Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 16:25 kto zna jakieś diety które pomogą stracić pare kilo w dość szybkim tępie? prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hehe Re: dieta IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 22.08.06, 17:25 w szybkim tępie dieta= efekt tragiczny wiem po sobie jak w 2 tyg schudłam 7 kilo a następnie przytyłam 9 szybkich sposobów nie polecam trzeba było mysleć wcześniej i sie nie obrzerać tak tak napewno sie nie obrzerałaś poprostu masz słabą przemianę materi bla bla bla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: dieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 20:29 Bardzo fajna dieta to taka 4-dniowa mozesz schudnac 2-3 kilo a nie musisz sie meczy aa tak i glodowac. Stosuje sie ja raz w miesiacu, bez rzadnych przypraw, . a wiec dzien wyglada tak: (oczywiscie tych godzin az tak nie trzeba sie trzyamc wazne tylko zeby robic odstepy miedzy posilkami i nie jest nic po 19) 7.00 : herbata (mozna ze slodzikiem) 9.00 : jajko na twardo 11.00 : 10dk. serka topionego, (moze byc taki tez hohland w plasterkach),kawa lub herbata (mozna lekko poslodzic) 13.00 : 10dk. gotowanego miesa (moze byc kilka palstrow szynki ) 15.00 :10dk. owocow albo salatka owocowa 17.00 : jajko na twardo 19.00 : 2 szklanki soku pomaranczowego lub barszcz czerwony (przy tej diecie mozesz pic ile chcesz gorzkeiej herbaty, kawy i wody oczywiscie niegazowanej) Po tej diecie zacznij jest normmalnie ale mniejsze ilosci i sie nie obiadaj zeby nie bylo efektu jojo. Jak bedziesz chciala utrzymac linie to radze jesc mniej chleba (lub czarny), mniej ziemniakow, pic mniej napojow gazowanych no i nie obiadac sie slodyczami;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi sie udało Re: dieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 11:22 Mozna jesc nawet 5 posiłków dziennie.Najwazniejsz zeby nie łaczyc niektorych produktów np.ziemniaki+ mięso lub sos+ziemniaki przy diecie niewskazane. OTO PRZYKŁAD Sniadanie1: do godz.9.00 kanapka ;chleb razowy,masło(nie duzo),wedlina chuda (drobiowa) Sniadanie2: do 11.30 kanapka jak wyzej(sałatka z pomidora i ogorka do oporu) Obiad : godz.14.00-14.30 mieso najlepiej drobiowe(kurczak,indyk pod kazda postacia)+ surówka (do oporu)Unikaj ziemniaków i miesa wieprzowego!!!!!Deser równiez niewskazany!!!!Jezeli masz kłopot aby odstawic ziemniaki ,zjedz je sobie ale bez miesa i sosu ,surówke mozesz do oporu. Podwieczorek : owoce(nie jedz bananów,winogrona,jabłko wzmaga apetyt ale zjedzone po posiłku pomaga trawić) Kolacja: do godz.18.00 pózniej juz nie jedz!!!!mozesz ugotowac sobie bukiet warzyw(mieszanka 7 składnikowa,jest w sklepie) kalafior ,fasolka szparagowa,brokuły,brukselka posyp wegeta dla smaku. POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: dieta IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 24.08.06, 12:29 a jak ktoś miesa nie je to co wtedy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: dieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 12:32 udało sie i nadal jesteś kluseczke tak sie kobiety odchudzaja a potem znów to samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: dieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 13:59 A coś się nie podoba w tym, że kobieta ma więcej ciałka?? Jakoś jeszcze nie zdarzyło mi się, żeby któryś z facetów powiedział, że dziewczyna ma schudnąc. Sorki, ale czy chudsza znaczy lepsza?? Czy ważąc 5, 10 czy nawet 50kg mniej będzie lepszą osobą?? Będzie Cię bardziej kochać? czy dlatego wybaczy Ci wszystkie debilne zachowania? pójdzie rano po bułki albo zrobi coś dla Ciebie? Oczywiście, że NIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczupła Re: dieta IP: 81.210.32.* 31.08.06, 10:52 hejka.nie moge sie nadziwić jakie głupoty piszecie o dietach.Oto parę szczerych i wypróbowanych rad na szybkie schudnięcie,bo sama stosowałam i schudłam15albo16kg,chociarz kiedyś wyglądałam jak pączek:-jedz mniej niż jadłaś kiedyś,-nie jadaj słodyczy,-ogranicz tłuszcze,-jedż owoce,warzywa,mięso gotowane,lub ryby,po godzinie18nie jedz,nawet jeśli czujesz ssanie w żołądku,no i ćwicz chociarz po30-40min dziennie,jeśli nie lubisz tego robić to możesz pojeżdzić na rowerze,na rolkach lub potańczyć nawet w domu przy jakiś szybszych kawałkach.Naprawde pomaga:-)Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś