Gość: kierowca IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.05, 17:36 Jaka marka aut: VW / OPEL jest wg Was godniejsza zakupu oraz dlaczego... Wyglad, wykonanie, jakosc... Prosze o sensowne wypowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Smooth Re: SONDAŻ - VOLKSWAGEN czy OPEL IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.05, 19:36 Ja osobiście kupiłbym Volkswagena. Wydaje mi sie, że są trwalsze, co wiąże się z lepszym wykonaniem. A co do wyglądu to po prostu kwestia gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg:1551858 Re: SONDAŻ - VOLKSWAGEN czy OPEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 21:05 Mam golfa i chcę go sprzedać gdyz auto nie jest mi potrzebne ZADBANY w stanie BDB gg: 1551858 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koza Re: SONDAŻ - VOLKSWAGEN czy OPEL IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.05, 22:57 hmm dość trudny temat. Ople są w porównaniu do VW ładniejsze wewnątrz. Wnętrze jest bardziej ergonomiczne, ma więcej krągłych kształtów itd. ale na zewnątrz VW jest ładniejszy i przedewszystkim VW są nie do zdarcia Ople szybko łapie korozja. Nawet 4 latni Opel ma już oGniska korozji. Osobiście polecił bym Vw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HoseArcadioMoralez Re: SONDAŻ - VOLKSWAGEN czy OPEL IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.05, 11:16 posiadam już drugiego Volkswagena i jestem z niego zadowolony.Siedzę w tej marce od 8 lat i w tym czasie zarówno poprzedni jak i obecny samochód nigdy mnie nie zawiódł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albert Re: SONDAŻ - VOLKSWAGEN czy OPEL IP: *.netia.com.pl 17.10.05, 13:58 ja nie wiem co takiego pieknego maja ople w srodku?! wszystko trzeszczy skrzypi lata (szczegolnie w kadetach) .... Odpowiedz Link Zgłoś