Dodaj do ulubionych

ZOZ Chełmno!!!!!!!

IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 20.04.06, 11:54
Co sądzicie o chełmińskim szpitalu(opinie nie tylko pacjętów)?
Obserwuj wątek
    • Gość: piotr Re: ZOZ Chełmno!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 12:32
      Widać poprawe w kazdej kwesti.Obserwuje ta instytucje od dawna wiec mam pewien
      obraz.
    • Gość: Ania Re: ZOZ Chełmno!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 20.04.06, 19:03
      Pisze się - pacjentów, a tak w ogóle nie jest najgorzej, coraz lepiej i oby do
      przodu. Na zewnątrz prezentuje się dobrze, ale nie wszystko złoto, co się świeci.
    • Gość: allah Re: ZOZ Chełmno!!!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.04.06, 20:30
      zasłania mi widok na cmentarz...
      • Gość: ona Re: ZOZ Chełmno!!!!!!! IP: 81.* / 81.210.32.* 24.04.06, 13:14
        wy chyba zartujecie!!!przez ten chlerny szpital musialam(zaraz po urodzeniu)
        pojechac do innego bo tu sie na niczym nie znają i zarazili mnie wirusem!!!!!
        bylam tam jako 4 5 latka to tez bylo tragicznie..ostatnio w tym szpitalu bylam
        we wrzesniu i ludzie nie wiedzac co mi jest podawali ma leki od tak sobie!!!!ze
        wylądowalam prawie na grugiej stronie!!!dostalam tam zapalenie płuc przez tych
        gnoji a przede wszystkim przez ta wymadrzala mala pipe na dzieciecym. mysli ze
        co wszystko wiedzaca jest!!!!to k**** jest w błedzie!!!!!!!!!!!przez ten j****
        szpital musialam jechac na drugi koniec polski na miesiac a zaraz po tym na 2,5
        tyg do innego(gdzie zaraz epikryze zrobili ze to przez ten szpital jestem teraz
        taka chora!!!!)i póżniej mialam operacje i nastepne 2,5 tyg w szpitalu!!! i ten
        szpital ma być lepszy ciekawe k**** gdzie!!!!!!!!!!! ten szpital powinien
        sprawdzic sanepid bez uprzedzonej daty!!!! i go zamknąć!!!!a pielengniarki to
        tylko na połoznym są gut byla tez taka jedna na chirurgii ale ona tu juz nie
        robi!!!!a reszta to same nedzne pizdy
    • Gość: Ania Re: ZOZ Chełmno!!!!!!! IP: 80.51.54.* 25.04.06, 20:05
      Nędzna to jesteś TY, zajrzyj do słownika języka polskiego i wtedy pisz, a jeżeli
      oprócz przekleństw nie masz nic ciekawego do powiedzenia, to lepiej się nie
      odzywaj, bo obrażanie ludzi w taki sposób, w jaki TY to zrobiłaś jest żenujące i
      świadczy o TWOIM pozomie inteligencji - przypuszczam, (po wypowiedzi
      zamieszczonej powyżej ), że poniżej przeciętnej. :-}
      • Gość: s Re: ZOZ Chełmno!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 17:13
        masz racje
        • Gość: pmfik Re: ZOZ Chełmno!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 16:44
          wydaje mi się,że nasz szpital nie jest zły.Nie jest żle ale mogłoby być
          lepiej.np.zamiast jeżdzić z chorymi na badanie Echa Serca(koszt ok
          40zł+utrzymanie karetki i zespołu) do Świecia(do szpitala,który jakis czas temu
          był jednostką nie rentowna a teraz ma bużo nowego sprzętu np;tomograf
          komputerowy,nowy aparat do badania ech serca,karetki),pani dyrektor mogłaby się
          trochę sprężyć i postarać się o finanse na tego typu urządzenie.Może się kiedyś
          doczekamy badań Echa Serca w Chełmnie.A co do wypowiedzi pełnej
          wulgaryzmów......to z tymi epitetami to ta osoba przesadziła alekarze bywają
          czasem dziwni....
          • Gość: \\ Re: ZOZ Chełmno!!!!!!! IP: 81.* / 81.210.32.* 02.05.06, 23:32
            a ja z "ona" sie zgadzam lezalam tam tylko raz i od razu moja mama prosila zeby
            mnie przewieźli do torunia bo sie bala ze mnie czyms zatruja i miala
            racje...jedna dziewczyna z domu dziecka miala zlamana reka i poszla na
            zalozenie gipsu i takim trofem zostala zakozana paciorkowcem!!!!powiedzieli jej
            ze sama z tym przyszla chciala pozwac ich do sadu ale nie miala kasy(no bo
            skąd) to raczej wy jestescie zenujacy!!! ja tak samo jak "ona" wolałabym jechac
            na drugi koniec polski aby mnie w normalnych warunkach leczyli a nie jeszcze
            bardziej doprowadzili do gorszego stanu!!!wy chyba nigdy tam nie byliscie albo
            jestescie walnietymi bachorami lekarzy i pielengniarek tego szpitala!!!!!mojej
            koleżanki dziadek zmarł na zawal a czemu bo mu nie zdazyli wykryc zalalu ci
            lekarze sa od 7 boleści i nic wiecej!!!!!!!!!!!!!jak mam kogos tam odwiedzic
            albo isc na rtg płuc to mnie cholera i tzrzesiaczka beierze na sam widok tego
            szpitala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: pacjętka Re: ZOZ Chełmno!!!!!!! IP: 80.51.54.* 02.06.06, 11:14
              DR. Soborska na drugi odział !!! a LEKARZ Płotkowiak na dół mniejsze zło !!!!
              • Gość: ****** Re: ZOZ Chełmno!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 11:59
                co do wypowiedzi o p.ordynator z oddziału dziecięcego to zgadzam sie w
                100%,skąd oni tę babę wzięli?nie ma innych pediatrów podchodzących do swoich
                małych pacjentów z sercem?mój syn leżąc na tym oddziale miał juz 16 lat i na
                szczęście umiał sam upomieć sie o swoje prawa......no a ja z tym pseudo
                lekarzem miałam ostre spięcie,zesztą jak wiele matek o tej kobiecie to juz
                krążą legendy
                • Gość: ostrożny111 Re: ZOZ Chełmno!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 21.06.06, 11:34
                  ja wam powiem bądżcie ostrożni !!! bo tam dostaniecie akt urodzenia oby z 10
                  punktami itam dostaniecie akt zgonu !!! oby przyczyna była naturalna !!!
                  KOCHAM WSZYSTKICH LEKARZY ,PIELĘGNIARKI , SALOWE,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka