Dodaj do ulubionych

!!!!!!BALONY I PARALOTNIE!!!!!!

IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 19:56
HALLO.
CZYTAŁAM W CZASIE CHEŁMNA,ŻE 24.09.2005R ODBĘDZIE SIE FESTIWAL
BALONOWO-PARALOTNIOWY.ORGANIZATOREM IMPREZY JEST PAN PIOTR GÓRNY--HEHEHE
BYŁAM NA IMPREZIE Z 29.01.2005 I TEN SAM ORGANIZATOR BYŁ BARDZO NIE MIŁY.
SAM LATA NA BALONIE MK CAFE I POCHODZI Z CHEŁMNA.
ODNOŚNIE MOJEJ NIECHĘCI DO OWEGO ORGANIZATORA-TO SKNERA I STRASZNY CHWALIPIĘTA.
DLACZEGO SKNERA? KIEDY NAGŁOŚNIŁAM TEMAT NA GRUPIE-ABY CHEŁMNIANIE WIEDZIELI,
IŻ TAKA IMPREZA ODBYWA SIĘ W CHEŁMNIE(W STYCZNIU BR.) OTRZYMAŁA TELEFON Z
ŻALEM OD SAMEGO ORGANIZATORA, ŻE SPĘDZE TŁUMY LUDZI I WSZYSTKO MU ZEŻRĄ I WYPIJĄ.
JAK TAKI KTOS MOŻE BYĆ ORGANIZATOREM??
DRUGA SPRAWA - JEŚLI CHODZI O SAMOCHWALSTWO.PAN P.GÓRNY PODAŁ DO CZASU
CHEŁMNA,IŻ JEST MISTRZEM W BALONIARSTWIE I PARALOTNIARSTWIE.Z CZEGO TO DRUGIE
BYŁO BZDURĄ.
ŻYCZĘ SILNYCH WIATRÓW I ODWOŁANIA IMPREZY.
ODRADZAM OWE WIDOWISKO-MOŻE BYC PANIE PIOTRZE??
POZDRAWIAM.
Obserwuj wątek
    • Gość: an Re: !!!!!!BALONY I PARALOTNIE!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 07:58
      I tak nuda i tak na na tej imprezie- impreza typowa dla wąskiego grona zapaleńców.
      • Gość: tomi Re: !!!!!!BALONY I PARALOTNIE!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 17:05
        hej a ja tam zobacze sobie jak latają balony.
        A skąd wogóle startują?
    • Gość: MONI@ Re: !!!!!!BALONY I PARALOTNIE!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 17:07
      hej.
      A może sam organizator zabierze głos?
      Czy w tym roku widzowie są też niemile widziani?
      • Gość: an Re: !!!!!!BALONY I PARALOTNIE!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 18:24
        Ładnie musiał Tobie zajść za skórę ten gość.... Powiem w sekrecie, że również
        słyszałem, że towarzystwo balonowe (oczywiście nie wszyscy)nie należy do
        sypatycznych ...............
        • Gość: MONI@ Re: !!!!!!BALONY I PARALOTNIE!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 21:17
          witaj An.
          Nie mam nic to tow.balonowego tylko do owej osoby którą wymieniam w moim
          pierwszym poście.
          Ogólnie to mili ludzie,kiedyś nawet miałam przyjemnosc prowadzic konwersacje z
          niektórymi.
          Szkoda tylko że to własnie nasz chełmiński baloniarz i wielki orgamizator okazał
          sie bardzo nieprzyjazny i to mnie się oberwało tylko dlatego że chciałam dobrze.
          Nie rozumiem takich ludzi,bo poprzez mój post Czas Chełmna zdeklarował swą
          obecność na imprezie.Natomiast pan organizator pięknie choć bardzo wimaginowanie
          przedstawił swą imprezę w brukowcu.
          Pozdrawiam.
          • Gość: an Re: !!!!!!BALONY I PARALOTNIE!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 22:25
            "nasz powiadasz".............. - i do tego w brukowcu - pewnie wiadomo czemu
            się tak stało ;-)
          • Gość: przypadkowy kolo Re: !!!!!!BALONY I PARALOTNIE!!!!!! IP: *.ipt.aol.com 27.09.05, 01:02
            hej monia
            wstydzisz sie swojej plci i podajesz sie tym razem za panienke?? zalamales mnie
            totalnie.... nie wstydz sie i nie boj bo organizator po mordzie ci nie da a
            powinien za to co tu piszesz. szkoda ze znowu okazales sie nadgorliwy i psujesz
            komus impreze.. sprobuj sam cos zorganizowac i wtedy bedzie mozna porownac kto
            robi lepsze impry.....
            nie pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka