Dodaj do ulubionych

SONDAŻ - VOLKSWAGEN czy OPEL

IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.05, 17:36
Jaka marka aut: VW / OPEL jest wg Was godniejsza zakupu oraz dlaczego...
Wyglad, wykonanie, jakosc...
Prosze o sensowne wypowiedzi...
Obserwuj wątek
    • Gość: Smooth Re: SONDAŻ - VOLKSWAGEN czy OPEL IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.05, 19:36
      Ja osobiście kupiłbym Volkswagena. Wydaje mi sie, że są trwalsze, co wiąże się
      z lepszym wykonaniem. A co do wyglądu to po prostu kwestia gustu.
    • Gość: gg:1551858 Re: SONDAŻ - VOLKSWAGEN czy OPEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 21:05
      Mam golfa i chcę go sprzedać gdyz auto nie jest mi potrzebne ZADBANY w stanie
      BDB gg: 1551858
    • Gość: Koza Re: SONDAŻ - VOLKSWAGEN czy OPEL IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.05, 22:57
      hmm dość trudny temat. Ople są w porównaniu do VW ładniejsze wewnątrz. Wnętrze
      jest bardziej ergonomiczne, ma więcej krągłych kształtów itd. ale na zewnątrz
      VW jest ładniejszy i przedewszystkim VW są nie do zdarcia Ople szybko łapie
      korozja. Nawet 4 latni Opel ma już oGniska korozji. Osobiście polecił bym Vw
      • Gość: HoseArcadioMoralez Re: SONDAŻ - VOLKSWAGEN czy OPEL IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.05, 11:16
        posiadam już drugiego Volkswagena i jestem z niego zadowolony.Siedzę w tej
        marce od 8 lat i w tym czasie zarówno poprzedni jak i obecny samochód nigdy
        mnie nie zawiódł.
      • Gość: albert Re: SONDAŻ - VOLKSWAGEN czy OPEL IP: *.netia.com.pl 17.10.05, 13:58
        ja nie wiem co takiego pieknego maja ople w srodku?!
        wszystko trzeszczy skrzypi lata (szczegolnie w kadetach) ....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka