Dodaj do ulubionych

Blues Alabama

IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 02.02.06, 01:22
Czy są w naszym miescie jeszcze prawdziwi fani DŻEMU
Obserwuj wątek
    • Gość: gokata Re: Blues Alabama IP: 81.210.32.* 02.02.06, 16:38
      no pewnie!!!! tacy na palcach policzeni ale sie znajdą!!!! własnie słucham
      najemnika w ręku kawa i jest mi dobrze... pozdrawiam wszytkich " skazanych na
      bluesa"
      • Gość: Niewinny Re: Blues Alabama IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 04.02.06, 20:02
        No musi być nas niewielu skoro tylko 1 osoba zainteresowała się tym wątkiem
        pozdrawiam pa
        • Gość: stuki Re: Blues Alabama IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 05.02.06, 00:26
          Teraz nie ma już takich fanów Dżemu jak kiedyś, ci którzy byli kiedyś myślę że
          się ukryli.A jest jakaś knajpa w mieście gdzie można wypić browca i posłuchać
          dobrej muzy w zadymionym, pełnym młodych ludzi pubie?Myślę że to KURNIK był
          wylęgarnią młodych fanów muzyki bluesowej i tej cięższej.Mam nadzaieje że
          pamiętasz te klimaty i wiesz o czym ja mówie. Fan Stowarzyszenia Przyszłej
          Wiosny.
          • Gość: Niewinny Re: Blues Alabama IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 07.02.06, 00:00
            Pamiętam pamiętam czasy których nigdy się nie zapomni.Masz racje co do starych
            fanów dżemu i mocniejszych brzmień.Czasy były dobre ale już mineły NIESTETY.
            Pozdrawiam
    • Gość: wichlun Re: Blues Alabama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 00:01
      uwierz mi ze jest ich sporo..tylko wiekszosc po prostu nie wchodzi na to
      forum...co sadzicie o filmie" skazany na bluesa" dla mnie naprawde godny
      obejrzenia...a ten dokument
      "siema cie ludzie" jeszcze lepszy. pozdr
      • Gość: Niewinny Re: Blues Alabama IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 07.02.06, 22:43
        Film dobry ale szczerze myslałem że będzie troszke innaczej zrobiony.Że w inny
        sposób pokażą życie Ryśka ale był oki,no a dokument świetny.No i świetna muza w
        filmie i dokumencie.Jeśli zaś chodzi o forum to masz 100%racje że na nim
        wypowiadają sie sami małolaci,mało jest normalnych ludzi piszacych na normalne
        tematy,a nie bzdety.Pozdrawiam
    • Gość: kana Re: Blues Alabama IP: 81.210.32.* 11.02.06, 14:15
      są w chelmnie ludzie sluchajacy tej starej i dobrej kapeli:)tylko, ze wiekszosc
      z nich to starsze roczniki. mlodziez wciagnieta jest teraz w kulture Hip hopu
      co na dobre im nie wyjdzie!bo muzyka grupy Dżem ma swoje przeslanie...trzeba to
      poczuć!pzdr.pa
    • Gość: gokata Re: Blues Alabama IP: 81.210.32.* 11.02.06, 23:00
      hmmm..ehh co do wchodzenia na forum- najświętsza racja dawno nie było
      tak "normalnego" tematu :)
      film- podobał mi się,fajnie obsadzili role- Kot sie spisał..Balcar troszkę mnie
      raził ale najbardziej ciesze sie z tego,że nie ściemniali co do postawy reszty
      zespołu kiedy Rysiek "zaniemógł", ale jeszcze szczerzej przedstawili to w
      "Sie macie ludzie" tam Giercuszkiewicz powiedział co wiedział i za to Go
      cenię...
      a poza tym hmmm Kurnik aż sie sama mordka śmieje na samo wspomnienie...to były
      czasy....
      -->Niewinny
      dzięki za ten wątek
      pozdrawiam
      • Gość: ja Re: Blues Alabama IP: 81.210.32.* 12.02.06, 18:32
        Niewinni?! Kurcze, kiedy to było !!! Pamięta sie te czasy, oj pamięta! I się
        tej muzy nadal słucha, bo faktycznie ma przesłanie i to takie które nigdy nie
        umrze jak wierni fani Dżemu! Piękne to były czasy- PIĘKNE CHWILE!!! A
        pamiętacie klub EB ??? JA pamięta !!!
    • Gość: kana Re: Blues Alabama IP: 81.210.32.* 14.02.06, 13:45
      oj mało nas ... mało! jaki był lepszy dŻEM z Ryśkiem, czy teraz ten bez
      niego?! ja osobiscie wolalam ten z Ryskiem ale do tego obecnego nic nie mam:)
      poprostu Rysiek dawal życie tej muzyce,czuł to...mimo tego w co sie wplątał
      szanuje go!
      • Gość: gokata Re: Blues Alabama IP: 81.210.32.* 15.02.06, 00:10
        podpisuję się pod Ryśkiem....Dżem to On! później to już tylko dziwna
        uzurpacja..nie mam nic do Reszty- chcą grać - niech grają, czy z Dewódzkim czy
        z Balcarem- nie robi mi to różnicy, choć przyznam że Maciej nie naśladuje
        Ryśka, nie chce za wszelką cene śpiewać jak Rysiek, wyglądać jak Rysiek, ruszac
        sie jak Rysiek ( bo Dewódzki miał taki moment) wkłada dużo od siebie i cenię Go
        za to i nawet podoba mi sie to co robią teraz- "Kołysanka" jest naprawde ok...
        ale Dżem to Rysiek to jest to przesłanie, ta charyzma, to całe Jego życie...
        • Gość: ja Re: Blues Alabama IP: 81.210.32.* 22.02.06, 23:30
          A tak z innej beczki - Czy istnieje możliwość reaktywowania "Niewinnych" ???
          Fani z pewnością by się ucieszyli !!! Pzdr Ja
    • Gość: kana Re: Blues Alabama IP: 81.* / 81.210.32.* 25.02.06, 13:21
      w jaki sposób ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka