Dodaj do ulubionych

Komu przeszkadza FUNKA?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 16:03
Ludzie chce zebrać opinie dotyczące weekendowego wyjazdu wolontariuszy do
Funki? Komu to tak cholernie przeszkadza i kto to ciągle kasuje? No i przede
wszystkim dlaczego?
Obserwuj wątek
    • Gość: Smooth Re: Komu przeszkadza FUNKA? IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 06.12.05, 17:01
      Mi nie przeszkadza. Jak napisałem wcześniej było bardzo fajnie. tylko p. Grabaż
      troche przesadzała momentami z tym rygorem.mieliśmy chyba gorzej od tych z tego
      ośrodka wychowawczego:)Pozdro dla pokoi na górze
      • Gość: milek Re: Komu przeszkadza FUNKA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.05, 07:59
        A mnie wkurzali opiekunowie!
        • Gość: pokój na górze Re: Komu przeszkadza FUNKA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 15:54
          był super tylko opiekunowie przesadzali z tym rygorem. pozdro dla wszystkich
          uczestników wyjazdu. a w szczególnosci pozdro dla pokoju na gorze po prawej
          stronie :)
          • Gość: xxx Re: Komu przeszkadza FUNKA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 15:57
            bylo super mamm nadzieje ze takich wyjazdow bedzie wiecej mielismy gorzej od
            tych z poprawczaka pozdro dla pokoi na gorze opiekunowie sie zgrzewali papa
            • Gość: maskotka Re: Komu przeszkadza FUNKA? IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 09.12.05, 16:11
              o co chodzi?? moze mi ktos to wytłumaczyc??
            • Gość: bil Re: Komu przeszkadza FUNKA? IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 09.12.05, 16:29
              bylo gicio...gdyby nie te baby...
    • Gość: zuza Re: Komu przeszkadza FUNKA? IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 09.12.05, 16:24
      Heja!a mnie się wydaje, że częśc z nas przeginała i to całkiem nieżle. Mieli
      się wykazać dorosłością a okazało się, że są dzieciakami. Dzieciaki zachowywały
      by się lepiej. Szkoda ze żaden z nich nie postawił się na miejscu
      opiekunów.Niby mają po 18 lat a wcale tego nie widać. W końcu byli za darmochę.
      Gdyby mieli dobre humorki od początku było by inaczej.POZDRO dla wszystkich
      lasek, tych na dole ... no i na górze....Narka
    • Gość: Blik Re: Komu przeszkadza FUNKA? IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 09.12.05, 16:27
      Faceci dali czadu. Ale byla jazda. Dobrze że opiekunki nie wszystko wiedziały.
      Buziole dla ziomali.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka