Dodaj do ulubionych

Matematyk z SP 4!

IP: 83.2.8.* 28.02.07, 08:49
To w jaki sposób ten człowiek zwraca się do uczniów, jak bardzo nienawidzi
dzieci i tego co robi . Czy dyrektorka może się zainteresować tym faktem, bo
inaczej my rodzice weźmiemy sprawy w swoje ręce. Nie chcemy mieć
znerwicowanych dzieci. Ufamy placówce zostawiając przez większość dnia nasze
pociechy. Jeśli ktoś z rodziców jest podobnego zdania prosimy o wpis ,w ten
sposób skonsolidujemy się i skierujemy list do dyrekcji szkoły.
Obserwuj wątek
    • Gość: . [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 11:21
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: uczen [...] IP: 80.51.140.* 28.02.07, 11:33
      • Gość: rzepokofan [...] IP: 83.2.8.* 28.02.07, 12:56
    • Gość: @@@ Re: Matematyk z SP 4! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 13:13
      i znowu jakaś zozhisteryzowana mamuśka nakręca temat,niech Pani dziecko zacznie
      sie uczyć i poprawnie zachowywać i będzie ok,medal ma zawsze dwie strony
      • Gość: ......... [...] IP: 83.2.10.* 28.02.07, 19:04
    • Gość: była uczennica szk [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 19:05
      • Gość: xxx Re: Matematyk z SP 4! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 19:08
        jeśli jest naprawdę problem napiszcie otwarcie o kogo chodzi, mysle że mozna
        rozwiazać ten problem ale trzeba otwarcie o tym mówić
    • Gość: :) [...] IP: 83.2.9.* 28.02.07, 19:15
      • Gość: gosc Re: Matematyk z SP 4! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 20:49
        Pewnie matki maja debilne dzieci i obwiniaja nauczyciela.Matme trzeba rozumiec a
        nie kuc na pamiec.Po wypowiedziach matek nie ma sie na co liczyc ze ich dzieci
        beda miały wysoki potencjał intelektualny.
        • Gość: k [...] IP: 83.2.8.* 28.02.07, 21:28
        • Gość: Wielbicielka Re: Matematyk z SP 4! IP: 83.2.8.* 02.03.07, 10:39
          Gościu zgadzam sie z Tobą ,że matme trzeba rozumieć ale na litość boską ktoś tę
          matematykę musi wytłumaczyć! Nic samo w życiu nie przychodzi. Doskonale wiem
          jak to jest gdy nauczyciel wymaga a sam z siebie nie daje nic. Nie jest sztuką
          wyzwać matki ,że mają mało inteligentne dzieci. Nikt nie jest idealny i nie
          każdy ma dryg do matmy. Może Ty gościu go masz. Jak tak to sie ciesz ale na
          jakiej podstawie oczerniasz innych ludzi sądząc ,że są niemądrzy. Pwenie nawet
          nie wiesz w jakiej sprawie się wypowiadałeś i głupoty piszesz! Drogie mamy!
          Zgadzam się w zupełności ,że coś z tą sprawą trzeba zobić bo tak być nie może.
          Wiem ,że nie będzie łatwo bo nauczyciel ma zawsze racje (nawet jak jej nie ma)
          • Gość: eh Re: Matematyk z SP 4! IP: 83.2.11.* 02.03.07, 10:43
            Skoro to dla Ciebie taki problem i w ogole,
            to czemu rozpoczynasz dyskusje na forum, a nie w gabinecie Pani dyrektor tejze
            szkoly?
          • Gość: kukis Re: Matematyk z SP 4! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 18:25
            Co wy chcecie spoko koles i tyle!!Znajdzcie sobie ine tematy anie o byle gówna
            sie czepiac !!
    • Gość: czemu Re: Matematyk z SP 4! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 08:51
      rodzice nic nie robią? O kogo chodzi?
      • Gość: ktoś Re: Matematyk z SP 4! IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.07, 11:44
        a ilu nauczycieli od matmy jest w tej szkole??? Tylko jeden mężczyzna więc
        wiadomo od razu o kogo chodzi:|
        • Gość: uczennica Re: Matematyk z SP 4! IP: 212.2.100.* 04.03.07, 11:53
          ten matematyk uwzial sie na nasza klase i ciagle robil nam
          kartkowki :/:/czy teraz znajdzie sobie inna klase ?????? wdodatku to
          on nie umial tlumaczyc :/:/:/:/
    • Gość: s Re: Matematyk z SP 4! IP: 80.51.140.* 04.03.07, 12:59
      Paszołon Won ~!!! a matematycy to popie..ńce hahahaa
      • katyy31 Re: Matematyk z SP 4! 06.03.07, 15:18
        Nie rozumiem, dlaczego ktos rozpoczyna taki watek na taki temat na forum? Niech
        rodzice zglosza sie z taka sprawa do dyrektora albo wychowawcy!
    • Gość: gosc Re: Matematyk z SP 4! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 10:59
      to prawda forum to ploty i oszczerstwa
    • Gość: ktoś Re: Matematyk z SP 4! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 16:00
      nauczyciele z so4 są bardzo dobrzy i dobrze uczą
      • Gość: buhahaha do ktoś IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.07, 16:04
        bo pewnie sam jesteś jednym z nich
    • Gość: uczennica Re: Matematyk z SP 4! IP: 83.2.8.* 08.03.07, 18:19
      ej sorry ale jak wam cos nie pasi to przepiszcie te super mądre dzieciaki do
      innej szkoły a nie na forum takie rzeczy piszecie !!!!!!!!................ nie
      wiem o którego dokładnie nauczyciela chodzi ale kazdy u nas jest ok i uczy na
      swój sposób !!!!!!!!!! a to ze jakis dzieciak nie z czai tego to juz jego
      problem !!!!!!!!!!!!!!!! a wogóle to nie którzy mają racje z tym ze do pani
      dyrektor sie powinno isc a nie takie szopki odwalac na forum no nie????? ja tam
      nic nie mam do nauczycieli z matmy a sama jestem uczennicą tej szkoły i jest ok
      a najlepszym nauczycielem z matmy jest pan...... dobra nie bede pisac kto ale
      moja klasa napewno wie bo to nasz wychowawca i jest
      suuuuuuuuuuuuppppperrr ......... wiec jak chodzi o niego to prosze dac se
      looz !!!!!!! no wiec tyle ........ hehehehehe moja wypowiedz

PZDR dla nauczycieli z 4 ale i tak sie baaaaaaaaaaaardzo ciesze ze nie długo
      do gim. bo podstawówka juz taka dziecięca sie zrobiła no nie??

dobra narka

buśś :*
      • Gość: kukis Re: Matematyk z SP 4! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 18:52
        Wy rodzice nie chodzicie do szkoly wiec nie wiecie ,że wasze dzieci sa przyczyna
        tego co ,sie dzieje na lekcji matmy . I jeszcze jedno odwalcie sie od
        nauczycieli!!!!!!!!!!
        • Gość: ktosiek Re: Matematyk z SP 4! IP: 83.2.10.* 08.03.07, 19:06
          na moje najlepszym nauczycielem od matny w 4 jest wychowawca 6c sama chodze do
          tej klasy i dlatego tak twierdze
          • Gość: AQQ Re: Matematyk z SP 4! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 20:27
            a gdzie sie możesz wypowiedzieć? cały swiat robi się anonimowy
            Jako rodzic wiem, że z wychowawcą rozmawia się dziwacznie. Oni w szkole nr 4
            mają
            niby fajnie, ale problemu trzeba szukać głębiej. dzisiaj jest wychowywanie
            metodą spychacza. jest wiele spraw niezałatwionych wcześniej. każdy pilnuje
            swojej pracy i swego krzesła a najbardziej nauczyciele w naszym mieście. rodzice
            nic nie zrobicie w tej szkole. tam jeden drugiego ukrywa. kilka razy próbowałem
            a potem się bałem czy to nie zaszkodzi mojemu synowi
            • Gość: wolny Re: Matematyk z SP 4! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 20:37
              daj se spokój ze szkołą, wkrótce będzie bum i nauczyciele dołączą do świata
              dinozaurów, wszystkie szkoły Chełmna są na liście zagubionych, matematyk jest
              ok, a rodzice dopiero zauważyli, że coś się dzieje
              • Gość: cdn Re: Matematyk z SP 4! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 20:42
                spoko zajmiemy się tym po wakacjach 2012. dyrekcja / tak sobie wymyśliłam/
                • Gość: matematyk Re: Matematyk z SP 4! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 22:30
                  dajcie sobie na luz z matematyką / polonistki w szkole podst. nr/ 4 to są
                  dopiero
                  brutalne i chamskie/ Te świruski dopiero krzyczą kto zaangażował te śmieciary
                  bez kultury w szkole?
                  Jeszcze nie raz usłyszycie o tej szkole bo jest zacofana
                  • Gość: aloszka Re: Matematyk z SP 4! IP: *.centertel.pl 10.03.07, 20:13
                    czyzby chodzilo o mochola?????
    • Gość: czarna_*** Re: Matematyk z SP 4! IP: 80.51.140.* 10.03.07, 21:13
      DOROŚNIJCIE!!! w gimnazjum się dopiero przekonacie co to znaczy "uczyć się" i
      wysiłek... dajcie sobie z tym spokój*** a jeśli chodzi o matematyka to zalezy
      od dzieciaka, czy się uczy albo nie "czy chce się uczyć??? każdy ma swój tok
      nauczania... trzeba się wtopić sie w klimat*** pozdro***:)))
      • Gość: aa Re: Matematyk z SP 4! IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.07, 21:51
        Ja sie matmy nigdy nie uczyłam teraz jestem w gimnazjum i tak źle nei jest;/
        • Gość: klara Re: Matematyk z SP 4! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 12:01
          Bo jesteś zdolna,a nie każdy tę zdolność posiada.Podobno matematykiem trzeba
          się urodzić.
          • Gość: JOHN Re: Matematyk z SP 4! IP: *.centertel.pl 11.03.07, 14:12
            Wszyscy nauczyciele z tej szkoly sa do bani!!!!!!! Najlepsyzm wychowawca w tej
            szkole jest chyba Pan wozny bo on rozumie problemy tej szkoly.Osoby ktore maja
            problem z matma niech pobieraja korepetycje to im pomoze!!!!!!!!!!!!
            NARA!!!!!!!!!!
            • Gość: aśka Re: Matematyk z SP 4! IP: *.centertel.pl 15.03.07, 18:30
              siemka!!! o kogo chodzi o mochola czy o rzepke! ja podejrzewam ze o rzepke
              odpisywac
    • Gość: JAJAJA Re: Matematyk z SP 4! IP: *.stk-net.pl 16.03.07, 01:48
      to niech mamusie przepisza swoje dzieciaki do pani Michalskiej. to super
      nauczycielka potrfi wytlumaczyc i nauczyc nawet najwiekszego tlumoka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka