Gość: elo elo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 14:50 co o nim myslicie ???..... klikalcie bo jest to dla mnie wazne poniewaz pisze prace na temat jego osoby :)wielkie dziex Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasiula Re: KUBA WOJEWÓDZKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 14:57 witam, ja osobiscie lubie go ogladac jest specyficznym człowiekiem. Lubie ogladac jego program bo jest sie z czego posmiac np. jak poniza dosc sławne osoby. Wcale nie wyglada na 40 letniego faceta JA GO LUBIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmm Re: KUBA WOJEWÓDZKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 15:50 na moje Kuba to POZER i tyle...robi z siebie wielkiego KLOWNA...ale pytanie dlaczego??!! chyba powodem jest jego ukryty kompleks, ze tak to okresle nizszosci...wielu na pewno wyda sie to smieszne, ale wyobraźcie sobei Kube jakies 20 lat temu...po protu pizus plastuś, mały, chudy, kompletnie nikogo nie interesujący pajac..wkrecił sie w swiat show biznesu by teraz sobie robic jazde z innych ludzi, bo przeciez ma doswiadczenie, to z niego przez wiele lat ludzie mnieli zwałe wiec czas sie odegrac... takie jest moje zdanie na temat tego czlowieka. Wiem wielu z was sie nei zgodzi z moją opinią, ale to jest moje zdani, a forum i owy watek jest chyba własnie do tego by sie wypowiadac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rkt Re: KUBA WOJEWÓDZKI IP: *.toya.net.pl 12.01.06, 16:01 psycholog się znalazł..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsss Re: KUBA WOJEWÓDZKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 16:04 hmmmmm ma rację - a jego program to jedna wielka chamówa, która ma byc jego atutem - dla niektórych pewnie jest - przerywa wypowiedzi gości zeby wtrącić jakiś wiejski tekst - w sumie nie wiadomo o co chodzi - a ze doda go oblała wodą a że powiedział Bogusławowi Kaczyńskiemu że mu dupy trzeba a ze pedały pedały pedały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: KUBA WOJEWÓDZKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 16:28 Tak naprawdę to Wojewódzki istniał od bardzo dawna w mediach - był redaktorem gazety "Brum", potem prowadził jakiś programik muzyczny w Polsacie (to jakies lata 90- te), więc nie wydaje mi się żeby był jakimś lalusiem, którego w końcu ktoś zauważył. A moim zdaniem robi z siebie "pajaca" dla kasy i tyle. A ja uważam, że Jego programy są czasami zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nkl Re: KUBA WOJEWÓDZKI IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 12.01.06, 16:38 hmm ma swietne poczucie humory , niestety kosztem innych ,ale nie potrafie sie powstrzymac od smiechu gdy ogladam jego program Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakt Re: KUBA WOJEWÓDZKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 16:52 poczucie humoru ma ale wyobraź sobie ze to ty tam jestes i z ciebie robi sobei zwałe...i jush tak wesolo nei bedzie :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: KUBA WOJEWÓDZKI IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 12.01.06, 17:41 Chyba nie powazny jestes Doda mu do piet nie dorastała nisczył ja intelektem a ona uzywała jakis prostackich textow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: KUBA WOJEWÓDZKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 17:46 a czy u niego doda tylko siedziała miał równiez innych gosci troche przerastajacych jego oczekiwania i z tego co sie orientuje to w watku chodziło o coś innego jak zwykle a nie o jakies texty na innych rzucane bo cos sie nei podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: KUBA WOJEWÓDZKI IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 12.01.06, 19:01 ale ja sie akurat wypowiedziałem o dodzie bo wczesniej byla o niej mowa ze niby os tam mu dogadała z reszta nieodbiegam od tematu bo jest zatytułowany Kuba Wojewdozki a ja pisze na jego temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thefi BMW Re: KUBA WOJEWÓDZKI IP: 81.210.32.* 12.01.06, 17:18 Na uwagę jednak zasługuje jedno, a mianowicie to, że jak zauważyłem polewkę i chamowe robi z gwiazdeczek typu Doda Mandaryna ktore są jakoś tam popularne od najwyżej roku a robią z siebi gwiazdy porownywalne do np. Cugowskiego czy legendy PERFECTU. Zauważcie, że naprawdę swobodnie rozmawia z ludzmi wykształconymi lub ludzmi ktorzy są otwarci (pamiętne programy z rokowcami kiedy opowiadali swoje dzieje jeszcze za komuny, śmiałem się do łez) przeszli swoje a nie z pustakami ktorzy tylko lalala na scenie a poza nią to co menager kazał i nic poza tym. Niestety to często burzy obraz idola kreowany w mediach młodym ludziom bo nagle okazuje się, że są tępsi od snopka słomy a o śpiewaniu (bez pomocy kompa) nie mają pojęcia. UFFF ale się spociłem. Dziękuję za cierpliwość. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: KUBA WOJEWÓDZKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 17:29 o bosh chyba pierwsz twoja wypowiedz na tym forum z ktora sie zgadzam...no kuba potrafi rozmawiac z ludzmi ale co tego jesli on sie do tego przygotowuje przez tydzien tak tesh bym umiała hehe na moje to pozer i zdania nie zmienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdasd Re: KUBA WOJEWÓDZKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 18:04 Majewski go fajnie pojechał w swoim programie - Woj-...wygrali "meczy" a Maj- ale wiesz generalnie to "meczów". Wojewódzki nie dorasta Majewskiemu do pięt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: KUBA WOJEWÓDZKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 18:13 dla mnie kuba jest dobrym dziennikarzem muzycznym. pracuje w radiu, pisze felietony, jest inteligentnym człowiekiem. i jak ktoś wcześniej napisał, nabija się z ludzi takich jak doda czy mandaryna, a potrafi gadać z normalnymi. czasem wydaje się prymitywny i sztuczny, ale ogólnie lubię oglądać jego program. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blink Re: KUBA WOJEWÓDZKI IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 13.01.06, 11:07 Kto nie chce ten nie przychodzi do programu przeciez nikt nikogo nie zmusza! Ten program nakreca ogromną popularnośc, więc lud sam tam lgnie nie licząc się z tym, że Kuba ich w.y.r.u.h.a intelektualnie, wiec? Kuba daje rade, nie jest moim ideałem ale idolem na pewno. Jeszcze jedno, jesli mowi się o poczuciu humoru to ma je osoba potrafiąca smiać się z samej siebie (przez to własnie Kuba zabrał możliwość odrgywania się na Nim ponieważ sam się ośmiesza zanim zrobi to ktoś inny!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: KUBA WOJEWÓDZKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 13:04 niektórzy, wrogo nastawieni(hhhmmmm?)moga mieć kompleksy wobec Kuby. około dwudziestki wojewódzki organizował festiwal w Jarocinie, cały czas się udzielał czy to w gazetach radiu czy telewizji więc to nie jest jakiś pajacyk z nikąd tak jak mandaryna.wiele lat na to pracował.Oczywiście ma swoje wady ale podziwiam jego błyskotliwość i tez lubie oglądać jego programy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: KUBA WOJEWÓDZKI IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 13.01.06, 15:39 to idiota!!! Odpowiedz Link Zgłoś