Gość: poszkodowany IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 25.12.05, 19:43 co o nich myslicie??? ja uwazam ze sa niesprawiedliwi!!!! czepiaja sie byle czego,szczegolnie pojazdow z CCH!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pit Re: SWIECKA POLICJA!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 26.12.05, 04:01 No mnie się złapali za jak to Pan policjant powiedział "za zbyt piskliwą jazdę..." Ale nie nażekam na nich są rozmowni można z nimi pogadać i jest przy tym bardzo wesoło... Może nie dla wszystkich są tacy ale ja potrafię złapać z nimi wspólny język czego nie potrafię z Chełmińską policją... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: SWIECKA POLICJA!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 04:17 100zl za brak pasow zatrzymali mnie bo mam cch blachy na aucie... mam ich w... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oi_mjut Re: SWIECKA POLICJA!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 10:38 to brak pasów to łamanie prawa??? no co ty- niemożliwe! ludzie, niektórzy nie powinni sie chyba wypowiadać na forum. a co myslisz że jak jechałbyś bez zapiętych pasów na blachach csw to nie dostałbyś mandatu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allah Re: SWIECKA POLICJA!!!!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 26.12.05, 14:56 jo jo stary :D ale ja jechalem z nim i mialem zapiete i mi też dali :D, przyjalem bo i tak nie zaplace. ale w miare jak probowalem udowodnic ze mialem je zapiete, to mandat rosł, najpierw 200, potem 300 i jeszcze za obraze policjanta, bo rece w kieszeni trzymalem (trzymalem je tam zeby mu nie zaje.., taki bylem wku..ony) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do allaha Re: SWIECKA POLICJA!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 26.12.05, 18:39 ciskales sie synu i nie miales zapietych pasow. gdybys nic nie naskubal, to moglby ci nadmuchac. jestes tylko internetowym bohaterem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allah Re: SWIECKA POLICJA!!!!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 26.12.05, 18:52 nie jestem twoim synem, a pasy mialem.ja pasy zawsze zapinam, lepiej mi sie jeździ. cisnać to sie mogłem, bo kto by sie nie wku..l malym lysym grubasem ze swiecia, wmawiajacym ci cos czego wiesz ze nie zrobiles i mało tego on nie mogl tego widzieć, bo nawet nie ruszyl dupy z samochodu, jednak nie wszystko bylo wtedy w porzadku z samochodem i był jeszcze jeden czynnik, który podnosił mi ciśnienie :] z resztą, co tu sie rozwodzić, żeby wyjaśniać co sie stało jakiemuś pajacowi, który i tak wie lepiej :) mandat przyjąłem bo wole nawet te 100 zapłacić komornikowi jeśli przyjdzie, niż latać po sądach i tracic cenny czas przez takie pierdoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do allaha Re: SWIECKA POLICJA!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 27.12.05, 15:58 no widzisz, gdybys mial czyste sumienie i jezdzil sprawnym pojazdem, to moglby ci skoczyc. a tak przestraszyles sie i dla mnie jestes tylko slownym bohaterem tu na forum, gdzie jestes ananimowy i mozesz sie wymadrzac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: SWIECKA POLICJA!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 01:55 idz spac jo... jak pisze ze mial pasy to mial jechalem wtedy z nim to wiem lepiej niz TY a bohaterem ze swoimi sloganami to TY probujesz byc .... hahahahah....... ja pasow nie mialem on mial ale i tak nam pajace ze swiecia dali po 100zl... czyli lepiej na drugi raz nie podwazaj zdania osoby elokwentniejszej od Ciebie albo chociaz nie podwazaj faktow jak nie wiesz jak bylo bo tylko sie odslaniasz na spoleczna wzgarde piszac takie rzeczy S Y N U buahahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karla Re: SWIECKA POLICJA!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 14:08 No to akcja... Ja tam nigdy mandatu nie zarobiłam w Świeciu a i tak wszyscy wiedzą,że z Chełmna jestem..Ostatnio duży ruch w "interesie" mam. He he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thefi BMW Re: SWIECKA POLICJA!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 28.12.05, 11:24 A ja tam mam miłe wspomnienia z policją w świeciu. Nawet za prędkość (miałem 90 w miejscu gdzie było 50) mi mandatu nie dali, to znaczy się wypisał mi za brak legalizacji GAŚNICY 30zł bo obok Poldka stał młody no i stary się troche bał. A noż to jakiś kapuś. A może pamiętał, że do rączki często przyklejona była corka komendanta? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krew Re: SWIECKA POLICJA!!!!!!!! IP: 83.238.71.* 29.12.05, 19:55 "poszkodowany", mzoe jakis przydklad, co? lamiesz zasady ruchu drogowego i nie mozesz mniec pretensji do siebie, to asmz do nich.. gratuluje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oś. Kopernika Re: SWIECKA POLICJA!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 04.02.06, 00:01 Szczerze mówiąc to ..... CH.W.D.P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddd Re: SWIECKA POLICJA!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 01:06 mnie dupneli i byli cieci jak zaczał wypisywac to pyskowalem :D Odpowiedz Link Zgłoś