Gość: Niewinny IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 02.02.06, 01:22 Czy są w naszym miescie jeszcze prawdziwi fani DŻEMU Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gokata Re: Blues Alabama IP: 81.210.32.* 02.02.06, 16:38 no pewnie!!!! tacy na palcach policzeni ale sie znajdą!!!! własnie słucham najemnika w ręku kawa i jest mi dobrze... pozdrawiam wszytkich " skazanych na bluesa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niewinny Re: Blues Alabama IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 04.02.06, 20:02 No musi być nas niewielu skoro tylko 1 osoba zainteresowała się tym wątkiem pozdrawiam pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stuki Re: Blues Alabama IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 05.02.06, 00:26 Teraz nie ma już takich fanów Dżemu jak kiedyś, ci którzy byli kiedyś myślę że się ukryli.A jest jakaś knajpa w mieście gdzie można wypić browca i posłuchać dobrej muzy w zadymionym, pełnym młodych ludzi pubie?Myślę że to KURNIK był wylęgarnią młodych fanów muzyki bluesowej i tej cięższej.Mam nadzaieje że pamiętasz te klimaty i wiesz o czym ja mówie. Fan Stowarzyszenia Przyszłej Wiosny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niewinny Re: Blues Alabama IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 07.02.06, 00:00 Pamiętam pamiętam czasy których nigdy się nie zapomni.Masz racje co do starych fanów dżemu i mocniejszych brzmień.Czasy były dobre ale już mineły NIESTETY. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wichlun Re: Blues Alabama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 00:01 uwierz mi ze jest ich sporo..tylko wiekszosc po prostu nie wchodzi na to forum...co sadzicie o filmie" skazany na bluesa" dla mnie naprawde godny obejrzenia...a ten dokument "siema cie ludzie" jeszcze lepszy. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niewinny Re: Blues Alabama IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 07.02.06, 22:43 Film dobry ale szczerze myslałem że będzie troszke innaczej zrobiony.Że w inny sposób pokażą życie Ryśka ale był oki,no a dokument świetny.No i świetna muza w filmie i dokumencie.Jeśli zaś chodzi o forum to masz 100%racje że na nim wypowiadają sie sami małolaci,mało jest normalnych ludzi piszacych na normalne tematy,a nie bzdety.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kana Re: Blues Alabama IP: 81.210.32.* 11.02.06, 14:15 są w chelmnie ludzie sluchajacy tej starej i dobrej kapeli:)tylko, ze wiekszosc z nich to starsze roczniki. mlodziez wciagnieta jest teraz w kulture Hip hopu co na dobre im nie wyjdzie!bo muzyka grupy Dżem ma swoje przeslanie...trzeba to poczuć!pzdr.pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gokata Re: Blues Alabama IP: 81.210.32.* 11.02.06, 23:00 hmmm..ehh co do wchodzenia na forum- najświętsza racja dawno nie było tak "normalnego" tematu :) film- podobał mi się,fajnie obsadzili role- Kot sie spisał..Balcar troszkę mnie raził ale najbardziej ciesze sie z tego,że nie ściemniali co do postawy reszty zespołu kiedy Rysiek "zaniemógł", ale jeszcze szczerzej przedstawili to w "Sie macie ludzie" tam Giercuszkiewicz powiedział co wiedział i za to Go cenię... a poza tym hmmm Kurnik aż sie sama mordka śmieje na samo wspomnienie...to były czasy.... -->Niewinny dzięki za ten wątek pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Blues Alabama IP: 81.210.32.* 12.02.06, 18:32 Niewinni?! Kurcze, kiedy to było !!! Pamięta sie te czasy, oj pamięta! I się tej muzy nadal słucha, bo faktycznie ma przesłanie i to takie które nigdy nie umrze jak wierni fani Dżemu! Piękne to były czasy- PIĘKNE CHWILE!!! A pamiętacie klub EB ??? JA pamięta !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kana Re: Blues Alabama IP: 81.210.32.* 14.02.06, 13:45 oj mało nas ... mało! jaki był lepszy dŻEM z Ryśkiem, czy teraz ten bez niego?! ja osobiscie wolalam ten z Ryskiem ale do tego obecnego nic nie mam:) poprostu Rysiek dawal życie tej muzyce,czuł to...mimo tego w co sie wplątał szanuje go! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gokata Re: Blues Alabama IP: 81.210.32.* 15.02.06, 00:10 podpisuję się pod Ryśkiem....Dżem to On! później to już tylko dziwna uzurpacja..nie mam nic do Reszty- chcą grać - niech grają, czy z Dewódzkim czy z Balcarem- nie robi mi to różnicy, choć przyznam że Maciej nie naśladuje Ryśka, nie chce za wszelką cene śpiewać jak Rysiek, wyglądać jak Rysiek, ruszac sie jak Rysiek ( bo Dewódzki miał taki moment) wkłada dużo od siebie i cenię Go za to i nawet podoba mi sie to co robią teraz- "Kołysanka" jest naprawde ok... ale Dżem to Rysiek to jest to przesłanie, ta charyzma, to całe Jego życie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Blues Alabama IP: 81.210.32.* 22.02.06, 23:30 A tak z innej beczki - Czy istnieje możliwość reaktywowania "Niewinnych" ??? Fani z pewnością by się ucieszyli !!! Pzdr Ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kana Re: Blues Alabama IP: 81.* / 81.210.32.* 25.02.06, 13:21 w jaki sposób ? Odpowiedz Link Zgłoś