Dodaj do ulubionych

Z kim na bal???

IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 14:08
Obserwuj wątek
    • Gość: nigga Re: Z kim na bal??? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 14:20
      .......ale tak na serio,bez wygłupów prosze.......
      • Gość: BUHAHAHAHA Re: Z kim na bal??? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 16:29
        Jeśli chodzi o bal gimnazjalny to chciałabym z Adrianem Rębaczem lub z
        Patrykiem Żalem ewentualnie z Dominikiem Trelą.(chodzi oczywiście o gimek nr 1)
        pozdro
    • Gość: ? Re: Z kim na bal??? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.05, 18:53
      zamiast stracic czas na bal poucz sie lepiej polskiego i matematyki. lepiej ci
      sie to przyda.
    • Gość: maks Re: Z kim na bal??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 19:35
      wiecej nauki a nie bale ci w głowie
      • Gość: nigga Re: Z kim na bal??? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 08:54
        miałam średnia 5.25 idoto,nie masz prawa tak pisac.a zreszta po to jest to
        gó..ane forum!!! fuck off
        • Gość: ? Re: Z kim na bal??? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 11:48
          sama srednia to nie wszystko. z odpowiedzi wynika, ze musisz sie jeszcze uczyc
          kultury, bo z zachowania masz "0"
          • Gość: nigga Re: Z kim na bal??? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 20:12
            chyba nie umiesz czytac bo kolega ,,maks" pisal o uczeniu sie a nie o
            kulturze.wiec proponuje Ci sie cofnac do czwartej klasy podstawowki do tematu
            ,,czytanie ze zrozumieniem".zaloze sie ze sama/sam nie swiecisz idealem i nie
            masz prawa oceniac innych!!!
    • Gość: maks Re: Z kim na bal??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 17:56
      nigga z kulturą na bakier i skromnościa nie grzeszysz i nie denerwuj się bo
      dostaniesz zmarszczki będziesz brzydka
      • Gość: nigga Re: Z kim na bal??? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 20:05
        Poprostu sie zdenerwowalam,bo nie masz prawa mnie oceniac nie znajac mnie.Jest
        wiele idiotycznych tematów a Ty mi tu wyskakujesz ze lepiej bym sie pouczyla z
        matematyki.Nie wiem ,moze nie umisz czytac ale temat tego watku brzmi ,,Z kim na
        bal???",a nie np ,,uczcie sie z matematyki i z polskiego".Taki jest urok tego
        beznadziejnego forum:pisanie nie na temat i wielkie obgadywanie i obrazanie
        ludzi!! Wiec jesli nie umiecie pisac na temat,to proponuje wogóle nie wchodzic
        na forum!!! pozdro
        • Gość: ? Re: Z kim na bal??? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 20:27
          i tu ciebie mam. sama powinnas wrocic do 4 klasy i rozpoczac nauke czytania ze
          szczegolnym zwroceniem uwagi na zrozumienie tekstu. masz powazne braki w nauce,
          a ta srednia, to z pewnoscia wynik ukladow i znajomosci. zycze milej nauki.
          radze zrezygnuj z balu i poucz sie.
    • Gość: a Re: Z kim na bal??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 10:41
      a
    • Gość: heh Re: Z kim na bal??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 14:25
      i weź sie tu sie na tym forum wypowiedz albo coś.. odrazu cie zjada nie sa w
      temacie a juz sensacja i dogadywanie dziewczyna miala prawo zalorzyc taki watek
      i nie jest wcale taki głupi jak ty a z kultura to tez bym ci radzila pocwiczyc
      bo niczym sie nie wyrózniasz!!!
      • Gość: 20-latek Re: Z kim na bal??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 13:15
        Zwałe mam z was....
        a wątek też śmieszny, ale czym tacy gimnazjalisci mają sie przejmowąc ???
        wszystko piękne i kolorowe...
        to niech troche pogłówkują o balu...
        :P
        • Gość: eksfriend Re: Z kim na bal??? IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 30.10.05, 17:25
          Co wy się czepiacie dziewczyny?????Założyła sobie taki wątek to założyła,ma do
          tego prawo.Czepiajcie się lepiej takich kretynek, które zakładają forum"gdzie
          można kupić fajne torebki"albo fajne kozaczki to dopiero głupota!!!!!
          • Gość: :):) Re: Z kim na bal??? IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 01.11.05, 19:59
            A kiedy ten bal???i z jakiej okazji??
    • Gość: koles Re: Z kim na bal??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 15:33
      zrobisz lodzika to z toba pojde
    • Gość: kumpela Re: Z kim na bal??? IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 03.11.05, 15:09
      ja jak narazie to chcialabym pójśc na bal z (podam przyklady): Witkiem
      3f,Jeżolem,Krzysiem,Matim,Pawłem M..........wszystko.:P pozdrowionka dla nich
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka