Gość: nigga IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 14:08 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nigga Re: Z kim na bal??? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 14:20 .......ale tak na serio,bez wygłupów prosze....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUHAHAHAHA Re: Z kim na bal??? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 16:29 Jeśli chodzi o bal gimnazjalny to chciałabym z Adrianem Rębaczem lub z Patrykiem Żalem ewentualnie z Dominikiem Trelą.(chodzi oczywiście o gimek nr 1) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Z kim na bal??? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.05, 18:53 zamiast stracic czas na bal poucz sie lepiej polskiego i matematyki. lepiej ci sie to przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks Re: Z kim na bal??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 19:35 wiecej nauki a nie bale ci w głowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigga Re: Z kim na bal??? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 08:54 miałam średnia 5.25 idoto,nie masz prawa tak pisac.a zreszta po to jest to gó..ane forum!!! fuck off Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Z kim na bal??? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 11:48 sama srednia to nie wszystko. z odpowiedzi wynika, ze musisz sie jeszcze uczyc kultury, bo z zachowania masz "0" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigga Re: Z kim na bal??? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 20:12 chyba nie umiesz czytac bo kolega ,,maks" pisal o uczeniu sie a nie o kulturze.wiec proponuje Ci sie cofnac do czwartej klasy podstawowki do tematu ,,czytanie ze zrozumieniem".zaloze sie ze sama/sam nie swiecisz idealem i nie masz prawa oceniac innych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks Re: Z kim na bal??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 17:56 nigga z kulturą na bakier i skromnościa nie grzeszysz i nie denerwuj się bo dostaniesz zmarszczki będziesz brzydka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigga Re: Z kim na bal??? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 20:05 Poprostu sie zdenerwowalam,bo nie masz prawa mnie oceniac nie znajac mnie.Jest wiele idiotycznych tematów a Ty mi tu wyskakujesz ze lepiej bym sie pouczyla z matematyki.Nie wiem ,moze nie umisz czytac ale temat tego watku brzmi ,,Z kim na bal???",a nie np ,,uczcie sie z matematyki i z polskiego".Taki jest urok tego beznadziejnego forum:pisanie nie na temat i wielkie obgadywanie i obrazanie ludzi!! Wiec jesli nie umiecie pisac na temat,to proponuje wogóle nie wchodzic na forum!!! pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Z kim na bal??? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 20:27 i tu ciebie mam. sama powinnas wrocic do 4 klasy i rozpoczac nauke czytania ze szczegolnym zwroceniem uwagi na zrozumienie tekstu. masz powazne braki w nauce, a ta srednia, to z pewnoscia wynik ukladow i znajomosci. zycze milej nauki. radze zrezygnuj z balu i poucz sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Z kim na bal??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 14:25 i weź sie tu sie na tym forum wypowiedz albo coś.. odrazu cie zjada nie sa w temacie a juz sensacja i dogadywanie dziewczyna miala prawo zalorzyc taki watek i nie jest wcale taki głupi jak ty a z kultura to tez bym ci radzila pocwiczyc bo niczym sie nie wyrózniasz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 20-latek Re: Z kim na bal??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 13:15 Zwałe mam z was.... a wątek też śmieszny, ale czym tacy gimnazjalisci mają sie przejmowąc ??? wszystko piękne i kolorowe... to niech troche pogłówkują o balu... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eksfriend Re: Z kim na bal??? IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 30.10.05, 17:25 Co wy się czepiacie dziewczyny?????Założyła sobie taki wątek to założyła,ma do tego prawo.Czepiajcie się lepiej takich kretynek, które zakładają forum"gdzie można kupić fajne torebki"albo fajne kozaczki to dopiero głupota!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :):) Re: Z kim na bal??? IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 01.11.05, 19:59 A kiedy ten bal???i z jakiej okazji?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koles Re: Z kim na bal??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 15:33 zrobisz lodzika to z toba pojde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumpela Re: Z kim na bal??? IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 03.11.05, 15:09 ja jak narazie to chcialabym pójśc na bal z (podam przyklady): Witkiem 3f,Jeżolem,Krzysiem,Matim,Pawłem M..........wszystko.:P pozdrowionka dla nich Odpowiedz Link Zgłoś