Dodaj do ulubionych

Amatorskie Zespoły w Rondzie

IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 00:13
Wygranie mikrofonu przez Narokh-toż to tragedia jest.Ciekawe w jaki sposób
dostali 1000 głosów skoro na sali w godzinie ,,szczytu''było 80 osób
BUAHAHAHAHAH!!!Dzięki temu mikrofonowi jeszcze wyraźniej będzie słychac jakim
,,talentem'' został naznaczony wokalista.LITOŚCI!!!!!!!!!!!!.DLACZEGO W
CHELMNIE NIE MA AMBITNYCH ZESPOŁOW?!?!?!?!?!?!?!?!?
Obserwuj wątek
    • Gość: snow Re: Amatorskie Zespoły w Rondzie IP: 81.210.32.* 24.09.05, 08:04
      Dren 100 razy był lepszy nie wpominajac o Intruder....Narkoh-wokalisty nie było
      słychać...może dlatego dostał mikrofon hehe;-))) .A fotki z koncertu już są na
      www.chelmno.glt.pl
      • Gość: tow. Gorzałka Re: Amatorskie Zespoły w Rondzie IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 09:48
        kwestia gustu czy dren byl lepszy czy nie. Widac gusta na sali rozlozyly sie
        troche inaczej i nie pomoglo biadolenie kolesi z drenu w kiblu jacy to oni sa
        fajni i jak narokh zagral do dupy. Prawda jest taka ze dren gra ciulowa muzyke i
        z takimi popowymi popluczynami to moga zwojowac cos jedynie na sopocie, obok
        dody i mandaryny.
    • Gość: Romek Re: Amatorskie Zespoły w Rondzie IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 10:25
      Po pierwsze głosow nie było 1000 tylko 51 na Narokh, 12 na Intrudera i 9 na
      Dren a jezeli uwazasz ze Dren był lepszy to jestes smieszny:)Moze i Intruder
      zagrał lepiej niz Naorkh ale wiadome ze oni wygraja skoro konkurs odbywał sie w
      Chełmnie i wiecej znajomych przyszlo ze stronby Narokh a mysle ze Intruderowi
      nie zalezało na tym mikrofonie bo pewnie ma lepszy:)
    • Gość: Tomasz Re: Amatorskie Zespoły w Rondzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 10:50
      A chcialem z tornem tam zagrac....gralismy w Swieciu. Coz mam nadzieje, ze
      bedzie jeszcze okazja w tym roku zagrac w rondzie. Pozdrawiam!
    • Gość: dobek Re: Amatorskie Zespoły w Rondzie IP: 81.210.32.* 24.09.05, 11:02
      wygrala grupa NarokH i ja nie widze powodow,zeby robic na chlopakow taka
      nagonke typu-vocal to vocal tamto.nagroda byla nagroda publicznosci,a jej
      znaczna wiekszosc opowiedziala sie za zwyciestwem NarokH-najwyrazniej podobal
      im sie vocal,bo napewno byl lepszy od skrzeczacego Intrudera oraz slodko-
      rozkosznego Drena.
      • Gość: kokoo Re: Amatorskie Zespoły w Rondzie IP: 81.210.32.* 24.09.05, 11:12
        nie chcialęm wypowiadac sie w tym watku ale dobek dobiles mnie hehhe wokal
        narokha był lepszy od innych zespołow ja cie krece <lol2> udales sie ..namoje
        powinien wygrac intruder .. ale tak wogole to bardzo podobal mi sie wokal z
        drena..
      • Gość: Bojan Re: Amatorskie Zespoły w Rondzie IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 18:51
        Do Dobka: Stary jeśli ty uwarzasz że Puczy śpiewa lepiej niż Wokalista
        INTRUDERA To myślę że nie masz zbyt dobrego słuchu. Wokalista Inrudera jest
        dobry a jeżeli nie podoba Ci się ich muzyka to nie ktytykój wokalu bo do stylu
        który grają nadaje się wspaniale. pozdrawiam Ciebie. NARIGH no i INtrudera
    • Gość: norwis Re: Amatorskie Zespoły w Rondzie IP: 81.210.32.* 24.09.05, 11:23
      wiec oddales glos na intruder ale jak juz wiadomo ludzi talkich jak y nie bylo
      duzo
      • Gość: Fiona:) Re: Amatorskie Zespoły w Rondzie IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 11:45
        Błam na koncercie i byłam przerażona co tam się działo!! Narokh może
        nienajlepiej gra ale to jeszcze młode dzieciaki musza się podszkolić!! Co do
        Derenu to współczucia to był ich chyba najgorszy koncert !!ostatni było owile
        lepszy !!intrudera nie skomentuje. A co do 1000 głosów to Dabroch zartował a WY
        afere robicie!!;/
    • Gość: Alex_der Re: Amatorskie Zespoły w Rondzie IP: 81.210.32.* 24.09.05, 13:31
      Ja głosowałem na NarokH, bo mi sie pobobali, co prawda muzycznie sa gorsi, od
      drenu iIntrudera, ale graja fajnie,zywo. Ale w drenie graja ludzie grobo po 30,
      a intruder tez ma pare lat swojej dziłalnosci.
      Chłopaki mi sie podobali i tak dalej :)
    • Gość: WSTYD Re: Amatorskie Zespoły w Rondzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 13:32
      Organizacja koncertu i ... sam nie wiem co pisac koncert byl tak fatalny ze
      szkoda slow! Kiedy w koncu cos sie zmieni! Przecierz ta ekipe CHDKu trzeba
      wyp...lić na zbity pysk! Siedza tam juz tyle lat i caly czas jest tak samo!
      Jeden wieki syf! No jak mozna organizowac cos takiego z reszta czy mozemy tu
      mowic o jakiejs organizacji,to co widzialem na sali to bylo zalosne. Naprawde
      nie wiem co pisac, to byl kolejny koncert organizowany przez CHDK ktory dowodzi
      tego ze Ci ludzie powinni juz dawno odejsc! A o zespolach to wole sie nie
      wypowiadac! Zal mi tylko bylo tej Nataszy i jej zespolu oni chyba pierwszy raz
      widzieli cos takiego.Mam nadzieje ze szypko o tym zapomna!
    • Gość: szamanka Re: Amatorskie Zespoły w Rondzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 13:41
      Mimo iż wokaliste kapeli Narokh darze wielkim szacunkiem i sympatia, musze
      stwierdzic.... jesli chodzi o granie- musza sie jeszcze wiele nauczyc. Wygrali
      tylko i wylacznie dlatego, ze 90% publiki stanowili ich znajomi. gdyby zagrali
      np w Toruniu... znieśliby ich ze sceny. Poza tym... co tak naprawde dała im ta
      wygrana?? Posiadanie jakiegos "cacka"... tylko i wylacznie... To Intruder tak
      naprawde jest wygrany. To oni grali koncerty z Katem, Demise, Mess Age,
      Destruction i wieloma innymi. To oni sa zapraszani na duze imprezy... Narokh
      (czy jak to sie tam pisze...) poki co musi "troche" pocwiczyc... I tak naprawde
      na ich miejscu nie cieszyłabym sie z wygranej, ktora zdobyli nie dzieki dobrze
      zagranej muzyce...
      • Gość: sniadanko Re: Amatorskie Zespoły w Rondzie IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 15:25
        To było wiadome ze sie bedziesz tak wypowiadac bo jestes dziewczyna jednego z
        członkow zespołu Intruder. A tak naprawde chwalenie zespołu z grał przed Katem,
        Demise, Mess Age to nie znaczy ze jest dobry bo to ze Kat jest swietnym
        zespołen nie znaczy ze jego support tez jest swietny. A ta wygrana dała im duzo
        bo mikrofon pieszo ulica nie chodzia chłopaki nie maja za co sobie kupic a taka
        wygrana to juz cos.
    • Gość: ala Re: Amatorskie Zespoły w Rondzie IP: 81.210.32.* 24.09.05, 14:15
      i własnie dlatego nie mozna porownywac tych zespolow, Narokh jest rok (z ty
      jackiem to nie wiem jak długo) i maja jakies sukcesy itp. A intruder gra hohoho
      a moze i dłuzej. Intruder po 2 niepowinnien byc uczestnikiem tylko zaproszonym
      gosciem, bo:
      -to był Chełminski przeglad
      -zespoły amatorskie ( a intruder nie jest amatorski)
      NarokH zasłuzył na wygrana, ciesze sie razem z nimi.
    • Gość: elos Re: Amatorskie Zespoły w Rondzie IP: 81.210.32.* 24.09.05, 14:17
      Grali w Toruni i takze zostali zauwazeni przywiezli z tamtad
      wyrożnienie ,,wiemy ze napewno jestes przyjacolka zespolu intruder dlatego tez
      tak piszesz wiec nie osadzaj zaraz ze 90% to znajmoi narokh
      • Gość: Lucek Re: Amatorskie Zespoły w Rondzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 16:01
        Cóz,skoro było głosowanie i wyraźnie wygrał Narokh to po co w ogóle taka
        dyskusja?Skoro niektóre osoby twierdzą jaka to "niesprawiedliwośc" spotkała
        zespół X czy Y i przed jakimi zespołami grał zespół X czy Y to przypominam ,że
        fakt grania supportu przed kimś nie oznacza ,że sie gra lepiej od zespólu który
        tego nie robił,każdy głos liczy się tak samo.A widocznie wczoraj większości
        osób najbardziej podobał sie NarokH.Wczoraj małem przyjemność razem z kolegami
        z zespołu grać z toruńskim zespołem Butelka,ta kapele grała z największymi a to
        przemili ludzie,bronią się muzyka a nie "z kim to nie grali".
        Troszke pokory i zimnej wody na główkę no i gratulacje dla zwycięskiej kapeli!!
        • romeos Re: Amatorskie Zespoły w Rondzie 28.09.05, 19:21
          Gość portalu: Lucek napisał(a):

> Cóz,skoro było głosowanie i wyraźnie wygrał Narokh to po co w ogóle taka
          > dyskusja?Skoro niektóre osoby twierdzą jaka to "niesprawiedliwośc" spotkała
          > zespół X czy Y i przed jakimi zespołami grał zespół X czy Y to
          przypominam ,że
          >
          > fakt grania supportu przed kimś nie oznacza ,że sie gra lepiej od zespólu
          który
          >
          > tego nie robił,każdy głos liczy się tak samo.A widocznie wczoraj większości
          > osób najbardziej podobał sie NarokH.Wczoraj małem przyjemność razem z
          kolegami
          > z zespołu grać z toruńskim zespołem Butelka,ta kapele grała z największymi a
          to
          >
          > przemili ludzie,bronią się muzyka a nie "z kim to nie grali".
          > Troszke pokory i zimnej wody na główkę no i gratulacje dla zwycięskiej
          kapeli!!

nie pminajac drenu bo to inny zespół ktory gra z inna czajke i zupełmnie innego
          zajebistego wokala który wygrał wiele festiwali bluesowych lecz sa inne czasy
          aby grac pop rock lecz wymagaja tego ludzie w prawdzie mozna grac swoje ale oni
          graka...
    • Gość: koliber Re: Amatorskie Zespoły w Rondzie IP: 81.210.32.* 24.09.05, 15:57
      skoro Intruder jest profesional to pewnie przyjezdzajac do chelmna na przeglad
      mysleli,ze zgarna glowna nagrode.polasili sie,mysleli,ze bedzie latwo a tu
      prosze(hahahahahhaa)ledwo zauwazenie,mogloby ich nie byc,a juz napewno nie jako
      gwiazda wieczoru.
    • Gość: szamanka Re: Amatorskie Zespoły w Rondzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 15:59
      W tym wypadku moja ocena jest obiektywna. A Intruder gra dobrze- chyba nie
      sadzicie, ze KAT zagralby z kims kto grac nie potrafi. A co do tego, ze 90%
      publiki to znajomi Narokh- mam oczy i widze kto z kim trzyma, no i kto byl na
      koncercie. A poza tym... widze, ze ktos jest swietnie poinformowany kto z kim
      jest i z kim sie przyjaźni...:P
    • Gość: szamanka Re: Amatorskie Zespoły w Rondzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 16:01
      jeszcze jedno...

koliber- ta uwaga jest zupełnie nietrafiona.

Ps. Wiesz co to jest promocja??
      • Gość: Lucek Re: Amatorskie Zespoły w Rondzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 16:03
        Cóz,skoro było głosowanie i wyraźnie wygrał Narokh to po co w ogóle taka
        dyskusja?Skoro niektóre osoby twierdzą jaka to "niesprawiedliwośc" spotkała
        zespół X czy Y i przed jakimi zespołami grał zespół X czy Y to przypominam ,że
        fakt grania supportu przed kimś nie oznacza ,że sie gra lepiej od zespólu który
        tego nie robił,każdy głos liczy się tak samo.A widocznie wczoraj większości
        osób najbardziej podobał sie NarokH.Wczoraj małem przyjemność razem z kolegami
        z zespołu grać z toruńskim zespołem Butelka,ta kapele grała z największymi a to
        przemili ludzie,bronią się muzyka a nie "z kim to nie grali".
        Troszke pokory i zimnej wody na główkę no i gratulacje dla zwycięskiej kapeli!!!
    • Gość: szamanka Re: Amatorskie Zespoły w Rondzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 16:05
      przyganiał kocioł garnkowi.
      • Gość: Kwiatol- Intruder Re: Amatorskie Zespoły w Rondzie IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.05, 16:13
        I po co ta cała dyskusja????Wygrał Narokh gratulacje dla chłopaków mikrofon im
        sie napewno przyda.Zagralismy koncert który był naprawde fajny publika tez
        fajna ludzie sie zajebiście bawili i chyba o to chodziło...prawda???Nie ma
        sensu tego rozpamiętywać!Trzeba isc do przodu i zapie..c następne
        koncerty.Pozdrawiam
    • Gość: szamanka Re: Amatorskie Zespoły w Rondzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 16:17
      no... skoro wczesniej wspomniany zaingerowal w ta wymiane pogladow to moze
      faktycznie lepiej zakonczyc ta dyskusje. Dla mnie sprawa i tak jest jasna. Dla
      tych, ktorzy mysla inaczej niz ja pewnie tez;) Pozdrawiam :D
      • Gość: kokoo Re: Amatorskie Zespoły w Rondzie IP: 81.210.32.* 24.09.05, 21:59
        to wwszystko jest smieszne... a tak wogole najbardziej dał czadu intryder hehe
        było widac to przez publike ktora szlala pod scena :)
        • Gość: tawariszcz Re: Amatorskie Zespoły w Rondzie IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 22:42
          chyba "szalala". Dzieciaczki co sie baly odkleic od barierki. Jak sie robilo
          mlyn to zaraz spieprzali spod sceny jak wsciekle kroliki.
          • Gość: Beau Re: Amatorskie Zespoły w Rondzie IP: 81.210.32.* 26.09.05, 16:51
            Ja osobiście nie znam się za bardzo na takiej muzyce, być może niepotrzebnie
            zabieram głos. Przechodziliśmy z paczką koło ronda i postanowiliśmy zobaczyć,
            co się tam dzieje;). Widocznie weszliśmy na końcówkę. Byłam naprawdę zdziwiona,
            ponieważ nie tak wygląda koncert:mało ludzi, a w dodatku wszyscy siedzą,
            pomimo, że Natasha ma wspaniały głos, a pod względem instrumentalnym zespół też
            wypadł, moim zdaniem, niczego sobie. Zrobiło mi się przykro, bo tak na dobrą
            sprawę nikt nie potrafił docenić czyichś owocnych starań. Za namową
            przyjaciółki poszłam tańczyć, najpierw nieco nieśmiało, gdzieś z boku, a potem,
            gdy jacyś chłopacy postanowili pokazać klasę, poszliśmy wszyscy pod scenę.
            Można powiedzieć, że na końcu koncercik się rozkręcił. Spontan to świetna
            sprawa:). Pozdro:*
            • Gość: hie hie Re: Amatorskie Zespoły w Rondzie IP: 81.210.32.* 26.09.05, 22:48
              THEE IRONN MAIDEN !! !!
    • Gość: koczkodan Re: Amatorskie Zespoły w Rondzie IP: 81.210.32.* 27.09.05, 14:37
      szkoda,ze przyszlas tak pozno i dopiero na nataszy zalapalas sie na male
      tance.gdybys byla od poczatku to moglabys wejsc w mlyn z zespolem NarokH-to
      dopiero jest muza do tanca,az sie chce skakac.
      • Gość: Beau Re: Amatorskie Zespoły w Rondzie IP: 81.210.32.* 27.09.05, 20:56
        A co Koczkodan, zapraszasz?;). Ale myślę, ze to dobry pomysł. W takim razie do
        zobaczenia na następnym koncercie, pozdro dla Ciebie:*
      • Gość: andrzej Re: Amatorskie Zespoły w Rondzie IP: 81.210.32.* 27.09.05, 21:31
        przy narokhu do dobrze wyjsc z sali tak dobrze graja ;) pozdro koczkodan
        huuhuhhu
    • Gość: Gość Re: Amatorskie Zespoły w Rondzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 17:36
      A może tak zacznijmy od tego żeby zorganizować więcej koncertów to może wtedy
      jakies ciekawe zespoly wypłyną. Przeciez w Świeciu też są może z dwie dobre
      kapele tylko wystarczy umożliwić im pokazanie się.
      • Gość: mario Re: Amatorskie Zespoły w Rondzie IP: 81.210.32.* 27.09.05, 22:01
        Tak przyznam racje koczkodanowi rezcywsice fajna muza do tanczena ciekawie
        bedzue napewno jeszcze jak chlopaki beda sie szkolic nie wiem czemu ludzie
        krytykujecie z tego to wiem to narazie jedyny zespol ktory reprezentuje chelmno
        poza jego granicami ludzie zacznijcie to doceniac to co macie wsperkacie
        chloapkow w tym co robia przestanscie gadaac o waszych znajomych jak to dobrze
        graja wspieracie sie POzdro dla was wszytkich razem zdzialamy wiele!
        • Gość: Tomasz Re: Amatorskie Zespoły w Rondzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 23:23
          Jedyny zespol, ktory reprezentuje Chelmno poza jego granicami??? Czy ja dobrze
          przeczytalem, czy oczka juz nie te! hehe :P
          • Gość: iks_X Re: Amatorskie Zespoły w Rondzie IP: 81.210.32.* 28.09.05, 09:53
            Wlasiw ma racje, tylko Narokh reprezentuje Chełmno poza granicami miasta.
            • Gość: Lucek Re: Amatorskie Zespoły w Rondzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 12:15
              Powiem nieładnie...pie..cie chłopaki bzdury...a Chlidren Cry czy Torn ?? O
              ile mnie pamięc nie myli grają tam ludki z CCH :P
              • Gość: morgen Re: Amatorskie Zespoły w Rondzie IP: 81.210.32.* 28.09.05, 12:24
                Tak lucek ale chodzi o to ze sam wiesz ze twoj zespol mial teraz ogromna
                przerwe przez co no bylo cicho. Children cry gra rowniez ale przyznasz ze tez
                nie za czesto a jesli zas chodzi o narokh z tego co wiem bodajze byli juz 2
                razy w toruniu na festiwalu i ponoc sie tam powiodlo byli rowniez w decznie sa
                mlodzi przez co aktywnie udzielaja sie parwie na wszywstkich festiwalach w
                naszym wojewodztwie.Juz od dawna nikt nic nie przywozil z festiwali z wikeszych
                miast ostatni rzecza to chyba pamietam czasy arogance na katarze a tak byla
                cisza.Pozdrawiam serdecznie:)
                • Gość: Lucek Re: Amatorskie Zespoły w Rondzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 12:49
                  I chwała im za to ,że działają i ostro grają :-) Nie można jednak pisać,że
                  oprócz nich to nikt wiecej w Chełmnie nie gra.Wielu muzyków z Chełmna udziela
                  się w różnych projektach lub wywodzi się z tego miasta.
                  A co do Torna to fakt,mieliśmy długą przerwę ale całe szczęście to za namia.
                  Zapraszam na www.tornband.pl i www.hardswieciezone.pl -->z naszej stronki można
                  zassać muzyczke a na drugiej porozmawiać o muzyce uznanych gwiazd jak i
                  regionalnych bandów z ludkami z okolicy, zajebioza forum :]
                  • Gość: Lucek Re: Amatorskie Zespoły w Rondzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 15:12
                    ooopsss.....drugi adresik źle napisałemm.. www.hardswieciezone.prv.pl :]
            • Gość: malinka Re: Amatorskie Zespoły w Rondzie IP: 81.210.32.* 11.10.05, 16:25
              Co wy piepszycie za bzdury, że tylko Narkh coś tam reprezentuje chełmno. Ja
              byłam niedawno na koncercie w Poznaniu, wchodze a tam co????? Ekipa z
              chełmna :-)) Arogance - chłopaki z chełmna w najlepszej mojej rockowej
              knajpie "ubazyla". To że ktoś nie gra w rondzie nie myślcie, że zakończył
              karierę, bo najlepsze zespoły dawno się powynosiły za chełmińskie mury. A
              czemu??????? Bo tu nie ma naprawde gdzie grać. Trzeba tu pożądnej rockowej
              knajpy. Dziwicie się ze nie ma w chełmnie koncertów albo że jest ich mało. A
              gdzie mają być??????? W czarnym kocie?????? Koncert na 40 osób???????
              • Gość: Nikt Re: Amatorskie Zespoły w Rondzie IP: 81.210.32.* 11.10.05, 19:25
                kiedy arogance zagra znow w chełmnie :) a pozatym zgadzam sie w pełni z
                poprzedniczka i co mnei boli wiem ze lepiej nie bedzie jeszcze przez dłuuugo :(
                moze ktos zoorganizuje impreze...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka