!!!!!!:((( IP: *.uje.nat.hnet.pl 16.09.05, 19:44
      ;(
      • Gość: fdg Re: Arek Gołaś nieżyje!!!!!!!:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 20:38
        [*]
    • Gość: Smooth Re: Arek Gołaś nieżyje!!!!!!!:((( IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 21:39
      (*) 10.05.1981 - 16.09.2005... pozostaje pustka
    • Gość: kiler Re: Arek Gołaś nieżyje!!!!!!!:((( IP: 81.210.32.* 16.09.05, 23:46
      [*] zegnaj bedzie nam ciebie brakowało
    • Gość: kibic Re: Arek Gołaś nieżyje!!!!!!!:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 19:43
      nie mogę sie pogodzić z jego śmiercią, jesazcze do mnie to nie dotarło. Nie
      wiem jak oni teraz będą grali, będzie mi go brakować na boisku. JUŻ NIE ZOBACZĘ
      JAK ŚCINA BLOKUJE I ..... :(
    • Gość: Kasia Re: Arek Gołaś nieżyje!!!!!!!:((([*] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 19:47
      nie moge w to uwierzyć.... nie wiem czy kiedykolwiek się z tym pogodze.
      Dlaczego odchodzą od nas tak młodzi zdolni ludzie... nie pojmuje tego co sie
      ostatnio dzieje... czy tak musi być??????
    • Gość: KOKA~ Re: Arek Gołaś nieżyje!!!!!!!:((( IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.09.05, 20:50
      To była tragedia...bardzo żal mi się zrobiło jak tu większości z
      nas...ponieważ miał przed sobą całe życie...żone...rodzine...karierie
      siatkarską...i wogóle wszystko... [*]
    • Gość: [*] Re: Arek Gołaś nieżyje!!!!!!!:((( IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 13:05
      Koszmar!!!!!!!!!!!!!!![*]
    • Gość: a Re: Arek Gołaś nieżyje!!!!!!!:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 09:25
      a
    • m2uy Re: Arek Gołaś nieżyje!!!!!!!:((( 19.09.05, 14:15
      (*)
      • Gość: 3j Re: Arek Gołaś nieżyje!!!!!!!:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 23:12
        szkoda bardzo (*) odszedł talent.......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka