Gość: Klijent IP: 81.210.32.* 12.11.06, 21:11 Zawitałem dzisiaj do biedronki i na same przywitanie kasjerka wyleciała na mnie z mordą... Czy spotkało was to samo albo na podobe ???????? NA moje takie zachowanie powinno być likwidowane Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gigo Re: Biedronka IP: 81.210.32.* 12.11.06, 21:40 to palancie więcej tam nie chodż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Biedronka IP: 81.210.32.* 12.11.06, 21:53 Za co Cię okrzyczała???. Można wiedziec??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Biedronka IP: 83.2.8.* 12.11.06, 22:26 pewnie butków nie wytarł niedobry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabel6665 Re: Biedronka IP: 83.2.8.* 12.11.06, 22:32 wiesz co ja już mam jeden wątek na temat markietów i powiem jeszcze raz ci ludzie są już oślepieni tymi kierownikami tymi rozkazami i lanszują im muzgi i oni stawają sie psychicznie chozi dlatego czasem wyzywają dlatego trzeba im odpowiedzieć a jak to nie pomoże to walnąć w ten głupi łeb a biedronka to dno tam to trzeba jakiejś mocnej męskiej ręki bo tam same muły robią oczywiście nie wszyscy (Sylwia) Boże doprowadz do zamknięcia tych wszystkich markietów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polan Re: Biedronka IP: 83.2.8.* 13.11.06, 10:55 nie przesadzaj- wszystko zależy od ludzi, więc lepiej pomódl się, żeby w tym katolickim kraju ludzie mieli więcej serca dla innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: Biedronka IP: 82.160.189.* 13.11.06, 11:26 o mój boże, co za bełkot :L( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasjer Re: Biedronka IP: 83.2.11.* 13.11.06, 15:18 Może byś sam usiadł za kasą i zobaczył jaka to ciężka robota,której nikt nie szanuje!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigo Re: Biedronka IP: 81.210.32.* 13.11.06, 15:28 do diabeł6665 to że kiedyś pracowałeś w polo markecie i sie nie nadawałeś nie upoważnia cię do tego żeby krytykować porządnych ludzi i weż się za robote PĘDŻ DO PIEKŁA GOTOWAĆ SMOŁĘ TY... DIABLE!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabel6665 Re: Biedronka IP: 83.2.8.* 13.11.06, 22:39 gigo- masz problem bo ja nigdy nie pracowałem w polo i nigdy bym nie chciał w tym bagnie robić a jeśli chcesz wiedzieć to smołe gotuje ale na Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigo Re: Biedronka IP: 81.210.32.* 14.11.06, 10:01 a na kogo jeśli można wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :PPP Re: Biedronka IP: 81.210.32.* 14.11.06, 17:39 No bywa tak już :p Jak ja byłam z koleżanką i dalismy pewnej kasjarce w Biedronce bardzoo drobne pieniądze zrobiła taką mine -> ;| a ma koleżanka na to ,, Grosze ten pieniiądz" a ona z taką minią ->..;/ noooooooo " a czasem sie tak pchają by dawac drobne bo grubych nie mają rozmienić. ! a jak daliśmy innym razem grube to z ryja ze niemamy drobnych! i jak tu takim dogodzic! no ale ogółem nic tam do nich niemam . :) Może to kwestia przemęczenia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGGIE Re: Biedronka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 17:43 Za taką kasę i system pracy to trudno mieć inna minę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Biedronka IP: *.cust.tele2.nl 19.11.06, 15:36 to jedz do angli pracowac w masarni bedziesz zawsze usmiechniety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były kasjer Re: Biedronka IP: 83.2.11.* 15.11.06, 18:41 podejrzewam ze zaden z kasjerow nie wyskoczyl by na ciebie z '"mordą" tak bez powodu.Jak ci sie tam nie podoba to poprostu nie rób tam zakupów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 44444 Re: Biedronka IP: 81.210.32.* 18.11.06, 18:08 do Diabel 16665 tak sie pisze slowo mozg przez o zamkniete , naucz sie ortografi i wtedy wchodz na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalka Re: Biedronka IP: 83.2.10.* 18.11.06, 21:13 do44444-a ty co w poloniste sie bawisz jak chcesz sobie ortografie posprawdzac to moze lepiej zostan nauczcielem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: holender Re: Biedronka IP: *.cust.tele2.nl 19.11.06, 15:35 masz racje to forum o biedroncs a nie konkurs polonistyczny tak trzymac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigo Re: Biedronka IP: 81.210.32.* 19.11.06, 16:30 kiedy wreszcie odczepicie się od BIEDRONKI!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzaga18 Re: Biedronka 19.11.06, 20:30 jak wam sie nie podoba to nie chodzcie tam,a nie glupio gadacie,myslicie ze robicie łaske robiac tam zakupy.W biedronce jest tylu klientow ze jeden w ta czy tamta nie robi roznicy...tak apropo to jestem ciekawa czy witalibyscie kazdego klienta z usmiechem po tylu godzinach ciezkiej pracy,usiadz jeden z drugim na kase na dwie godziny i zobacz jak to milo,jak niektorzy klienci sa niedowytrzymania robia z sieibe wielce panow a sa gowno warci...a co do zalogi pracujacej tam,niektorzy naprawde daja z siebie wszystko...to by bylo na tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
emma_maj Re: Biedronka 08.12.17, 18:18 stonka oszukuje w każdym konkursie, uczestniczę już w trzecim i znowu w naszej wsi nie chcą wręczać wygranych, czy już rozdały czy co? Nie naliczają punktów za zakupy to pewnie już kuchnię polską rozdały. Te świeżaki, czy coca-cola też to samo, nawet rejestrować się paragonów nie dało. Towar porozrzucany po całym sklepie bałagan, a ceny od czapy. Dzisiaj mmmsy z ceną 4,99, które na kasie kosztowały 20 zeta ludzie, obserwuję już taką sprytną metodę od 2001 roku ile można tolerować jedynie w stonce taki bałagan i tyle zniszczonych towarów, całe kosze tego leżą, wszystko zepsute, podarte i połamane. Pozdrawiam sklepowe i zwłaszcza kierowniczkę przybytku. Ciekawe dlaczego w teżco tego nie ma ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qqq Re: Biedronka IP: *.awacom.net 29.12.17, 14:55 Rozumiem że do podstawówki nie chodziliście i boli was móżdżek jak macie wybrać ó czy u. Nie dziwię się że nie wiesz za co dostałaś bury w klepie. Tylko co to znaczy dostać bury prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qqq Re: Biedronka IP: *.awacom.net 29.12.17, 14:59 I jeszcze jedno. Nie klijent tylko klient. Ale to było w III klasie podstawówki. Tam pewnie nie dotarłeś i już nie dotrzesz Odpowiedz Link Zgłoś
kolozako Re: Biedronka 29.12.17, 09:15 tak samo było o sklepie rybnym na wodnej opisali że śmierdzące ryby sanepid itp itd a po ryby na święta kolejka aż do jarząbka!!!! pie.....e i nic więcej szok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Www Re: Biedronka IP: *.awacom.net 29.12.17, 14:57 Masz rację. Nie ma się co dziwić jak takie dewoty w Chełmnie mieszkają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dokolozako Re: Biedronka IP: *.play-internet.pl 29.12.17, 23:29 Kwestia śmierdzących ryb na ul.Wodnej nie została wyssana z palca ty bezmózgi yeti Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Www Re: Biedronka IP: *.awacom.net 30.12.17, 10:42 Każda ryba śmierdzi np.mułem -mule Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Biedronka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.12.17, 11:51 w jednej i drugiej BIEDRONCE co druga pracownica zachowuje sie jakby byla za kare, ja rozumiem ze to ciezka praca ale na litosc Boska czy ktos ich tam na sile zatrudniał?? chyba same chcialy. Kasierka skanuje towar i urzadza sobie luzna rozmowe z kolezanka z kasy obok potem gubi sie i nie wie co zle nabila, troche wiecej skupienia, albo zapytasz jedna o jakis towar to z krzykiem powie gdzie jest. ALBO zali sie jaki to ona ma zly grafik ze znowu w niedzie pracuje a ma dzieci i klienci sluchaja tych gorzkich zali, po co to??? wszyscy gdzies pracuja, czesto tez i w swieta ale przed podpisaniem umowy sa przedstawione warunki zatrudnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hula Re: Biedronka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.12.17, 20:26 Dokladnie, sama kiedys stalam w kolejce I babka tak sie rozgadala z obslygiwana klientka o prywatnych sprawach, ze z kilkoma pozostalymi osobami przy kasie az sie snialam z zazebowania. Kolejka w ogole nie postepowala a ona opowiadala o jakiejs wspolnej znajomej I jej probach zaplodnienia in vitro. Ludzie to jest wasza praca a nie czas na pogaduchy z kolezankami. Czasem taki klient tez spieszy sie do pracy!. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredny Re: Biedronka IP: *.dynamic.mm.pl 31.12.17, 02:03 Robota w handlu z miesiąca na miesiąc się pogarsza, kiedyś było tak że klient miał szacunek do sprzedawcy i na odwrót. A teraz wchodzą państwo hrabiostwo z łbem do góry bo przyszedł parę złotych wydać i czeka aż mu plebs z obsługi czerwony dywan rozwinie. Ludziom się w dupach poprzewracało, powinna na jakiś czas komuna wrócić to by sobie przypomnieli jak się sprzedawce traktuje jak towar spod lady. Żarty żartami, ale szanujmy się nawzajem. Sprzedawcy też czasami potrafią być wredni, ale to efekt tego że się użerają z pajacami dzień w dzień w swoich sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś