Dodaj do ulubionych

geografia w GM 2

IP: 83.2.8.* 12.12.06, 22:28
mój syn przestał spokojnie chodzić do szkoły, bo bardzo stresuje go
nauczyciel od geografii. Uczy się dobrze, nigdy żadnych nerwów, a teraz
zaczyna robić uniki przed tym przedmiotem. Chyba coś jest nie tak skoro
zdecydowana większość klasy ma słabe wyniki...może pora na młodszego
nauczyciela, który zarazi dzieci swoją pasją...a nie tylko wkuwanie
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: geografia w GM 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 22:48
      A ja tam lubie pana Stachewicza wymagajacy ale moge przyznac ze duzo umeim
      czasami przesadza ale ogolnie jest spoko :):) Pozdrowionka dla pana
      • Gość: Puki Re: geografia w GM 2 IP: 83.2.9.* 13.12.06, 16:33
        Pan Satachewicz jest spoko ziomek unas na lekcjach zwała zawsze jest znim a jak
        chcecie zeby was nie pytał zagadujcie go o inym temacie to on wtedy sie rozgada
        i lekcja minie pozdro
    • Gość: Agata Re: geografia w GM 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 07:55
      dziecko które boi sie szkoły to nie nowosc ale nie chodzi napewno o to ze p. od
      geografii pyta poprostu dzicko sie nie uczy dostaje pałe i sie zaczyna jakos
      głupio tłumaczyc " inni tez dostali" "nie pytal z tego co miał" itp. Moim
      zdaniem p. S........ jest bardzo dobrym nauczyciele choc potwierdze dosyc
      wymagajacym... ale ogolnie pan jest spox i potrafi nauczyc ...
      • Gość: były uczeń Re: geografia w GM 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 08:27
        nie przesadzajcie,w szkole średniej to czego sie naucyłem u p.Stachewicza jest
        jak znalazł,dobrze wspominam lekcje geografii ,bywało śmieszno i straszno,ale to
        co w głowie zostało to zostało pozdrowienia dla p.S
        • Gość: kika Re: geografia w GM 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 13:37
          Moim zdaniem p.S.... dużo wymaga bo sam/a chodzę do tej szkoły ale dużo
          wychodzi z lekcji myślę że to dobry nauczyciel wymaga jak inni nauczyciele
          tylko w innym stopniu p.S.....dużo pyta a inni nauczyciele robią kartkówki.
          • Gość: ona.... Re: geografia w GM 2 IP: 83.2.9.* 13.12.06, 14:42
            Nie no p. Stachewicz jest spoko...
            ale względem oceniania to niema serce :(:(
            Niestety....
            chce poprawić ocene a on sie głupio do mnie smieje i coś mamrocze...a ja chce
            poproawić ocenke :(:(
        • Gość: Monika Re: geografia w GM 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 15:14
          ja chodze do 2 gm i nie mam problemów z geografią pan Stachewicz jest
          wporządku. I jak czegoś ktoś nie wie to niech się spyta go a nie siedzi i kiwa
          głową że umie a przychodzi co do czego i już nie jest takim cwaniakiem bo nic
          nie umie.
    • Gość: DTW Re: geografia w GM 2 IP: 83.2.9.* 13.12.06, 15:00
      Ja tam bardzo miło wspomianam Pana S. i choć czasem pytał dośc szczególowo i
      nie zawsze było łatwo to jednak lubiałem geografie w gimnazjum. Bardzo często
      bywało smiesznie... pozdrawiam :)
    • Gość: Sara Re: geografia w GM 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 15:44
      Ja chodzę do tej szkoły pierwszy rok i na pierwszej geografii bardzo mi się
      spodobało, ale teraz to jest poprostu szok. Nie mówie, bo jak dla mnie to
      bardzo dobrze tłumaczy, bo ja wszystko rozumiem, ale ocenia według mnie bardzo
      nie sprawiedliwie!!! Mój kolega nie był w szkole z powodu choroby. Na geografii
      miał odpowiadać, ale go nie było i dostał jedynkę mimo to, że był nieobecny!!!
      Wogóle dużo było przypadków w mojej klasie kiedy oceniał niesprawiedliwie.
      Nawet p. Dyrektor kiedy to zgłosiliśmy przynała nam rację, ale pan Stachewicz
      jak oceniał tak ocenia. Nawet dziś miałam geografie i znowu ocenił
      niesprawiedliwie!!!
    • Gość: Ja Re: geografia w GM 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 15:48
      No to powiedz Sara to panu w prost a nie na forum.... dobrze Cie znam i wiem ze
      nie pojdziesz bo sie bedziesz bała...
      • Gość: Sara Re: geografia w GM 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 17:28
        Do Ja: Słuchaj chyba jednak mnie tak dobrze nie znasz, bo jednak jakoś mu
        powiedziałam że niesprawiedliwie ocenia wszystkich, a zresztą wszyscy mu to
        mówili. A to Ty chyba się boisz napisać kim jesteś.
        • Gość: 3a gim 2 Re: geografia w GM 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 15:52
          p. Stachewicz wymagajacy ale czegos nauczy!!! bardzo zwałowy koleS. tez
          unikałam geografi i teraz żałuje
    • Gość: ona Re: geografia w GM 2 IP: 83.2.9.* 13.12.06, 16:25
      Jesli ktos jest nauczony i jest oewien siebie to niczego nie bedzie sie
      bał..sama tego doswiadczylam:)geografie sa ,,zabawne''zapewne czesc wie o co
      chodzi:)ale trzeba sie uczyc to w koncu nie podstawowka..:)
    • Gość: hee Re: geografia w GM 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 17:07
      Pan Stachewicz jest wporzo :P tylko jak sie idzie na georgafie to trzeba umieć
      a nie , może sie chłopak nie uczył heh ,pozdro
      • Gość: uczennica Re: geografia w GM 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 20:30
        jest wymagający ale ogółem wporzo nauczyciel mozna z nim pogadać na wszystkie
        tematy :)
        • Gość: Koza 2a Re: geografia w GM 2 IP: 83.2.9.* 13.12.06, 21:25
          Stachewicz hmmm... wporzo fakt wymagajacy ale jest na niego sposub zeby ekcje
          zajac i zeby nie pytal proste zagadac go a on bedzie gadal i gadal a wy mu
          pytania . Proste tak robcie i bedzie smiesznie na lekcjach tylko jak on opowiada
          to trzeba byc cicho. Pozdro dla wszystkich
          • Gość: x Re: geografia w GM 2 IP: 83.2.8.* 14.12.06, 14:13
            jesli p.stachewicz jet wymagajacy to zobaczymy co powiecie,kiedy pojdziecie do
            szkoly sredniej
            Na geografii jest male przygotowanie do tego.
    • Gość: Sandra Re: geografia w GM 2 IP: 81.210.32.* 14.12.06, 15:04
      Dużo osób narzeka na pana Stachewicza no ale moim zdaniem to bardzo dobry
      nauczyciel ,niemiałam u niego problemów większych ,myślę ze ławto zdobyć u
      Niego pozytywne stopnie, wystarczy nauczyć sie czegosc co poda na pokazywanie
      na mapie i 5 czysta jak talala :) więc niewiem w czym rzecz. Do odpowiedzi w
      sumie niechodziląm do Niego , bo odpowiadac trochę trudniej trochę tam umiec
      trzeba;) ale tak czy siak ocena na koniec była dobra:) więc niema co sie
      stresować:) przecież lekcje geografii to przyjemność i sie wiele wyniesieć z
      tej geografii:) Na moje byłoo pozywtynie jak chodzilam do tej szkoły:) Pozdrx:)
    • Gość: afg Re: geografia w GM 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 15:14
      Ja tam lubie p.S..... jest wporzo i dobrze uczy
      • Gość: ktoś z 1a Re: geografia w GM 2 IP: 83.2.8.* 14.12.06, 15:33
        P. Stachweicz jest w porzo ziomek. Zwała z Nim jest:D Przyznam racje, że może
        trochę niesprawiedliwie ocenia, ale jak wszystko umiesz to jest 5 albo 4. Ja
        tam lubię pana Michała :D
        Pozdro dla P. STACHEWICZA :*:D
    • Gość: uczennica* Re: geografia w GM 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 15:39
      Co do Geografi, to na pocztaku jak chodzilam do 1 klasy to owszem troche stresa
      mialam przed geografia, ale polubilam ten przedmiot, i mysle ze Pan Stachewicz
      duzo nauczy i dobrze to wytlumaczy .Najlepiej podejsc do tego na luzie, w ogole
      taka zwalowa gadka jest przewaznie na lekcjach ze naprawde mozna sie
      odstresowac;) Trzeba nakrecic jakis ciekawy watek i wtedy naprawde jest spoko.
      Dobre jest to ze dokldnie wiadomo z czego pan pyta i wystarczy poprostu usiasc
      troche i sie nauczyc. Hmm jedyna moja uwaga to to ze pan Stachewicz nie uznaje
      szans no a przeciez jest to napisane w regulaminie, no ale coz, do tego trzeba
      sie przyzwyczaic po prostu. Pozdrowienia dla ludzi z Gm2 ;)
      • Gość: kama Re: geografia w GM 2 IP: 83.2.8.* 20.12.06, 15:03
        dziękuję za wypowiedzi. Uspokoiliście mnie...
    • Gość: z zeszlorocznej 3b Re: geografia w GM 2 IP: 83.2.9.* 20.12.06, 21:24
      jestem była uczennicą tego gimnazjum i o nauczycielu od geografi moge
      powiedziec wiele! po pierwsze to nie jest jusz podstawowka i trzeba wiecej
      wlozyc pracy w nauke, ten nauczyciel ma swoj specyficzny sposob pytania i
      prowadzenia lekcji tak jak kazdy inny. niepowiem bo sama na poczatku sie balam
      geografi ale idzie polubic ten przedmiot a zwlaszcza nauczyciela. nie trzeba
      sie bac! wystarczy wejsc na lekcje z usmiechem, nauczyc sie na lekcje i
      zaprzyjanic sie z MAPĄ! chyba ze klasa podpadla na poczatku nauczycielowi to
      moz byc problem z mila atmosfera na lekcji ale na pewno nie bedzie wyzywania
      sie ani nic! pokochajcie mape;)
      • Gość: 3e Re: geografia w GM 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 23:40
        CHCEMY NA SŁOWACJE!
        • Gość: ata22 Re: geografia w GM 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 11:24
          ja też
    • Gość: Shavo Re: geografia w GM 2 IP: 80.51.140.* 23.12.06, 10:17
      haha dla mnie p.Stachewicz zawsze był wporzo dało sie z panem porozmawiać a nie
      moja wina że twój syn chleje i sie nie uczy to widac rezultaty !
      • Gość: goomez Re: geografia w GM 2 IP: 83.2.9.* 26.12.06, 20:31
        pan stachewicz jest cool chociarz ma swoje zasady to umie na uczyc
    • Gość: pulpecja123 Re: geografia w GM 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 16:51
      chodziłam do gim 2 a teraz uczęszczam do LO i jestem na prawde zadowolona z
      pana S.... moim zdaniem to na prawde dobry nauczyciel. Mimo że w liceum uczymy
      sie nowych rzeczy to czasem kożystam z zeszytów z gim. Ja nauczyłam sie dużo
      ale dlatego ze chciałam a co sie z tym wiąże chodziłam na lekcje chetnie. sie
      rozumie samo przez sie że pani syn to śmierdzący len....
    • Gość: ata22 Re: geografia w GM 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 15:06
      Jestem również uczennią tego gimnazjum. I wiem nie od dziś, że na panięć trzeba
      się uczyć. Nie myślę tu tylko o wierszach. Cóż może pani syn za mało się uczy na
      pamięć i dlatego nie może pokazać na mapie miejsc o które pyta Stachu. Coś jest
      w klasie do której chodzi pani syn. Nikt na forum nie pisze nic złego o paniu S.
      A pamysł zamiany na nowego to nie jest dobry. Wiemy coś na ten temat.
    • Gość: Woma Re: geografia w GM 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 17:31
      HAHA nie przeginajmy. Pan Stachewicz nie jest wcale tak wymagający. To czego sie
      u niego uczyliśmy to i tak za mało w szkole średniej, w której się uczę. Radzę
      się bardziej przykładać do nauki w gimnazjum, a nie narzekać, że źli
      nauczyciele. Może nie ktoś źle uczy, a ktoś SIĘ źle uczy.
    • Gość: Dawid J. Re: geografia w GM 2 IP: 83.2.8.* 03.01.07, 19:45
      Nie wiem co temu panu syn ciekawego powiedział, ale może poprostu zauważył, że
      jest w jego szkole chociarz jeden przedmiot, na który trzeba się uczyć i
      zabolało go to, że już nie ma samych piątek. Chodziłem do tej szkoły,
      M.Stachewicz był moim wychowawcą i z pewnością nie ma lepszego nauczyciela od
      niego. Akurat o to, że nie potrafi oceniać to się go zapytajcie, powie wam, że
      to prawda:] Ciężko znaleźć lepszego pedagoga pod każdym względem, jako geograf
      to się tylko marnuje w gimnazjum, bo ma niesamowitą wiedzę na każdym temat
      związany z jego przedmiotem. O wszystko można się do niego zgłosić. Jeżeli ktoś
      teraz na niego narzeka, to nie wiem co zrobi jak pójdzie do liceum, przecierz
      to co jest wymagane w gimnazjach na lekcjach to jest dla mnie trochę śmieszne,
      poziom jest dużo za niski, a wy mówicie, że trzeba się uczyć, zapewniam was, że
      dopiero poznacie, co to znaczy się uczyć. I dziękujcie, że możecie dowiedzieć
      się czegoś wiecej na geografii póki jeszcze jesteście w gimnazjum, bo potem
      może będzie wam troche łatwiej.
    • bofukunur Re: geografia w GM 2 03.01.07, 21:08
      A ja wykażę się moją wrodzoną erudycją i odpowiem : "O, tak". A tak na serio to
      Stachu to spoko jest, i jak ktoś uważa że uczyć nie umie to po prostu jest w
      błędzie. To naprawdę jeden z nauczycieli którzy umieją uczyć, a nawet więcej,
      zachęcają do tej nauki. I nie przeżywać w GM2, że nauczycieli złych macie, bo
      później zaczyna się dopiero prawdziwe piekło :P
      • pan_ktosiek Re: geografia w GM 2 03.01.07, 21:35
        Nie ma co pisać: pan Stachewicz jest bardzo fajnym nauczycielem. Potrafi
        zaciekawić ucznia i nauczyć go wielu ciekawych rzeczy. Pozdrowienia dla Pana!
        • Gość: kuba89 Re: geografia w GM 2 IP: 83.2.8.* 04.01.07, 17:53
          heeh :D pan stachewicz moze i jest wymagajacy ale wystarczy go zagadac np o
          istnieniu ufo i lekcja z leci tyle ze trzeba z nim rozmawiac :D a tak szczeze to
          teraz nie amm zadnych problemow w szkoe z tym predmiotem bo wszystklo pamietam z
          gim :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka